A McLaren-Honda és a Mercedes bemutatják az új F1-es autókat 2016-os szezonra

A McLaren és a Mercedes mindketten bemutatják a téli tesztelésre kész Formula-1-es autóikat, amint az új szezon kezdetén Ausztráliában készülnek március 20-án.

A brit csapat, a sport bukott óriása , Óvatosan optimisták az új autó esélyeiről. A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis elmondta: “Amint a megújult McLaren-Honda partnerség második évében indulunk, mindannyian egységünk maradt célunkban. Ez a cél az, hogy közösen törekszünk közösen: nyerni.Nem fogunk előrejelzést adni arról, hogy mikor jönnek majd ezek a győzelmek. “Tesztelés, tesztelés: vigyázz a Ferrarira, a Red Bullra és az új gyerekekre az F1-es rácson | Paul Weaver Bővebben A tavalyi szezonban a Honda-val kötött új partnerségük a kilencedik helyet foglalta el a konstruktőri bajnokságban, mindössze 27 ponttal, míg a bajnokok 703-at a Mercedes.A Honda Motorsport vezérigazgatója, Yasuhisa Arai azt mondta: “Nem tudjuk pontosan, hogy hol állunk, amíg el nem érjük a két teszt végét, de mi vagyunk Várjuk, hogy visszatérjünk a pályára, gyűjtsünk adatokat és továbbadjuk az információkat a mérnököknek, hogy felkészülhessenek Melbourne-re és tovább. ”

Az új autó először fog megjelenni a Barcelona Circuit de Catalunya-ban Hétfőn. Mercedes közben azt gondolják, hogy az új autók képesek lesznek tüzelni őket a címek hat-trükkjének befejezéséig. Lewis Hamilton, az utóbbi két versenyző győztese, megpróbálja első világbajnoki címet szerezni, aki négy világbajnoki címet szeretne érvényesíteni, miközben csapatának célja, hogy erősítse meg a sportra fojtogató mérkőzést, miután a 32 legutóbbi versenyen 32 győzelmet aratott.Facebook Twitter Pinterest A Mercedes új autókkal keresi a címeket A fotográfia: PR

A műszaki igazgatójuk, Paddy Lowe elmondta: “Bár az autó nagyon hasonlít az elődhez, Mint a stabil szabályozásban – alul van egy csomó mini-forradalom, amely az új szezonra átfogó fejlődést jelent.

“Nagyon nehéz megtalálni a teljesítményt egy stabil szabályzatban, és mi Különösen elégedettek voltak azzal, hogy az autó 2015-ben jött létre, amikor ugyanaz volt a helyzet.

“2016 egy szabályozási szempontból egy újabb év, és a potenciális nyereségek elkerülhetetlenül nehezebben találhatók ilyen körülmények között . Nagyon könnyebb megtalálni a teljesítményt, ha új szabályok vannak, ez biztos. “</p>