A veterán Čížek legyőzte a trombózist és a csehországi tartózkodás

támadó középpályás Tomáš Čížek Bohemians 1905 végén tavaly megkapta a trombózis a borjú, hogy csak korlátozott a közel két hónap. A harminckét éves labdarúgó azonban felülkerekedett a betegség ellen, és ma reggel hiányzott a “Kenguruk” nyári előkészítésének kezdete. “Volt trombózis a combamban, és csaknem két hónapja voltam mozgás nélkül, ma már elkezdtem és nagyon jó dolog.Meglátjuk, „ azt mondta Cizek egy interjúban a CTK.

A probléma áprilisában kezdődött bajnoki Jihlava. ” Kaptam egy könnyű ütést a borjút és a hazafelé ez megmerevedett, és kezdett harapós fájdalom. Elmentem, hogy ellenőrizze, ha ő nem repedt izom, és megállapította, hogy ez a trombózis, „ leírni a natív délkeletre.

Ez a betegség szélsőséges esetben halálos is lehet. ” Ez a tüdőembólia egyik változata. Ha a tromb nagy terheléssel szétszakad, akkor a tüdőbe és a szívbe kerül, és halált okozhat. Emiatt korlátozott mozgás voltam, és csak sétáltam. Nem energiaráfordítás, „ Cizek magyarázható.

A vége a karrieremnek, de nem gondolt. ” Már vártam egy hónap eredményeit, mentek is. Minden feloldódik, és minden rendben van.Miután a felfedje a tablettákat kaptam engedélyt, hogy a vonat, „ Cizek azt mondta, hogy a múlt héten tudott legalább futni.

” Az ember tapogatózás, tudja, és várja az eredményeket. Azt mondták, lehet, hogy egy hónap, kettő, egy év. Szerencsére, jól ment. Voltam a családommal sokáig, így nyugodt és forgalmas vagyok, de jelenleg előkészítés hosszú lesz és nehéz, „ egészítette tapasztalt középpályás.

A Bohemians jött egy évvel ezelőtt a Jablonec, az Vršovické csapat játszott 22 bajnoki mérkőzés és két gólt szerzett. az elkötelezettség Ďolíček szeretnék terjeszteni. „most fogunk beszélni róla. Igaz, hogy nem vagyok a legfiatalabb. Ha van esély arra, hogy itt maradjak, maradok. Ha nem, keresni fogok egy másik változatot. Vannak alacsonyabb versenyek Németországban…Lássuk, hogyan üzletet itt “ Cizek mondta.

A felső futball még mindig használják. ” Amíg én élvezem, szeretnék játszani. Itt Bohemka jó volt csokor, otthoni környezetben, kiváló közönség. Nem tetszik, “ szerint az egykori játékos a Sparta, Kazan, FC Moszkva, Vlagyikavkaz és Novoszibirszkben.

Az új edző a Bohemians Miroslav Koubek egy veterán csapat, mint megtartani. ” Ez minden bizonnyal pozitív Érdekli őt. Csak örülök, hogy volt rajtam, és tudom, hogy én vagyok elhagyása után Jablonec-e még játszani, „ Cizek örömmel.