Bet365 fogadási bónuszok az interneten

Facebook Twitter Pinterest Chris Coleman üdvözli a walesi 2016-os vereséget az orosz felett.

A walesiak 2-0-ra emelkedtek, és valóban többet kellett volna tennie, Időnként úgy érezték, mintha mindegyikük egymás után, egy pecsétes, bár Bale vezette a díjat, Bet365 fogadási bónuszok az interneten és rájuk szakadt. Oroszország félt és tudta.
Az általuk felállított módja meghívást kapott, jobbra, balra és középen. A távolságtartó statisztikák egy dolog, a távolság a másik labdával borított.Nehéz elképzelni, hogy bármelyik játékos ezen a versenyen felemelte a számokat, amelyeket Bale tette.

Az Anglia és Szlovákia elleni gólok ellenére Bale gyakran perifériás figura volt hétfő este előtt. “Végül, ha nem tartjuk a labdát, akkor nehéz Bet365 fogadási bónuszok megtenni, amit a legjobban csinálok – ismerte be. “De minden egyes játékot szemet gyönyörködnék, ha ez annyit jelent, amennyire csak tudunk. A csapatnak a következő körbe kell mennie. “

” Jobban tudok “- mondta. Itt, ragyogóan, első lövése 59 másodperc múlva, balról vágva, előzettel az eljövetelhez. Egy csodálatos crossfield átsiklást követően Taylor követte, majd egy újabb lövést blokkoltak, miután Aaron Ramsey végigsöpört a mezőny elején, mindezt a nyitó cél előtt.Nem sokkal azelőtt, hogy Coleman láncolta a rajongókat. Ez jó volt. Röviddel ezután Bet365 fogadásivisszavonta Bale-t, aki egy állandó ovációba ment, és megveregette a szívét. Célja Wales 17. lövése volt. Az első lövés és az övék is 89 perccel jöttek, hogy Coleman órájára menjenek. Nyolc kilenc perc alatt élvezni.

more: Bet365 ( alternativ link ) – fogadási bónuszok