Anglia zavartsága a spin Bwin felé fordul vissza Salisbury elfelejtett kódjához

Ian Salisbury jó mesét mond a teszt bemutatkozásáért. 1992 nyarán volt, és Anglia a pakisztáni Pakisztánt játszotta. Salisbury volt az első lábbal, amelyet Anglia egy generációban választott, mivel Robin Hobbs 1971-ben volt. És akkor is bánnak vele, amikor Hobbs azt Bwin mondta, “mint valami, ami leesett a holdról”. A Tesztelés előtti időkben nyilvánvalóvá vált, hogy az ingatlantulajdonos, Jack Russell, nem tudta kiválogatni a Salisbury’s bowlingot. Tehát Russell és az edzők kitalálták a ravasz tervet.Azt mondták Salisbury-nak, hogy Russell-nel kommunikáljon a kóddal, úgy, hogy egyik útját a gyorshajtás tetején fordította, mielőtt egy googly-t és egy másikat eldobott volna, mielőtt egy lábszünetet csapott volna.

Az izgalomban , Salisbury elfelejtette, melyik irány jelezte, melyik szállítást. “Amikor bowlingba kezdtem, megpróbáltam Bwin emlékezni arra, hogy milyen irányba fordulni” – mondja Salisbury Justin Parkinson könyvében, The Strange Death of English Leg Spin című könyvében. “A debütálás nyomásának tetején a fúzió felmerül.” Ez egy elbeszélő kis anekdota. Anglia annyira zavarban volt, hogy hogyan lehet a legjobban használni Salisbury-t, hogy végül aláássák őt.És miközben jól sikerült ebben az egy mérkőzésen – 122-re 122-et, a pakisztáni kapitány Javed Miandad-ot vett el a wickettjei között – Salisbury folytatta a stop-start típusú nemzetközi karrierjét, amely a furcsa és kivételes kivétellel rengeteg angol pörgető óta.England egy spin, miközben Banglades küzdelmek után kutatnak Indiát. Bővebben

Anglia 21 különböző spinninget választott Salisbury óta, de csak ketten tűnt mindannak, ami biztonságban van a munkában . Az egyik volt Ashley Giles, aki határokon belül dolgozott, és a másik Graeme Swann, aki átlépte őket. Senki sem játszott többet, mint Swann, aki 60 tesztet kapott. Monty Panesarnak is jó futása volt, amikor Bwin még mindig lelkesedve lógott a játékért, így Moeen Ali is.De ahogyan időnként beletörődött, Moeen szenved, mert oly sok időt töltött a megyei körzetben, ahol gyakran csak spinnerként töltötte be, először Gareth Batty-nek, majd Saeed Ajmalnak. p>

Ez azt jelenti, hogy Moeen, 29 éves, még mindig megtanulja, hogyan vezetheti a támadást. Annyit mondott az utolsó tesztben, amikor elismerte: “Nem vagyok olyan közel ahhoz, hogy szétfeszítsenek.” Tehát Bangladesben, Anglia úgy tűnt, hogy nyílt meghallgatásokat szervezett a spinner pozíciókra, Moeen, Batty, Adil Rashid és Zafar Ansari egymással versengve, valamint az ellenzék. Egy mindenre kiterjedő, legszűkebb, lassú, lassú balereskedő, egy pályafutása elején, kettő középen, a másik közeledik a végéig.Meg lehet bocsátani, ha azt gondolja, hogy Anglia nem teljesen biztos benne, hogy mit keresnek, különösen, mivel a tavalyi szezon két legsikeresebb megyei spinnerje, Jack Leach és Ollie Rayner nem tartózkodnak a turnén.

A győztes jutalma a tesztsorozat során a csapatban várható lesz, hogy Indiában induljon. Ami még mindig vegyes áldássá válhat. Nem sokkal az 1992-es első mérkőzés után Salisburyt téli turnén indították el Indiába, ahol Mohammad Azharuddin és Sachin Tendulkar mesterhúzta. A Test karrierje sosem nyert vissza. A jelenlegi négy úgy találta, hogy Bangladesben elég nehéz lesz. És India kevésbé lesz megbocsátó. Mégis, ez csak Anglia változata egy közös probléma. Banglades kapitánya, Mushfiqur Rahim éppen azt mondta, hogy “a következő kihívásunk a tengerentúlon”.Az otthonról való nyerés nem csak Anglia dilemmája, hanem mindenki. A tesztek nyerő / veszteségi aránya ebben az évtizedben alacsonyabb, mint a játék történetében, bár az 1990-es években. A korszak és a helyzet közötti statisztikák között egy rés van, de sokkal nagyobb a rajzok Bwin számában. A kilencvenes években a játékok több mint egyharmadát vonzotta, az elmúlt hat év alatt negyedév alatt. Ez azt jelenti, hogy az oldalak soha nem voltak olyan valószínűek, hogy elveszítik a játékot.

Ez nem új megfigyelés. 2013 óta nyilvánvaló, amikor a világ vendégszereplői együttesen pontosan három mérkőzést nyertek egymással, ketten Zimbabwe ellen.És a legfontosabb okok – a rövidebb túrák, a back-to-back meccsek ütemezése és a modern kalapácsok agresszívabb, kevésbé mért technikái – mind jól ismertek. A dolgok valójában kicsit jobb lettek, és 2015-ben 12 győzelmet arattak, többek között Dél-Afrikában Angliába, Indiába és Pakisztánba Sri Lanka, Ausztrália és Új-Zéland Angliában. De amikor szétdarabolják a kriketteket az ázsiai határok mindkét oldalán, akkor a megosztás olyan széles, mint valaha.

Mivel Angliát 2012 elején Indiában győzte meg, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Új-Zélandon és Nyugaton Az indiaiak négy tesztet nyertek Ázsiában.Ugyanakkor a négy ázsiai oldal nyert nyolc játékot a kontinensen kívül, négy Angliában, kettő Zimbabwében és ketten a Nyugat-Indiában, ahol a pályák ma már alacsonyak és lassúak, és hasonlók az Bwin otthoniakhoz . Mivel ez a lényeges különbség marad, a felszínek, függetlenül attól, hogy a spin vagy a tempó, és pontosan milyen jól felszerelt minden csapat, hogy alkalmazkodjanak a körülményekhez kívül természetes élőhelyüket. Mint Banglades meg kell próbálnia felkészülni hogy játszhassanak a pókhálóval, és megfeleljenek Courtney Walshnak, hogy megpróbálja pontosan ezt tenni, mielőtt az új-zélandi turnéjuk előtt ezen a télen Angliába beindulna a szubkontinensbe. Ha bizonytalanságuk van arról, hogy hogyan lehet a legjobban tálozni, és a denevér ellen fordulni, a spin újra nyilvánvalóvá válik, és valószínűleg a sorozatba kerül.