A Manchester United Ander Herrera a legtöbbször először kezd ragyogni a Club Brugge ellen

Biztosan a Club Brugge túlságosan szigorú ellenzék volt ahhoz, hogy bárki meghódítsa ezt, mint egy fontos mérföldkövet egy diadalmas európai és hazai kampányban, de ez vitathatatlanul bátorító volt akkor is, ha nem oldotta meg a Van Gaal kételyeit.

p United elérte a Bajnokok Ligája bajnokság szakaszát, és csak nyolc európai nyereményét nyerte el nyolc európai nyereményben; Wayne Rooney megüt egy katartikus kalapos trükköt, és Ander Herrera egy kevésbé óvatos felállásban gyarapodott, mint Van Gaal vezette néhány rajongót, akik elvárják. A Manchester United a Wayne Rooney kalapos trükkjének köszönhetően a Club Brugge-t hajózik tovább.

A Van Gaal fő kritikája a szezon kezdetét követően, amelyben az eredmények leginkább pozitívak voltak, az, hogy túlságosan a kreativitás fölött irányította a kontrollt, és egy valós politikát vezetett be a romantikus örökséggel, amelyet az Egyesült rajongók beszélnek.Ebben a kontextusban a menedzser csapata egy mérkőzésre nem merte elveszíteni a lovagot.

Az a döntés, hogy Herrerát az első szezon kezdetén adja – Michael Carrick helyett Morgan Schneiderlin vagy Bastian Schweinsteiger – kockáztatta, hogy az Egyesült védelem középpontja ki van téve.A védelem Schneiderlin védelme az Egyesült Stabilitások szerves részévé vált ebben a szezonban – éppúgy, ahogyan Southamptontól való távolléte kulcsfontosságú tényező a klub védekező problémáiban.

Természetesen ez volt a fő lehetőség a franciaországi pihenésre , és az Egyesült a kétlövetes első lába alatt élvezte magát, és több rendszeres kezdők ellen fordult, és látszólag nem volt meggyőződve arról, hogy képesek visszatérni, de még így is Van Gaal számára is fennáll annak a megismétlődése, “Twitchy ass” szindrómát, amelyet ő emlékezetesen meggondolta januárban.Ez akkor jött vissza, amikor egy 3-5-2-es formáció ellenére a United rajongók iránti igényei ellenére 4-4-2-et hajtott végre, de a pont ugyanolyan volt: ez a felállás úgy tűnt, hogy viszonylag vékony fedést hagy a United védekezéséhez. / p>

Van Gaal a 13. percben felbukkant az asztalán, amikor Herrerát vesztették, miután Victor Vázquez a United négy háta előtt elszállt. Abdoulay Diaby már hatodik percében találta helyét egy hasonló területen, mielőtt letette a labdát az átfedő Laurens De Bock-nak, akinek a keresztje mélyen zavarhatja a Unitedet, ha Tom De Sutter nem lőtt el nyolc yard.Ez a lépés emelte ki a Van Gaal Juan Mata használatának folyamatban lévő sajátosságát is. Wayne Rooney visszaverődik a hat-trükkel, de “nem aggasztotta” a kopár varázslat. Olvass tovább!

a hollandiai rendszerben eltérés. Nem elégíti ki a Van Gaal vágyát az ellenõrzésre – hiszen a spanyol nem tudja követni az ütemeket, és nem is játszik Mata legfõbb erejével, ezért gyakran vándorol a helyszínen annak érdekében, hogy nagyobb befolyást gyakoroljon. Ne feledje, Adnan Januzaj nem vonul vissza nagy hatással sem, és már találékony volt a helyszínen, hogy Mata inkább elfoglalni, egy pont, amit megerősített után csak négy perc Brugge, amikor játszott egy aranyos át-labda felé dühöngő Luke Shaw.

A 20 perccel végzett pontozás volt a tökéletes antidotum bármelyik United jitters számára.Herrera ösztöne gyorsan elindulni a gyorsaságra, fontos azonban, bár a Memphis Depay-nál aligha volt valami különös látomás a labdájáról, aki a legcsodálatosabb hozzájárulást hajtotta végre, előretolva és áthaladva Wayne Rooney-nak, aki lenyűgöző hanyagsággal véget vetett.

Ez a cél mindössze kiegyenlítette a nyakkendőt, de Van Gaal valószínűleg még mindig nem ül kényelmesen. Brugge még mindig nagy bajban volt az Egyesült középpályán és a védekezés között, Vázquez és Diaby pedig folyamatosan elhagyták a Herrera, Carrick és Mata figyelmét, és továbbra is elhagyták Matteo Darmianot, hogy önmagát vigyázzon.

A kimerült Brugge csak a legkedvezőbb play-off draw-ről, melyet United lehetett volna adni, és egy jobb csapat, mint a belga oldal, félidő előtt büntetni tudta volna a Van Gaal oldalát.Ehelyett De Sutter elszalasztott egy másik passzt Diabytól, majd a 44. percben Diaby elhanyagolta a lövést, amikor a célt egyértelművé tette. Van Gaal figyelmeztetett a figyelmeztetésekre. A félidőben a Van Gaal Januzajt váltotta fel a Schweinsteiger-rel, és hárommillió gátat húzott a középpályán. A sárga lap ellenére Herrerára hagyott, de a 26 éves játékos a játékidővel meg tudott csinálni, és a szünet előtt megmutatta a kreatív váltásokat, amelyekkel előállíthatja, Claudemir előtt félúton csavarva 30 yardot húzva, és a doboz peremén húzódtak vissza, egy bűncselekményt, amelyik ellopta a foglalóját is.

Néhány percen belül a United újra áttelepült az Easy Streetre.Shaw elnyerte a birtokát az ellenséges terület mélyén, és áthaladt egy Depay-ba, aki segített a felszabadult Herrerán, aki önzetlenül spórolta Rooney-t. Az angliai csatár ezután hat-trükk volt, és több tisztességes szolgálatot könyvelt el, ezúttal Mata-ból, aki csalódott a mezőn. Még sok idő állt rendelkezésre Herrera számára, hogy további bizonyítékot szolgáltasson a gólfenyegetésről, miközben összegyűjtötte Schweinsteiger csodálatos mélypontját, mielőtt szakszerűen befejezte volna.