Az ausztrál Jared Tallent olimpiai ezüstérmet nyer Rio-ban, 50 km-re

A londoni aranyérmes Jared Tallent alig esett az olimpiai cím védelmére, és ezúttal egy ezüst mdalt követett drámai befejezéssel a Rio Games 50 km-es séta felé. Az ausztrál kedvence a 39. percen át a várt versenyen szerezte meg a vezetést, 24 másodpercig csak öt percig nyúlt, de nem tudta elnyerni a szlovák Matej Tótot.

az esemény, hogy Toth tett nagy lépést, halad az ausztrál két kilométeres járni, és figyelembe 18 másodpercig, mint a Tallent futott ki a lábát. A szlovák aranyat vett 3: 40,58-ban, míg Tallent 3: 41,16-os volt az ezüstért.

Japán Hirooki Arai Japánban bronzot vett Tallent mögött, de nem akkor, amikor kizárták, majd visszautasították a fellebbezést követően.Ez hagyta el Kanadában Evan Dunfee-t az érmek közül, de sok új csodáló győztesét, amikor nem volt hajlandó saját fellebbezést indítani, később kijelentve, hogy nem tudta volna aludni a tiszta lelkiismerettel, ha így tett volna. Spanyolország eléri az olimpiai férfi kosárlabda döntőjét. Tovább

“Nagyon szerettem volna, azt hittem, megvan” – mondta Tallent a verseny után. “Valószínűleg kicsit izgatott voltam. Nagyon jó érzés volt. Nagyon türelmes voltam az egész versenyen, és amikor egy kicsit nagyobb volt a betegem, elmentem, és 40 km-re elindultam, és tényleg azt hittem, hogy megcsináltam, de négy kilóméterrel elfogyott a lábam.

“Láttam, hogy Matej jön, és igyekeztem mindent megteszni, hogy tartsak. Nagyon szeretett volna elsőként elérni a célvonalat.Mindent megadtam, amivel nem maradt hátra “. Tallent most egy arany, két ezüst és egy bronz mutat be három olimpiai kampányára, az olimpiai szinten minden ausztrál atlétikai versenyző legnagyobb lökésszé.

/ p>

Máshol a Rio-ban Su Oh lőtt 66-ot, hogy Ausztráliát a női golfok éremérmében tartsák, ahol öt lövést tartanak az ausztrál Minjee Lee fickó ellen. Ó, a harmadik fordulóban hat kártyát, míg Lee, aki elkezdte a napot négy lövésből, vissza kellett térnie a katasztrofális kezdetektől, hogy továbbra is vitatkozhasson.

“A hátsó kilenc játék sokkal keményebb az első kilenc – mondta Oh. “Amikor befejeztem öt alatt az első kilenc utáni napot, nyilvánvalóan reménykedtem még néhány madárlányra.De akkor úgy éreztem, hogy a madarak nem igazán lehetnek – azt gondoltam, “csak hozd fel, és a zöld biztonságos és két putt otthoni”.

A hír nem volt olyan jó a BMX pályán, ahol Ausztráliás érem reményei egyik napról a másikra szaggatták. Caroline Buchanan és Lauren Reynolds kihagyta a női döntőt, miután összeütköztek az elődöntő futamokban, a férfiak párja, Sam Willoughby és Anthony Dean végzettek hatodik és nyolcadik helyen, miután a versenyt megelőzően uralták.

“Nyilvánvalóan csalódott, ezen a hétvégén minden körben megnyertem, de az utolsó akadályon megbotlott” – mondta Willoughby később. “Saját hiba volt, húztam a kerékemet az első ugrás hátán és elvesztettem a sebességemet. És ez volt az. “De sokszor a sport jó vége volt, csak így van.Napok voltak napjaimban, ahol egész nap hátul voltam, és csak az utolsó körbe kerülsz, és hős vagy. Mindkét irányban megy. “