1xbet

A cég 1X Corp NV alapja a Karib Curacao, mely felöleli a fogadási 1xBet.com, bekerült a keresőben a Pénzügyminisztérium, és lehetséges, hogy ez lesz a Cseh Köztársaság területén blokkolja.

A fogadóirodák 1xBet közigazgatási eljárást indítottak, és talán lesz tiltva
1xBet.com cseh lottó sért törvény, közigazgatási eljárás

A Pénzügyminisztérium a Cseh Köztársaság péntek, február 17, 2017 a honlapján közzétett egy dokumentumot, amelyben bejelenti, hogy indít ezen a napon közigazgatási eljárás 1X Corp NV, amelynek értelmében esik 1xBet.com.

Az ok egyszerű, a sportfogadási figyelmen kívül hagyja a hívást kaptak illegális külföldi szolgáltatók és továbbra is kínálja a honlapon angol és engedélyezze az új regisztráció, ami ellentétben áll az új lottó törvény.

Részlet a bejelentés eljárást kezdeményez ellene 1xBet:

„A tartalom a fenti kezdeményezés alapján ennek a közigazgatási eljárás indult, egy nyilatkozatot arról, hogy márkanéven 1XBET működteti szerencsejáték értelmében a 3. § §. 1. A szerencsejáték törvény (a továbbiakban:” szerencsejáték „) és a távoli hozzáférés az interneten keresztül a szerencsejáték működött a cseh nyelv és korlátozás nélkül, lehetőség van létrehozni egy játékos számláját, és megkapja az új fogadás.

Már a hivatalos tevékenysége a Pénzügyminisztérium elismerte, hogy a mai napig nem adták ki az engedélyt értelmében alapvető jog szerencsejáték szerencsejáték márkanéven 1XBET. ”

Közigazgatási eljárás is Lottolandem és JackpotCity kaszinó

1xBet nem az egyetlen cég, amely Závodský et al. Észrevették kapcsolatban megsértése a törvény. Nemrégiben arról értesítettük a lehetséges blokkoló Lottoland lottó cég, amelynek alapja a változás Gibraltáron, és még abban a pillanatban folyamatosan kínál az új nyilvántartási és honlap angolul. Hasonló sorsra jutott néhány nappal ezelőtt is JackpotCity kaszinóban.

Néhány szerencsejáték vállalat egyszerűen az új cseh törvény láthatóan nem érdekli az ügy, de számolni kell a blokkoló az első helyek „feketelistára” jelenik meg április elején. Ez lesz az egyik ez a trió, valaki másnak, vagy senki? Tegyük meglepetés. olvass tovább