A cseh fiatalok kétszer is fáradtak és készülnek Dániára

A cseh fiatalok egyszer nyertek a hat előzetes mérkőzésen ebben a szezonban, miután négyszer húztak és elvesztek. „De amikor a mérkőzés Dánia ellen vettünk, mintha nagyon éles”, mondta az edző Dovalil.

Az előadás nem volt semmi különös – átlag feletti végre talán az egyetlen csatár Kadlec, akik jedenadvacítky vissza, miután több mint egy éve, és felét. „Az eredmény jobb volt, mint a teljesítmény,” ismerte az edző képviselője jedenadvacítky.

Másrészt, Dánia volt a legjobb csapat képesítést, ahol ő szerezte 37 céljait.

Kadlec, egykori vadász Sparta és Bohemians 1905 Jó visszatérést töltött a huszonegyedikben. 18 perc elteltével a hazai csapat a vendégek jobb oldali védelmének hiányosságait sikerrel használta ki.A szögletet élén három cseh csapat, de felvette Kadlecovala dorážka után fellendülés a mezőnybe.

Bundesliga Eintracht Frankfurt csatár volt egy másik jó eséllyel. De 4 perc fejesét fogott kapus Jensen, a 28 percben lőtt egy száz százalékos esélyt le csak a vége előtt az első felében, a gyors lövés leállítása után Zmrhalová át ismét a dán kapus.

„Németországban most, bár sok Nem játszik, de még mindig minőségi. Nagyon boldog voltam a teljesítményével és jól működött a képzésben “- mondta Dovalil edző. „Nem akarom, túldicsér hogy nezpychnul, de a gyakorlatban úgy néz ki, nagyon jó.”

A cseh csapat elakadt pályára, így a kapu után egy rivális kapott elsősorban központok a felek és a szokásos helyzetekben. A második félidőben sem.A szünet után a Cseh Köztársaság egyetlen esélyt teremtett.