Az olimpiai játékok tervezője a Rio 2016-ban

Két nappal a megnyitó előtt kezdődik a női labdarúgás – kezdve korán, hogy helyet biztosítson a csoportos játékok számára. Így hivatalosan Svédország v Dél-Afrika Rio szórakoztatója, a João Havelange Olimpiai Stadionban 17 órakor. Ezt követi ugyanazon a pályán a házigazdák Brazília és Kína. Nincs brit érdeklődés – London 2012 volt a GB labdarúgó-labdarúgó egynapos.De -1 (aug. 4 augusztus)

További labdarúgás, ahogy a férfiak versenye megkezdődik, kezdve Irak / Dánia Brazíliában – a bemelegítő cselekedet, mielőtt a házigazdák Dél-Afrikában 8 órakor ugyanabban a helyszínen vesznek részt. Neymar funkciók Brazíliában, akiknek valóban szükségük van erre a versenyre, hogy segítsenek nekik a 2014-es 7-1-es világbajnokság megaláztatását Németországban.Day 0 (pént 05 augusztus)

A Rio újjáépített Maracanában .Négy évvel azután, hogy Danny Boyle londoni bemutatója milliókat vágyott, Brazília megvan az esélye, hogy felállítsa a pozitív eredményeket. Fernando Meirelles rendező szerint a Boyle 31 millió fontos költségvetésének tizede jelentős kiadáscsökkentések közepette, de a szervezők a “nem csak a brazil kultúra, hanem a világ kultúrája” legnagyobb kiállításának számítanak. A helyek £ 45 és £ 1,000 közöttiek. Egy csavar, hogy élvezhesse: a hagyományos, véget nem érő zászlóparadicsom abecedális sorrendben a nemzetek nevei szerint portugál nyelven, a 76-os GB csapattal. Késedt kell maradnod ahhoz, hogy olyan messzire megy, hogy: az eljárás éjfélkor kezdődik.Ezek az oka, hogy az olimpia megmenteni fogja a nyárat Továbbajánlat1 (augusztus 6-án)

És hivatalosan is elkezdődik. Tizenkét arany áll rendelkezésre – az első a női 10 méteres légpuska 2: 30-kor.Máshol Chris Froome a férfiak közúti versenyén (13:30) kedvelt. van egy olimpiai debütáló a rögbi-hetesek számára, a brit nők Brazíliával szemben délután 4 órakor és Japánban 21 órakor; és az Aquatics Stadionban a férfi 400 méteres gyorsúszónál figyelemmel kísérheti a 20 éves James Bury-úszót a kedvenc Sun Yang kínai ellen. Egyéb brit érdeklődés az Ashley McKenzie-től a -60kg-os judo-ban, 14.00-kor, a férfi hoki csapata Belgiumban, 16.30-tól, és a nők Ausztráliából a korai órákban, 12.30-tól. Van néhány Copacabana strandröplabda is, hogy élvezze a 14 órakor.

MEDAL EVENTS

Amint a női torna képesítés megkezdődik, a Team GB akcióban 6.30-kor 14 aranyat kínál máshol , és néhány nagy név a cselekvésben a medencében.Ha nagyon (nagyon) későn vagy, Adam Peaty a férfi 100 méteres nadrágban van (2.53 óra hétfő); és az amerikai tinédzser Katie Ledecky várhatóan ragyogni fog a női 400 méteres freestyle-ben. Mások, akik vigyázzanak: Lizzie Armitstead a női kerékpárúton 4.15-kor; a Nemzetközösségi judo bajnok, Colin Oates, akcióban 14 órakor; A GB csapat a férfi jégkorong csapatát játssza Új-Zélandon 21 órakor; A GB rugby hetesei nők szembesülnek Kanadával, 16.30-kor; és Dél-Korea újra (majdnem biztosan) megtisztítja a női íjászatot. Ők nyolcadik egymást követő csapat címet kergetnek.

