A hallgató a bet365-t bíróságra veszi, miután a cég nem volt hajlandó kifizetni £ 1million lóverseny nyereményét

Egy diák az online szerencsejáték óriás bet365-t bíróság elé vitte, miután nem volt hajlandó megfizetni £ 1millió nyereményét a lóverseny sikeres lendülete után.
Megan McCann mindössze 19 éves volt, amikor 2016 júniusában közel négyezer futamon lőtt le a lóversenyeken 12 lovat, és nyerte 985.000 £ -ot, valamint a kezdeti tétét.
A bet365 azonban azt állította, hogy nem tartja tiszteletben a fogadást, mert úgy véli, hogy Miss McCann tétjét “egy harmadik fél” biztosítja, ami szabályainak megsértését jelenti.
McCann kisasszony, most 20 éves, Belfast, írta az Észak-Írországi Legfelsőbb Bíróságon egy levelet a szerződésszegés vádjával szemben.
A dokumentumban bemutatott dokumentumok azt mutatják, hogy a bet365 “gratulált” a diáknak, hogy megnyerte a fogadást egy élő chaten a honlapján.
Egy nappal később azt mondták neki, hogy a pénzt 48 órán belül feldolgozzák, miután átadott egy sor kérdést a személye körül, beleértve a csillagjelet is.
De a beszámolóját ezután felfüggesztették és zárták, a bet365 pedig úgy vélte, hogy McCann kisasszony a “csalás és csalás” miatt vádolja, amit tagad.
A fogadásokat Írországban, Bathban, Kemptonban és Naas-ban, 2016. június 22-én, 960 £ 13-on, minden lovas fogadást 12 lovon tették.
A “szerencsés 15” fogadásokon keresztül történtek, amelyek egy különleges akkugyűjteményt jelentenek, amelyhez egy személy négy válogatást – ebben az esetben lovakat – kell tennie, és akár 15 nyereményt is eredményezhet, attól függően, hogy hány válogatás érkezik be.
McCann kisasszony több mint 1 millió eurós károkat követel a szerződésszegés miatt, miután az ügyvédek benyújtották a Belfastban a bet365-et, amelyet a gibraltári kormány engedélyezett és szabályozott.
A Telegraph szerint azt állítja, hogy a saját tétjének szétválasztására vonatkozó szabály “olyan feltételekkel volt eltemetve”, amelyek “túl hosszúak és összetettek”, és “túlságosan homályosak” ahhoz, hogy megértsék.
Egy, a bet365 képviselői által megfogalmazott jogi dokumentum a következőket mondta: “Ügyfeleink ügye nagyon egyszerű. Fogadást intézett az ügyfeléhez. Ő nyerte. Joga van a nyereményeire “.
A Bet365 megerősítette, hogy vizsgálatot folytattak a fogadások körülményei között, és hogy a cég “elégedett” nyereményeket “nem fizet”, és elvárja, hogy bármelyik tárgyalás fenntartsa döntését.