A Vesely Tenisz Hope vezette David kapitány Simon pozícióját

“Még mindig finomhangoljuk a szerződés részleteit” – mondta egy 21 éves játékos, aki befejezte az együttműködést Davis kapitány Jaroslav Navrátilrel és Michal fiaival. “A szezon végét követően egyetértettem az edzőemmel, hogy a következőre készülök egy másikra. A jövőbeni együttműködés tárgyalásait véglegesítem. “Az edző neve hivatalosan december elején jelent meg. A boldog szezon csúcspontja a vereségnek a Szlovák Open első fordulójában. Másodszor a végső kihívóknál nem erősítette meg az első helyét, de azonnal tudta értékelni azt az első évet, amelyet az év utolsó mérkőzése után az elit körében az ATP körében töltött.

“Nagyszerű eredményeket tettem. Ugyanakkor voltak olyan mérkőzések is, amelyeket nem szeretnék emlékezni. De még akkor is képes leszel használni a következő karrieremet.Van egy jó tapasztalat, hogy nem akarom megismételni, „nézett vissza a szezon teniszező, aki a feltételezett felmászott hetven a világon.

A natív Pribram, aki sok évet töltött készül Prostejov, a kurzus elérésének Számos érdekes eredményre. A harmadik fordulóba érkezett Wimbledonban és egy erősen lakott Indian Wells versenyen. Düsseldorf elődöntőjében játszott, megnyerte a legnagyobb hazai UniCrtedit Czech Openot. Néhány gyengébb eredmények még Vesely voltak még jobb pozíciót a komplett ATP világranglistát.

„A helyzet a megfelelő eredményt,” jegyezte meg szárazon tehetségnek, akinek teljesítménye nőtt a Davis-kupa. Huszonegy éves nemzeti játékos szerzett Japánban és Franciaországban. “Nagyra értékelem ezeket a játékokat.Remélem, hogy több lesz. ”

Vesely számára a szezon volt a tanulás éve. Néhány mérkőzésen úgy találta, hogy csak egy szolgáltatás nyerhet. A kihívásokkal teli program során megtudta, hogy a siker csak az edzés során történt. A következő szezonban erősebb lesz. “Sok mindent megtanultam. Rájött, hogy még többet kell dolgoznom, és ezen a szinten minden kis dolog igazán dönt a sikerről. Mi személy képzés olvadás, majd visszatért, és ha azt szeretné, hogy jobb, mint mások, azt kell, hogy a vonat, mint mások, „Vesely figyelhető meg.

Ezek a verseny kezdődött, hogy fordítson nagyobb figyelmet a hasznosítás és igyekszik erősíteni a pszichében. “Szellemileg készen kell lennem, és számíthatok arra, hogy a verseny végéig nem játszanak. Többet fogok veszíteni, mint a kihívók.Ne csinálj tragédiát legyőzni és felkészülj egy újabb versenyre “- tervezi. Most szünetet tartson, majd elkezd egy másik edzéssel. “Alig várom, hogy lássam a következő szezont,” Veselý várakozással tekint Simon új edzőre váró új kihívásokkal.