A Checkatrade Trophy szabályait a Betclic megkerülte, mivel a részvétel tovább csökken

A Checkatrade Trófea, amely augusztusban 20% -os komoly jelenlétcsökkenést szenvedett, a Bradford kapusának Colin Doyle-t követően, a kedd éjszaka három perccel a Bury elleni játék helyett további ellenőrzést hajtott végre. „Azt hittem, hogy 45 másodpercig gyenge volt” – mondta Kenny Black segédvezető Bradford 2-1 győzelmét követően, az új szabályoknak köszönhetően, amely a szezonban újbóli formázott labdarúgó-bajnokságra vezetett be. A Premier League és a bajnoki klubok oldalai. A Checkatrade Trophy látja a látogatók számát, mint a #BTeamBoycott harapnivalókat. ebben a szezonban a következő bajnoki játékban vagy a klub öt legmagasabb megjelenési formájával fog játszani.Doyle a múlt szombaton Bradfordhoz kezdett Chesterfield ellen, de Stuart McCall igazgatója érdeklődött a helyettes Rouven Sattelmaier számára, hogy egy kis játékidőt Betclic sportfogadás cseréljen.

A rajongók továbbra is bojkottálják a versenyt Portsmouth felvételével a háború utáni korszak legalacsonyabb tömegében, amikor 1 355 néző figyelte a 2-2-es felvételét a Reading Under-23s-al.Az éjszaka legalacsonyabb részvétele a Barnet-nál volt, ahol 457 ember nézte a játékot Norwich Under-23-al, míg Port Vale felvette a második legalacsonyabb tömeget a klub történetében. Portsmouth FC (@officialpompey) A légkör épülete…#pompey pic .twitter.com / JlxtxjfJFvOcOr.10.10.2016

A labdarúgó-bajnokság úgy tűnik, biztosan megvizsgálja a Bradford-i eseményeket, de a keddi játékok előtt Dan Ashworth, a Labdarúgó Szövetség technikai igazgatója védte a változásokat: A Checkatrade trófea megújításának elve kiváló volt ”- mondta. „Az ifjúsági fejlesztési program 18 évesen kiváló.Van azonban egy üresedés, és a fiatalabb játékosok tapasztalatait meg kell szereznünk, hogy áthidaljuk a fiatalok és a magas rangú labdarúgók közötti szakadékot. hat vagy hét magas rangú játékot játszanak a tapasztalt szakemberekkel szemben. Megértik és megérzik a győzelem fontosságát. Az eredmények nem olyan fontosak a fiatalok szintjén, mint a magas rangú labdarúgás, Betclic amikor minden játékban van valami lovaglás. Nem hiszem, hogy ez többé kedvez a fejlődésnek. Azt hiszem, ez szemét.Ha nyílt versenyt alakítottak ki, ahol mindannyian 21 év alatti játékosokat játszhatnánk, játszhatnánk a játékosokat, hogy illeszkedjenek, közel álljanak az állványokhoz, és hogy jobban versenyezzenek a fejlesztésért.

“Ne csinálj ez csak egy versenyverseny a Premier League csapatok számára, amikor olyan klubok, mint mi, olyan keményen dolgoznak, hogy saját játékosokat fejlesszenek ki. ”