Adam Peaty könyveket helyezett a Rio Olimpián, kényelmes nyereményt Glasgow-ban

Adam Peaty figyelmeztette 100 méteres mellkasi riválisát, hogy csak akkor lesz jobb, ha a világbajnok a Rio olimpiai játékok helyére költözött. </p> <p> A 21 éves győzelmet a brit úszási bajnokságon Glasgowban , Amely duplája az Egyesült Királyság olimpiai próbálkozásainak, egy lenyűgöző úszás után. Ő volt a három versenyző egyike, aki a Bury James Guy és Hannah Miley Inverurie mellett együtt zárta be a helyét a GB-ban.

A Ross Murdoch és Michael Jamieson, Peaty Az arany 58,41 másodperc alatt.Ez csak egy másodperc alatt gyorsabb, mint a brazil olimpiai olimpiai szövetség által megkövetelt figyelemfelhívás. Peaty, aki három eseményt nyert és két világrekordot hozott a tavalyi világbajnokságon Oroszországban , Azt mondta: “Meglepett, hogy lefoglalta a helyszínemet. Szeptember óta a világok után már a hátsó lélekben vagyok, hogy még mindig be kell szerezni, és tudom, milyenek ezek a srácok, gyorsak. Soha nem vettem ezt biztosnak, de szerencsére a képzésem segített. </p> <p> “Tudom, hogy a közeljövőben nem volt a legjobb. Örülök, hogy először jöttem, de az 58.4-es volt, és jobb volt, hogy felvettem az időt, amikor megnyertem a világokat, de tudom, hogy mi ment rosszul ebben a versenyben.Remélhetőleg legközelebb kicsit gyorsabban leszek, és egy kicsit erősebbé válok.

“Most már van 200 méter – nem csináltam 200 métert január óta, december óta Nagyszerű lesz kijutni a versenyen. A pénteki 200 méterre nagyobb aggodalomra ad okot Murdoch, bár a Skót úgy hiszi, hogy már elégetett ahhoz, hogy meggyőzze a szelektort, hogy nevezzék őt. A rövidebb rendezvényen megjelenő 30-as férfiakkal.

Vissza a Tollcross-medencébe, ahol megdöbbentette Jamiesont, aki ezúttal csak a hetedik helyet szerezte meg. 0,9 másodperccel Peaty mögött, de azt mondta: “Azt hiszem elég tettem ahhoz, hogy ma eljussak Rio-ba.Most ez a 200 méterre összpontosul.

“Ez egy esély, hogy megvalósítsuk az álmot. Ez egy álom volt, mivel nagyon kevés voltam olimpián lenni. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténne, így ez egy nagy hét számomra. “A dupla világbajnok Guy könnyedén megerősítette helyét a Rio játékokban az első futamon, amikor elnyerte a 400 méteres gyorsúszót 3 perc 43,84 másodperc alatt. De a 20 éves gyermeke után nem tudott színt érezni. Azt mondta: “Keményen nyomtam magam? Jézus igen. Kimentem a medencéből, és mindenhol beteg voltam.

“Ez az első alkalom, hogy valaha is történt velem. Azt hiszem, az idegeknek valami közük van ehhez – és a tésztához, amit ebédeltem.De most már megvan a megfelelő idő, amikor a nyomás ki van kapcsolva, és élvezni tudom a találkozót. ”

Csalódás volt a Commonwealth Games ezüstérmes Jazz Carlin számára, mivel elfelejtette a kvalifikációs célpontot a női 200 méteres freestyle döntő. Van még két esélye ezen a héten, hogy megragadja a nyerőgépét, míg a BOA-nak is hat karaktere van, amikor csütörtökön egy héttel megerősítik csapatukat. Miley elismerte, hogy megkönnyebbült, miután megkérte a női 400 m-es egyéni A medullaké 4: 33,40. Azt mondta: “Nagyon nehéz elkapni ezt a brit csapatot. Nagyon nyírt torok. Ebben az esetben nincs elődöntő. Te vagy vagy, vagy nem. Azt hiszem, ez az olimpia. Nem kapsz második esélyt. Abban a pillanatban azonban úgy érzem, minden a pályán van.De még mindig hosszú út van ahhoz, hogy javuljon ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a Rio-ban érkezik. Nekem van szükségem arra, hogy visszajussak a rajztáblához és összpontosítsak. “A nap sportképe: az ausztrál úszómadár bővebben.