Ariya Jutanugarn a British Open első nagyja felé irányul

Ariya Jutanugarn, egy 20 éves Thaiföldről újabb esélye lesz arra, hogy hazája első nagy golfjátékot nyerjen a Ricoh Women’s British Open utolsó fordulójában. A szezon első nagy részében az ANA Inspiration, a Jutanugarn két, három lyukkal játszott játékot játszott, de a tételen rúgott.

Nem sokáig tartott, hogy megtanuljon nyerni és első Bet365 mobil győzelmét Amerikában májusban azonnal két további követett a következő két hétben. A Woburn-ban szombaton Jutanugarn hatkor 66 éves korosztályt állított elő. A 16 éves korosztályban két ütést kapott az egyik napról a másikra vezető Lee Mirim előtt, aki 69-et szerzett. Jutanugarn játszott mellette Skócia Catriona Matthew, aki az első négy lyuk közül három madárt csinált.Úgy tűnt, hogy felgyújtja a Jutanugarnot, aki a 2., 3. és 5. helyen vette fel a madarakat a 8. helyen. 32. helyen, két egészséges putt 10-én és 14-én további nyereséget hozott, kitűnő módon, hogy megtartsa a kocsmát a kártyájáról. A volt bajnok, Matthew, aki egy sokkal ismertebb állandó ütemben helyezkedett el, később két lövést adott le, és a 71-es versenyző 10-et hagyott hátra, a 2014-es győztes Mo Martin után. Justin Rose várakozással tekint Rio golfra, Bővebben

“Mindketten eljutottak a nagy kezdetekig, és Ariya ma hatalmasan játszott” – mondta Matthew. “Nem töltöttem ki annyira sok puttot később a körben, és holnap le kell dugnom mindent, hogy lépést tartsam vele.” Jutanugarn azt mondta: “Nagyon jól éreztem magam ma.Megtanultam az ANA-n, hogyan kell nyomást gyakorolni, és csak arra koncentrálok, hogy mit tudok irányítani. “Az egyik változtatás az volt, hogy mosolyogni kezdett az ő Bet365 mobil előtti rutin. És miért ne, ha ilyen erőteljes lendülettel rendelkezel? Jutanugarn rájött, hogy az első gyakorlása után a Marquess tanfolyamon nem szükséges a versenyzője számára az eseményre. Örömmel figyelni, hogy elhagyta a pólót a két vasalól, de kiemeli a vitát arról, hogy miként állították be a pályát.6,448 yardnál jóval rövidebb, mint a többi nagy bajnokságnál, és közel 1000 yardnál rövidebb, mint a hátsó pólóknál, ahol a Woburn-tag Charley Hull általában a barátaival játszik.

Több mint egy korábbi bajnok azon tűnődött, hogy ha nem tesztelik az egész játékot, a beállítás nem teszi lehetővé a világ legjobb női golfozóinak, hogy minden készségüket megmutassák. De Martin, az egyik rövidebb verekedő, de halálos pontosság, úgy érezte, hogy mindannyiunk számára kiemelkedően igazságos teszt. Martin pontot a ranglista eklektikus jellege hozhat. Vannak olyan nagy ütő fiatalok, mint a Jutanugarn, Lee és az amerikai Lexi Thompson, valamint Leona Maguire, a világ második legjobb amatőrének 21-ére, 68-ra pedig hét alá, a testvérével, Lisa-val caddy-ként.De számos korábbi bajnok is szerepel, köztük Karrie Webb is, aki megnyerte az első három brit Open-t itt a Woburnban, bár a szomszédos Dukes pályán 1995-ben, Matthew, aki 46-kor megpróbálja visszanyerni a címet 2009-ben megnyerte a Royal Lythamot és a Stacy Lewis-t, a 2013-as győztest a St Andrews-ben. És ott van Martin, aki a világ 99. helyezésében volt, amikor két évvel ezelőtt nyert. A “Mighty Mo” a sas végső lyukába tette a sasat, miután a zászlórudat egy háromfás megközelítéssel ütötte. Ez volt az első győzelme a turnén, és egyhangú öröm volt a barátságos lélek számára.Sajnos, egy héttel később megsebesült a bal csuklóján, újra lenyűgözve egy háromfás lövést, és küzdött ahhoz, hogy visszanyerje edzését és alakítsa ki eddig.

több mint 40 000 barangolás a Woburn fenyők között az első három nap alatt. Sajnos Hull az első fákkal fenyegette a fákat, és elvett egy tripla bogey-t, ami kiütötte a versenyt. Lydia Ko, a No1 világ szintén eltévedt a fákon egy dupla bogey néven. Éppen csak hat lyukon látta, hogy a zöldekkel öt ujja van, de a csalóka csalódottságát a kapus kunyhójában egy karamellel dobta le. “A cukor segít” – mondta az állandó flegmás 19 éves Kiwi