A juniorok kihasználták a sziesztát, és az európai bajnokságon Olaszországba kerültek

Petra ward Czudka biztosan otthon bajnoki vár könnyű feladat. Az olaszok hagyományosan az egyik legjobb európai kosárlabda. De szerint segédedző Ladislava Sokolovského Cseh basketbalistům kezére játszott a verseny döntetlen, mindkét csapat hozta őket az első nap a bajnokság, ráadásul honnan 13:45 helyi idő szerint.

„Mondhatjuk, hogy ez egy kicsit váratlan győzelem, de úgy gondoljuk, hogy nem lesz több. Az olaszok még mindig barátok a mi csoport. Tapasztalataink tudjuk, hogy a legtöbb elején nem egy ideális forma és képesek időzíteni a döntő pillanatokban, melyik lesz a negyedik mérkőzés itt. Emellett azt reméltük, hogy segít a korai időben az olaszok szieszta.Azt gondoljuk, hogy ha teszünk energiát bele, akkor lehet dolgozni „Sokolovsky kissé feltárni tükrözi a csapat előtt a verseny kezdete.

A csehek is sikerült. Még az első negyedévben kissé elvesztettek, de a második cselekedettől kezdve az ellenfél előtt kerültek ki, és a kiegyensúlyozott harmadik negyed után a döntő lépést tettek a győzelemre.

Az utolsó tíz percben már vezet felmászott 20 pontot, így ők sem utolsó támadás az olasz egység első győzelmét a torna nem.

„Képesek voltunk megbirkózni a lepattanó, ami A gyengeségünkre való felkészülés során sok pontot kaptunk a második esélyektől. Nagyon fontos számunkra, hogy három ponton sikerült lövöldözni.Fel tudtuk váltani az üres helyeket, ahol az olaszok nem tudtak elérni. Ugyanakkor azonban nem vesztettük el a veszteségeket, “Sokolov okai győzelmet kerestek.

Az olasz rivális csehek 41: 33 arányban ugrottak, és tíz kosarat tettek a kosárba. 23 veszteség nélkül a győzelem még erőteljesebb lett volna. De az aktív vereség ellen a cseh játékosok nagyon kemények voltak. “Az első félidőben az olaszok hét, nyolc labdát kaptak, de nem tudtak ellenfeleket szerezni. Nem vártam problémákat a kezdetektől. Půlpán Viktort és Rosťa Dragounot a Kooperativa NBL verték, és már találkoztak ilyen védekezéssel. Ez egy lecke számunkra. Meg kell magyaráznunk a játékosoknak, hogyan kell kezelni. De a kosárlabda intelligens, így tanulnak tőle.Amikor kerestünk egy másik ellenfél, és még a belgák és a svédek érdekképviseleti játszott védelem „Sokolovsky egy felderítő két másik ellenfél a csoportkörben, ahol a harc a északiak nyerte 60:53.

Nem csak észrevenni Matěj Svoboda kiemelkedett a cseh csapatban. Ő veszi állt 28 ponttal volt, amikor egy száz százalékos, ha a felvételt szabad dob (3/3) és két pontot (5/5), és hiányzott csak két hét felvételek három pontot. Teljes hatékonysága tehát 30-ra emelkedett.

“Örülök. A tréning elején egy kicsit a szezon vége után kereste egy kicsit a kosárlabda előkészületeit. Matěj mindkét edzésen és meccseken jól dolgozott, és Spanyolország utolsó versenyén kezdett játszani.Az egyik fecske nem forrni kezd, ezért azt hiszem, ő lesz az élen más mérkőzéseken. Közel 30 pont áll ki, de más srácok is dicséretet érdemelnek. Ők egy nagyon jó teljesítmény, különösen a védelem „Sokolovsky dicsérte a megközelítés a cseh képviselők.

A győzelem az első mérkőzésen, a csehek és szeretnénk megerősíteni vasárnap a mérkőzés Svédország ellen (17:30). Ha sikerült, akkor vigye kezdett formát ölteni a papíron könnyebb ellenfél a döntő fordulóban, ahol minden csapat halad a bázikus csoport.