A végső percek végtelenek voltak, bevallotta a szlovák edző Kozakot

A szlovákok történelmileg elnyerték első Európa-bajnoki győzelmüket. A L-csoportban lévő B csoport mérkőzésén Oroszország 2: 1-et vert. Már az első félidő után vezetett két gól után célok Vladimíra Weisse és Marka Hamšíka, tíz perccel a vége előtt a lesüllyesztett váltakozó Denis Glušakov. A táblázat tartalmazza a ábrázolása szlovák második helyen, a második párbaj között Anglia és Wales vezető történni csütörtökön.

szlovák edző Ján Kozák egy összehasonlítást kezdeti meccset Wales (1: 2) három változások a kiindulási kialakulását. Ezúttal esélyt kap három játékos a cseh Liga: Slavia Prága védő Dušan Švento és Pilsen Patrik Hrošovský és Michal Ďuriš. Tomáš Hubočan, Viktor Pečovský és egy szlovák kapus az első Ondrej Duda párosból.Leonid Sluckij a másik oldalon a tét ugyanaz tizenegynek a mérkőzés Anglia ellen (1: 1).

Az előzetes félórás mérkőzés Dátum szerint borult tető, nem hozott sok esélye a legtöbb próbálkozás végződött széles. Smolovova nézett legveszélyesebb lövés 28 perc, de a középpályás Krasnodar mögött mész élén csak védte.

Az első lövés a cél jött Szlovákiával, amíg 32 perc múlva, és ez volt a cél. Hamsik küldött a saját fele átmegy a védelmi Weiss, aki dolgozott a labdát, obehrál következetlen védő és a jobb láb legyőzte Akinfejeva. Ünnepelték, mint az első képviselője Mref tavaly március óta, amikor időmérő ME szereznek a hálózati Luxembourg.

„Volt, hogy a bal lábát. Tudtam, hogy ha beszorul leszek egy lépéssel a védők .Aztán csak fel „ azt mondta a fegyveres egy televíziós interjúban.

Az utolsó percben az első aktus Weiss és Hamsik cserélték szerepek. Az előbbi melegítjük rövid szögletet, és a középpályás Nápoly került bemutatásra egy szép lövés amelyhez Akinfejev nem tudta elérni. „Coach elmondta szarvak rozehrávali gyorsan. Láttam, hogy Mark ott áll egyedül. Befejezte irreális, „ mondta Weiss. Hasonló sáncolás lövész és asszisztense az Euro sikerült utolsó angol pár Rooney – Scholes tizenkét évvel ezelőtt.

Szlovákia lett az első csapat a francia bajnokságban, aki két gólt szerzett az első 45 perc alatt. az állás meghiúsult reagált Slutsky helyettesítés tartalékosok Golovina Neustadter, és amelyre a pályán és a kapott Mamajev Glušakov.Az első nagy lehetőség a szünet után, de ismét szlovákok, Makov reggel tette Akinfejevovi problémákat.

A következő veszélyes pillanat rajongók kellett várni a Lille a 80. percben, amikor Oroszország csökkenteni 1: 2. Sato középpontja a fejét Kozáčik háta mögé tette, amit Glucksov nem látott. Annak ellenére, hogy az ezt követő zúzás nyomást az orosz nemzeti csapat, de a szlovákok fenntartani a három pontot.

„Hamsik játszik hosszú ideig is, Martin Skrtel ilyen csapat vezetője. Ő szerezte egy szép cél, hanem dolgozott hűségesen vissza nagyon minket, és segített nyerni. a végén már fáradt volt, az utolsó perc volt végtelen, „ azt mondta a mérkőzés után a szlovák edző Kozak.

” miután elismerte, meg kellett változtatni Taktikai terv, különösen a mező közepén.Most meg kell nyernünk az utolsó mérkőzést. Walesben két játékos van, Gareth Bale és Aaron Ramsey, akiknek különös figyelmet kell fordítaniuk. De tekintve az egész csapatnak, nem egyéneket „ mondta az edző Oroszország Slutsky.

Az orosz képviselet miatt lefagy zavargások rajongók fenyegető kizárás ME, néhány támogatói még mindig úgy viselkedik, gondatlanságból, miután kapcsolatba cél világít a lelátókon bengáli tüzeket. az erőszakot, viszont megjelent a mérkőzés ideje alatt.

az utolsó párbajok B csoport várja a két csapat hétfő, június 20-án 21:00. Oroszország szembe Szlovákia Wales és Anglia.