MEDAL EVENTS

Még tizennégy arany, a férfi csapatgyakorlat végleges 20:00 és James Guy vissza a medencében a férfi 200 méter freestyle kedden este 2.21-kor.Tavaly nyerte meg a világbajnoki címet Oroszországban, de a londoni 2012-es győztes, Yannick Agnel hatalmas versenyen áll az olimpiai aranyért. A Tom Daley a nyáron a Dan Goodfellow mellett, a férfiak 10 méteres szinkronbúvárkodásánál, 8 órakor jelent meg; az első olimpiai rögbi sevens döntő – a női esemény – 11 órakor; és néhány ismerős arcot a medencében a korai órákban, köztük a litván 100 méteres mellszívó reményt, hogy Ruta Meilutyte, aki a 2012-es londoni 15 éves és egy másik 2012-es évad, Missy Franklin, a 200 méteres freestyle futamon játszik. Facebook Twitter Pinterest Tom Daley az alonside Dan Goodfellow-t versenyzi a férfi 10 méteres szinkronbúvárkodásban. Fotó: Stephen Pond / PA

MEDAL ESEMÉNYEK

Ez Bert le Clos idő.A dél-afrikai úszó Chad apja 2012-ben volt egy olyan valószínűtlen hős, amelyet Clare Balding interjút kiabált ki. Chad a korai órákban megvédi 200 méteres pillangóját Michael Phelps ellen, aki Londonban verte. A nap másik nagy, jobb időzítésű eseménye a női tornaterem utolsó nyolcóta – az Egyesült Államokban, amely 19 éves sztárja, Simone Biles, a csapatot verte meg. Máshol a fellépő britek közé tartozik David Florence a kenu szlalomban 17.30-kor, William Fox-Pitt a showjumping-ban este 14-től, a medence pedig a férfi 4x200m-es freestyle reléje.

MEDAL EVENTS

>

Húsz aranyérmet kap, a brit Andrew Willis nagy reménye a 200 méteres mellszívó döntőjében, csütörtökön, 08: 33-kor.Korábbi események közé tartoznak a közúti kerékpározás 12.30 órakor kezdődő időmérései, Chris Froome aranyat kergetve, míg az evezős első 14.10 órakor az első érmeket kiosztják. Máshol, Nagy-Britannia 2014-es világméretű ezüstérmes Max Whitlock versenye a gimnasztikában nyolckor, a domináns japán csillaggal szemben, Kohei Uchimurával szemben; a brit súlyemelő Rebekah Tiler a 69kg-os kategóriában versenyez 04.30-tól; Nagy-Britannia férfiak új-zélandi szembesülnek a rugby hetesek között, szintén 16.30-kor; és a világ bronzérmes Jack Laugher és Chris Mears versenyeznek a 3m-es szinkronbúvárkodásban, 8 órakor. A korai esti órákban a brit nők a jégkorongban a No2 oldalán Argentínát játszanak, míg a brit férfi csapat Ausztráliában 12.30-kor találkozik.

MEDAL EVENTS

, és a GB csapat rengeteg ahhoz, hogy a 2012-es diadalok után éljen.A döntők közé tartozik a férfi csapat sprint 10.21-kor. A 20 órakor a női gimnasztika végső döntője – a padlón, a bolton, a gerendán és az egyenetlen bárokon versenyző sportolók, a Simone Biles az USA-ból várható. Az evezés során a 40 éves Katherine Graingernek esélye lesz, hogy Nagy-Britannia legdíszesebb női olimpiájává váljon, és tizenkettő érmével versenyezhetett a Victoria Thornley-vel. Tartsd szemmel Brit Natalie Powell-t a nők -78kh-os judo-ban; a kenu vége döntő 6,15-kor; és Nagy-Britannia versus Japánban a női jégkorongban 12.30-kor. A férfiak rengeteg szegényes golfversenyének első fordulója ma este 11.30-kor kezdődik, és ez egy újabb érmeérdekű akció a medencében.

MEDAL EVENTS

A lökhárító 24 aranyat kínálnak.A velodromban a férfi csapatkutatás 10: 20-kor kezdődik, míg a nap elején a Rio olimpiai stadionja az atlétika első napját tartja: Jessica Ennis-Hill védi a heptathlon címét 13: 35-től a 100 méteres gátfutás, a nagy ugrás ( 2: 50-kor), lövés (12.35 szombat) és 200 m (2.05). Jess Andrews, Beth Potter és Jo Pavey versenyeznek a női 10 000 utolsó döntőjében, 3.10 órakor.A tónál Brit Helen Glover és Heather Stanning páros címüket védik péntek 13.30-tól; A GB-csapat és a németek kedvencei a dobogós csapat harcjához, az első a tenisz-döntőben 16 órakor kezdődik; Nagy-Britannia játszani Spanyolországban a férfi jégkorongban 21 órakor, és később a medencében Michael Phelps és Chad le Clos újra találkozhattak a férfiak 100 méteres pillangóján (2.12 órakor).

