A Warriors elrontja a Cavaliers döntőjét … és talán a jövőjüket is

Hétfőn a Cavaliers hasonló helyzetben találja magát 2-0-ra az NBA döntőjében, és nem játszik a legjobb kosárlabdával. Csak úgy tűnik, nehéz találni egyetlen élőlényt, aki hiszi, hogy meg tudja verni a harcosokat. Valójában a Warriors két uralkodó előadása nyomán, amely a Golden State-t Cleveland-ot egy összevont 48 ponttal látta, nehéz még olyan forgatókönyvet találni, amely a Cavaliers-t a fantasztikus gondolkodás részeként adja. A Cleveland bajnokság egy sport egyszarvú. George RR Martin minden fantázia erejét felhasználhatja, és valószínűleg csak hat versenyt kap. A Golden State Warriors megalázza a Cleveland Cavaliers-t az NBA döntőjében a Game 2 bővebben

nem nyertünk semmit, “LeBron James a 2. játék után.” A játék semmilyen pontja sem vert rájuk semmit. Még akkor is, ha korai voltunk. “LeBron úgy tűnik, közel van ahhoz, hogy elveszíti az ötödik NBA-döntőjét, de egyértelműen bajnoki szintű elemző, hiszen valóban nulla pozitív eredményt hoznak a Cavs Oakland-i utazásából. hogy Richard Jefferson még mindig játszik az NBA-ban, és támadó szerepet tölthet be.

A 35 éves Jefferson 12 pontot és öt lepattanót talált a 2. játékban, miután további percekre kényszerítettek, amikor Kevin Love agyrázkódás miatt elhagyta a játékot. A szerelemnek a Kyrie Irving csapatával kellett együtt lenni ahhoz, hogy Clevelandnek legitim lövést kapjon, hogy megszüntesse a tavalyi döntők emlékét, amikor LeBronnak egyedül kellett volna a Warriors-ot átvennie.De az a rövidített Cavaliers csapat jobban néz ki, mint az, aki most zavarba jött. Facebook Twitter Pinterest A szerelem csak 2-től 7-re érkezett a játékban a padlóról, mielőtt kilépne, és összesen 9-24 a sorozatban. Védelme is alárendelt volt. Irving nem volt jobb, csak a 33 lövés 33% -át ütte, amivel eddig felszállt, és öt segitséget adott. Teljes. Két játékban. Pontőrként. LeBron megnyitotta a sorozatot, remélve, hogy segítséget kap a seggfejéből és csapatjátékot készít, de a Love és az Irving MIA-nál kénytelen volt ismételten átvenni a labdát a peremre, ahol Harrison Barnes, Andre Iguodala, Draymond Green és bárki és mindenki más a Warriorson, ami egy sorozatban 11 forgalmat eredményezett.19-es pontja a 2. játékban volt a legkevésbé James szerezte a 2016-os rájátszásban.

“Nem vagyok csalódott a srácokban, vagy csalódott, jobb munkát kell végeznünk” – mondta James a vereség után. Rendben van, de a Cavaliers számára rettenetes tény, hogy a harcosok is jobb munkát végezhetnek. Cleveland küzdelmei és az 1. és 2. Játékok blowout marginjai eltitkolják azt a tényt, hogy Steph Curry és Klay Thompson még a közeljövőben sem voltak a legjobbak. Nem sok szükségük volt a Warriors-ra, akik gyönyörű csapatjátékot játszottak a támadó végén gömbmozdulattal és távolsággal, aminek látta, hogy Green, Barnes, Leandro Barbosa és Shaun Livingston mindvégig felváltják a pontozás lazaságát.A Golden State bűncselekménye olyan látvány volt, hogy meglátta, hogy JR Smith a védekező végére töltötte az idejét, csak állva és figyelte. Mindazonáltal Thompson mindössze 26 ponttal rendelkezik a sorozatban és a Curry 29-ben, egy ponttal a játékidő átlag alatt. Persze, LeBron, Love és Irving hirtelen felemelhetik játszási szintjüket, de mi van akkor, ha Curry és Thompson is? Hogyan lebonthatja a LeBron és a cég a 48 pontos különbséget?

A Cavaliers a Game 3-nak a csütörtöki éjszaka idejére fordult, és monumentális feladatnak tűnik. Talán ellopják az egyiket Cleveland-ben a hazai tömeg energiája mögött – feltéve, hogy a Cleveland-rajongóknak még van energiájuk, és még nem adtak fel, és akik évtizedekkel később csalódást okozhatnak? – de harcolni a harcosok közül négyet ötből?Egyszarvúak.

“Csak gondoltam, amikor elmentek a kis csoportba, kis sorozata sokkal gyorsabb volt, mint a miénk”, mondta Cavs vezetőedző Tyronn Lue a 2. játék után. hosszabb és sportosabb volt valami baj. Adott nekünk néhány problémát. Meg kell találnunk ezt a sort. “Ez a felállás és még sok más. Nem lehet látni, hogy Cleveland mikor kapja meg a válaszokat a csapattal szemben, amely a tavalyi döntőjéből származik, most már hét játékot verte meg egymás után és 747-617-es kombinációját. Nos, röviddel Steven Adams, Russell Westbrook és Kevin Durant megszerzése előtt csütörtök este.

Ez pedig szabad ügynökséghez vezet.A Cavaliers megsemmisítése olyan alapos és meggyőző két játékon keresztül – vagy az utolsó héten a Warriors ellen, ha úgy tetszik -, hogy komoly vita lesz, ha LeBron úgy dönt, hogy ezen szezon befejezése után dönt. A terv az volt, hogy diadalmas visszatérés Clevelandbe, és bajnoki címet bocsátott ki, de kevesebb, mint két teljes évet látott, mint egy reménytelen törekvés. A Cavaliers a win-now módban van, de egyszerűen nem, és nem tűnik alkalmasnak erre. Egy évvel ezelőtt a harcosok látszólag a semmiből voltak, hogy ellopják a királyi koronát, és jobbak maradnak, és még rosszabbak is, fiatalabbak. Ha az Irving és a Szerelem nem elegendő ahhoz, hogy segítsenek a LeBronnak ebben az évben a Golden State-t legyőzni, akkor nincs ok azt hinni, hogy jövőre vagy az azt követő évre lesznek.James úgy döntött, hogy Clevelandben marad, de egy masszív roster-felújítást tiltva, a bajnokságok üldözésével szembeni hűség választása érzi magát. Ez a LeBron karrierjének végső szakaszának kezdetét jelöli meg, egy mindennapos nagyszerű játékos, aki karrierjét szülővárosában végigkíséri egy szintén futó csapatnál.

Még George RR Martin is küzdött volna ahhoz, hogy tönkretegye a halálát.