Bet-at-home

Bet-at-home-sportA Bet-at-home jelenleg 3 üdvözlő bónuszt kínál – sportfogadásokra, pókerre és kaszinóra. A fogadásokba az új ügyfelek számára 100 € vár, kaszinóban is 100 €, és a pókerben csodálatos 1000 € bónusz üdvözli.

Minden új játékos, és Bet-at-home bónusz ügyfél jogosult mindhárom bónuszra és problémák nélkül megszerezheti, elég ha behelyezi a megfelelő szekcióba a pénzt, és a bónusz rögtön hozzáíródik. Összességében, a bónuszok értéke az új játékosok számára 1200 €!

BÓNUSZ 100 EURO – Szeretném ezt a bónuszt most!!

Miért érdemes fogadni, és játszani a Bet-at-home -nál? Ez egy olyan fogadási játék platform, amely már néhány évtizede van a piacon, és állandóan új ügyfeleket szerez egy nagyon gyors ütemben, mert a fogadási kínálat összehasonlíthatatlanul jobb mint a többi fogadási cégeknél a piacon. A Bet-at-home kínálatában sportfogadásokon kívül kaszínó, póker, és LIVE kaszínó részleget is talál, ahol a játékot egy igazi krupié kezeli, a játékos pedig egy élő televíziós közvetítésen keresztül figyeli a játékot a számítógép képernyőjén, és ezt mind a kameráknak köszönhetően, amelyek a kaszínóban vannak telepítve.

Bet-at-home +

– sajnos Forint ban nem lehet játszani, marad az Euro
– befizetési és kifizetési módok: Moneybookers( Skrill ), Neteller, Mastercard, Visa, banki átutalás
– minimum befizetés: 10 Euro, Minimum kifizetés: 10 Euro, Minimum tét: 0,50 Euro
– van lehetőség mobil telefonról is használni az oldalt a Bet-at-home mobil verziójával
– első alkalommal 50 Euro bónuszban részesülsz

Nézzük meg még egyszer a bónuszokat, amelyek rendelkezésre állnak. Tehát mi az értéke a Bet-at-home üdvözlő bónusznak? Minden ügyfél a regisztráció után kap egy kiváló bónuszt sportfogadásokra, amely elérheti a 100 € összeget is – a bónusz értéke a befizetett összeg fele. Ez az első bónusz nem zárja ki a lehetőséget megszerezni a a következő két további bónuszt a Bet-at-home -nál.

A Bet-at-home kaszinó bónusz 100%-os, a befizetett összeg megduplázásáról van szó, amelyet az ügyfél a kaszínóba átutal. A betét a kaszínóba 100 % -al magasabb lesz, úgy hogy ha az ügyfél 100 € befizet, akkor a játékhoz öszesen 200 € használhat fel.

Nagyon magas bónusz van kínálatban a póker részben. A Bet-at-home minden új póker játékosnak plusz 1000 € ad! A fogadási bónuszok az interneten értéke az első betét értékétől függ az ügyfél póker számlájára, úgy hogy a Bet-at-home pókerterembe legjobb átutalni azonnal 1000 €, hogy a bónusz összeg legyen a legmagasabb.

Magyar ügyfélszolgálat:

– live chat
– Email – service.hu@bet-at-home.com
– tel. – +356-21314833
– Portomaso Business Tower, Level 12 , STJ 4011, St. Julian’s

A Bet-at-home naponta rendez pókerversenyeket, ahol a játékosok a póker különböző változatait használják, mint például a Texas Holdem vagy Omaha, de ugyanúgy a Seven Card stud és mások. A versenyek különböző magasságú tétekkel játszódnak, úgy hogy mindenki megtalálja a kedvenc asztalát.

Külön figyelmet érdemel a Bet-at-home live kaszinó. A játékos ott is használhatja a bónuszt, amit kapott mint fogadtatást a Bet-at-home kaszínóban. A játékokat ebben a kaszínó részben gyönyörű krupié lányok vezetik a világ különböző részeiről. Hogy még vonzóbb legyen a játék ebben a live Bet-at-home kaszínóban az a tény is hozzásegít, hogy a játékosok, akik rulettet, blackjackot, vagy baccaratot játszanak, sok érdekeset tudhatnak meg a krupiékról az élő chatnak és a személyes profiljának köszönhetően. Itt megtaláljuk, hogy mi melyik kisasszonyt érdekli, érdekeit, és természetesen emellet a nevét is.

Comments Off on Bet-at-home