MEDAL EVENTS

>

Van egy másik “szuper szombat” – 2012 meghatározó, szenvedélyes csúcspontja? Mo Farah 10.000m kezdődik 1.25 órakor vasárnap, Greg Rutherford (balra) után a 12.50 órakor a hosszú ugrásban – Jessica Ennis-Hill 800m-es heptathlon 800-as fináléján.További fontos események közé tartozik a nők 100 méteres állása 2.35 órakor, Shelly-Ann Fraser-Pryce pedig három egyenes olimpiai címre és Usain Bolt megnyitó megjelenésére a férfi 100 méteres első fordulójában, 16 órakor. A velodrome-ban a női csapatok üldözésének időpontja 20.00-kor kezdődik, Kanadában a GB csapat legerősebb kihívóinak körében, és a mindig vitatott keirin a 2013-as világbajnok, Becky James. Másutt, az evezés végső döntője 03.14-kor kezdődik; Nagy-Britannia női az USA-ban áll a hoki között 22 órakor; a női egyéni tenisz döntője 4 órakor követi a bronz meccset; és Fran Halsall a női 50 méteres freestyle játékban játszik szerepet a kedden, vasárnap; és az úszás véget ér a férfi medley relé 3,04 órakor. Facebook Twitter Pinterest Mo Farah augusztus 12-én, szombaton védi az olimpiai 10.000-es címet.Fotó: Owen Humphreys / PA

MEDAL ESEMÉNYEK

Tehát tartózkodik az Usain Bolt versus Justin Gatlin ellen? Bolt a harmadik 100 méteres címét célozza egy sorban, 2.25 órakor.A kilencedek hátralévő napjai közé tartozik a férfiak golf döntő fordulója, 11-től kezdődően; Andy Murray a tenisz címet 16-tól védi; Nick Dempsey és Bryony Shaw szerepelt az RS: X vitorlázó döntőjében, 5 órakor; Írország Paddy Barnes reménykedni fog egy helyet a férfi könnyű légysúlyos box-döntőjében, 6.15-kor; Louis Smith, aki bronzot nyert Pekingben és londoni ezüstben, a Max-Whitlock csapattársával párhuzamosan a pommel lóversenyen versenyez, aki a 2015-ös világbajnokságon nyert aranyat, 7,29-kor; és a Velodrome-ban a brit Jason Kenny szerepelt a férfi sprint döntőjében 9.44-kor.

MEDAL EVENTS

Tizenhárom aranyat kínál, nagy hangsúlyt fektetve Mark Cavendishre , aki még mindig nincs olimpiai érmet. A hateseményes omniumban versenyezni fog, és a pontverseny végén 9.23-kor.A korai órákban Christine Ohuruogu (jobbra) fut a női 400 méterre (2,45 órakor), szemben az Allyson Felix, a Shaunae Miller és a Caster Semenya versenyével. Korábban a Keri-Anne Payne a 10 km-es nyíltvízi úszónál 13 órától; Laura Trottnak az omnium eliminációs versenyen kell szerepeltetnie 10.17-kor; Charlotte Dujardin és Valegro kedvelik az egyéni öltözetben, délután 2-től; és Nick Thompson és Alison Young között vannak a vitorlás érmekért versengők közül, akiket 05: 05-től.Az egyik csillag lesz a kínai Xu Lijia, aki a lézeres sugárzási osztályban védi címét, annak ellenére, hogy részlegesen észlelt, korlátozottan hallott és daganatot eltávolított a térdéből. “Nagyon sok nehézséget ért el” – mondja.

MEDAL EVENTS

A pálya kerékpározásának csúcspontja, a brit versenyzőknek mind a három arany munkamenet kezdődik 8 órakor. A 2012-es Laura Trott bajnok ismét a női omniumra ugrik, ami 9: 05-kor zárul; A barátja, Jason Kenny a férfiak körében figyel, és Becky James és Katy Marchant (Jess Varnish híresen kihagyott a válogatásért erre a versenyre) azok, akik a női sprintben nézik.Ez is a művészi torna utolsó napja: ismét figyeljük az amerikai Simone Biles-t a padlón való eseményen, amely magában foglalja a brit Claudia Fragapane-t is. A vitorlázás során Giles Scott megkapja a lehetőséget, hogy lépjen ki Ben Ainslie árnyékából, miután az utóbbi négy évben mindössze két rendezvényét megnyerte. A stadionban Christian Taylor lehet a nap emberje – a védő hármas ugrás bajnok, aki a 2015-ös világbajnokságon 8 cm-re ugrott Jonathan Edwards világrekordjától, finom formában érkezik.

