A Manchester United a fedélzeten Louis van Gaal elképzelései a mozgással kapcsolatban

Az első félidőben két játékos szerepe nagyon érdekes volt. Matteo Darmian nagyon agresszív álláspontot képviselt a jobb hátsó részből kiindulva, hogy Boli Bolingoli-Mbombo érdeklődését nem védi a védekező munkában. Ez azt jelentette, hogy Michael Carrick ebbe az oldalra költözött, és Chris Smalling párszor is szokatlanul közelebb került a mellékhez. De ami még fontosabb, megengedte Juan Mának, hogy belerohanjon, anélkül, hogy Egyesült feláldozta volna a támadó szélességet, Van Gaal követeli. Rooney azt mondja, hogy hat-trükk után “nem aggódott” a kopár varázslat. Olvass tovább

Érdekes szerepet játszott az Adnan Januzaj, akit továbbra is a No10 szerepkörben használnak.Bár az utolsó harmadban még mindig konzisztensnek bizonyult, a mozgása kiváló – félre-hátrafelé sodródik, és az ellenzék középpályását elhúzza.

Mint a múlt héten, United is faragta Brugge-t ez a zóna a vonalak között. Az első szakaszban Timmy Simons küzdött, hogy megbirkózzon, és miközben Claudemir helyettesítője mutatott nagyobb mobilitást a mélyen fekvő középpályás szerepében, ő is túlterhelt volt a Mata, Januzaj és Memphis Depay trióján, akik veszélyesen újra megcsúsztak, de itt mutatták egy kreatív oldala a játéknak, ami kétszeres volt az első szakaszban.

A nyitó jó példa volt az Egyesült mozgalomra – Januzaj előrelépett, Claudemirt olyan helyzetbe hozta, és Depay elfogadta a meghívást.Wayne Rooney-nak keresztelt labdája gyönyörűen megdermedt, és az Egyesült ellenfelet egyesítette.

A szünet után United mutatott intelligenciát a helyzet kezelésében. Miután elölről kezdtek, konzervatívabbá váltak, és a Club Brugge-ot a pályán támasztották ki, mielőtt ütköztek volna az ellenfélre, és ismételten megteremtették az esélyeit. Adnan Januzaj és Matteo Darmian mozgása lehetővé tette Juan Mata és Memphis Depay számára, hogy helyet találjanak a sorok között. Fotó: Guardian sport

Bastian Schweinsteiger Januzaj helyére került, egy olyan jel, melynek a United hosszabb ideig meg akarta tartani a labdát, ami azt jelentette, hogy Ander Herrera egyre inkább támadó középpályás pozícióba került. negyedik.A spanyol nagyszerű passzban is segített Rooney másodikként, ami nagy lépést jelentett az Egyesült mozgalmának köszönhetően – Rooney a távoli poszt felé indult, de rendkívül fontos volt. A Rooney kalapjáték céljaira emlékeztető mozog a nyitó. Ezúttal Mata volt ahelyett, hogy Depay helyett belevágott volna a gyilkos passzolás előtt – és újra Rooney ragyogóan befejeződött. Rooney tipikusan reagál a célszárazságra, hirtelen a célok áradásával, de jogosan állíthatja, hogy ebben a szezonban még nem kapott ilyen sok szolgáltatást a négy korábbi mérkőzésében. Ahogyan Van Gaal hamar felismerné, csapattársainak továbbfejlesztett mozgása katalizátorként szolgálta az Egyesült kapitány visszatérését.