Albánia edzője: Büszkék lehetünk arra, hogy mi gyászoltunk Franciaországban

Két mérkőzés, nulla pont, nulla cél. Mégis, képviselői Albániából szerzett szimpátia mennyire bosszantotta az Európa-bajnokság, amíg az utolsó pillanatban házi Franciaországban. Végül azonban a nyomás nem tartott, a kedvenc pedig 0: 2-re csökkent. Edző újonc Euro Gianni De Biasi mondta a játékosoknak, hogy lehet a teljesítményt a „Les Bleus” büszke.

„Amikor beléptem az öltözőbe, a játékosok is a fejüket. Úgyhogy azt mondtam nekik, hogy hogy húzza össze magukat, és büszkék voltak, ahogy ellen játszott a kiváló csapat. tűztünk Franciaország nagy problémák, „ azt mondta a mérkőzés után a Marseille devětapadesátiletý olasz edző.

” a csapat ellenállt végéig , De nem védettük az egész játékot, világosabb lehetőségeket értünk el az első félidőben és a második félidő elején.De ha nem adnak célok, nincs eredmény „ De Biasi mondta.

albánok szerdán következő nagy védekező fenyegetett, még mielőtt wicket ellenfél. Ők is volt a legjobb esélye a mérkőzés, amikor a 52 perc Memushaj jött a védő és után Sagnově futtatni a labdát végül a rúdon. az utolsó pillanatban azonban az ellenállás kívülálló tört váltakozó Antoine Griezmann, amelyben adunk biztosítási Dimitri Payet.

„volt nekünk egy nagyon jó meccs, és Különösen az első félévben. Nem hagytunk helyet Franciaország számára, és minden támadás esélyét használjuk. A második félidő jó volt, de nem tartottunk tovább. Sajnálom, “mondta Ansi Agolli kapitány könnyekkel a szemében.” Szörnyű csalódás volt, mert jól játszottunk. De úgy döntöttek az utolsó pillanatban, és így fut a labdarúgásban.Lehetünk büszkék lehettek magatokra, de azért jöttünk, hogy küzdeni haladás, nem csak jól érzi magát, „ az említett védő Elseid Hysaj.

Albánia ismét szenvedett az alacsony hatékonyság. Az összes csapat a bajnokságban szereznek az időmérő minimális cél. ezen kívül még 10 találat, hármat elvesztett megnyerni Szerbia és egy tenni az ellenfél magának. HráčiAlbánie így végre csak tízből hat mérkőzést.

még mindig van remény a haladás. ezt szüksége van a döntőt csoport vereség Romániában és reméljük, hogy a három pontot lesz ahhoz, hogy előre a harmadik helyen.

„Mi lehet verni őket, és előre. Ha gólt, amit még nem sikerült, biztos vagyok benne, tudjuk a szükséges pontokat, hogy előre a következő körbe.Megmutattuk, hogy mi a jó csapat és a játék jó foci „ mondta De Biasi.

A szakértők csodálkoztak, hogy hat perc múlva elérte a védelem, ez tükröződik gólok . az Arlindo Ajeti de megvédte edző. „fáj a combjába. Fájt elég. Ezért megbeszéltük, hogy edző. Nem akartunk kockáztatni, hogy nem fogunk elrontani egy ilyen jó meccset „ Ajeti mondta.