MEDAL EVENTS

A női golfverseny 11: 00-kor kezdődik, Charley Hull és Catriona Matthew a brit versenyzőkkel.Később az 58 éves Nick Skelton, aki 1992-ben Barcelonában minden olimpián versenyzett, reménykedik Nagy-Britanniában, 14 órakor a csapatverseny-döntőben. A csütörtökön korai órákban a Shara Proctor-t keresik a női hosszú ugrásban, 1.15-kor – Brittney Reese ellen játszik, akinek 7,31 méteres az Egyesült Államokban a figyelmeztetés a csapattársa, a világbajnok Tianna Bartoletta. A 2.30 órakor a Team GB reméli, hogy Dina Asher-Smith, az európai bajnok, a női 200 méteres döntőben lesz, és a világbajnok, a Dafne Schippers lesz a középpontban. Ha még mindig ébren van 4: 00-kor nézd meg a női strandröplabda döntőt a Copacabanán. Kerri Walsh Jennings, háromszoros olimpiai bajnok, visszatért, ezúttal csatlakozott April Rosshoz Misty May-Treanor nyugdíjazása után.Facebook Twitter Pinterest Dina Asher-Smith a Team GB-nél fut a női 200 méteren, miután az idei év elején megnyerte az Európa-bajnokságot. Fotó: Adam Davy / PA

ÜZEMELTETÉSEK

Ügyeljen arra, hogy nézze meg, amikor a Brownlee testvérek a férfi triatlonját kezelik. Alistair négy évvel ezelőtt nyert aranyat, Jonny pedig testvére bronzot mondott – és a férfi, aki az ezüstöt, a spanyol Javier Gómez-t, egy törött kar miatt nem versenyez Rio-ban. 8 órakor Tonia Couch és Sarah Barrow reménykedik Nagy-Britanniában a női 10 méteres búvárversenyen. Emlékszel, hogy Jade Jones nyerte a taekwondo aranyat Londonban? Még éjfélkor megy újra. Akkor még egy késő este az atlétika számára, amelyben Ashton Eaton megpróbálja az első embert Daley Thompson Los Angelesből 32 évvel ezelőtt megtartani a decathlon cím megtartása érdekében.Az éjszaka a férfi 200 méteres döntőjére épül. Az Usain Bolt újabb aranyat ajánl, és 19 másodperc alatt. A nap a 4:30 órakor ér véget a férfi röplabda döntőjével.

MEDAL EVENTS

A 4×100 méteres relék minden szemét újra be kell nyitni a korai órákra. A nők versenytársa 2.15 órakor, valószínűleg Jamaica és az Egyesült Államok közötti szigorú fellépés, és 2.35 órakor az Usain Bolt trilógia végső részévé vált ezeken a Játékokon, és minden valószínűség szerint az olimpiai végső rendezvényén.Eddig a modern pentathlon – az a rendezvény, amikor Samantha Murray váratlan ezüstérme négy évvel ezelőtt lekerekítette a Team GB kivételes játékát – Liam Phillips a BMX kerékpározásban (17:30) és egy sor csapatsport-döntő, beleértve a női jégkorongot 21 órakor és a női labdarúgás a Maracanã-ban este 21.30-tól. Ó, és a brit Lutalo Muhammad a férfi -80kg-os taekwondóban éjfélkor.

MEDAL EVENTS

Harmincegy aranyérmet állítanak fel az utolsó előtti cselekvés napján. Az egyik a Caster Semenya, a dél-afrikai futó, aki idén a leggyorsabb. Hét évvel ezelőtt egy nemi tesztelés tárgyát képezte, de az IAAF törölte.A 2012-es csapat GB-jának egy része a mai napig vigyázzon: Mo Farah a férfiak 5.000 méterre 1.30 órakor, Tom Daley a férfiak 10 méteres merülési merülésében, 20.30 órakor, és Nicola Adams, hogy megvédje a lélegzősúlyát, hat órakor. A férfi labdarúgó döntője ma este – a Brazília döntő győzelemért járó verseny csúcspontja.

MEDAL EVENTS

Az utolsó nap az utolsó 12 meccs eseményeit mindig a férfi maraton. Az utolsó esemény a férfi kosárlabda döntője, az USA pedig hét meccsen nyer meg hatodik aranyérmet. A záró ünnepség 11.15-kor kezdődik, így a függöny lefelé kerül a játékokba, beleértve egy nyolcperces szegmenset, amely 2020-ban a következő olimpiai játékok házigazdái számára lesz.

MEDAL EVENTS