Claudio Ranieri és Leicester felgyújtják a villamos energiát a célvonal közelében

bezárása. Közelebb. Olyan közel. A várakozás olyan impulzussá vált, amelyet a tömeg úgy érzi, képes ápolni. A hangulat figyelemre méltó volt. Nem a szorongás villogása, csak sugárzó bizalom. A King Power Stadion rock-and-roll zaját még ebben a szezonban is felhúzta. Ők énekeltek, hogy várják a Tottenhamot, hogy Barcelonába érkezzenek. A pezsgő hangulat valami, amit látni kell. A légkör Ranieri szavai szerint “hihetetlen”. Ez több, mint egy pillanat a napban. Úgy tűnik, olyan, mint egy pillanat, amely még nem nevezhető bolygókat kering.

Ranieri nem túlságosan szentimentális ember. Azok a ködös szemek, amikor a csapata néhány hete még egy fontos lépést tett a Sunderland-ban, amikor arra gondolt, hogy mit jelent az öreg hölgyeknek, akik a klubot követik, kivétel volt.Aztán a múlt héten, a West Ham elleni támadások közepette, megőrizte a legmenőbb kormányzási rendszert. Amikor ez véget ér, megengedheti magának, hogy elgondolkodjon azon, hogy minden, amit eddig tett – mindezt, a romák, a Catanzaro játékosai, egy fiatal edző, aki esélyt adott a Cagliarival, majd a Sergio A-ban további tizenegy munkát végzett, spanyol, angol és francia klubokkal, és igen, még akkor is, valahogy szükség volt rá, hogy eljusson erre a pontra, ahol a mágia megtörtént egy eklektikus játékoscsoporton, kezdetben abban a reményben, hogy csak ezzel a kifejezéssel marad Leicesternél.

“A történelem tesz bennünket, kik vagyunk.” volt az üzenet – egyfajta kihívás – a Kop a Leicester lelkes King Power-ben, még három ponttal szemben, melyet kápráztató hiedelem táplált egy játéktervben, amely a legjobban ihlette a játékosokat.Ez a szimbolikus jelenség volt, hogy Ranieri felügyelete alatt áll a kampány, a gondolat és a bizalom alapján hozott döntések alapján, hogy Jamie Vardy gyújtópontja nélkül, a csapat helyreállítására tett döntései édesen jöttek le. Jeffrey Schlupp és Leonardo Ulloa kulcsfontosságú előadók voltak, és Riyad Mahrez visszanyerte a felelősséget a stílusban, amely már mindenki számára ez volt a kifejezés. Minden helyettesítő kétségbeesetten vette észre a különbséget.Licester City alvilágai ragyogtak, hogy fényt derítsen Jamie Vardy távollétéről Bővebben

A Leicester-öngyújtó testbeszédeinek megfigyelése egy csavargó előadás során, bizonyos ismétlődő gesztusok jelezték hogy hogyan tartják fenn ezt a figyelemre méltó futást.Az irigylésre méltó erőfeszítés, ahogyan mindannyian – pozíciótól függetlenül – a labdát akarják, kérjenek egy labdát a kar felhúzásával, alátámasztják az utat.

Van egy jelenet a Billy Elliott filmben, a történetben valaki valami rendkívül valószínűtlen dolgot csinál, amikor a megkülönböztetett gyökerekből álló fiatal fiú, aki megpróbál beszállni egy elismert balettiskolába, megkérdezik, hogyan érzi magát, amikor táncol. Megpróbálja megtalálni a megfelelő szavakat, mielőtt mindez tökéletesen érthetővé válik: “Úgy érzi, mintha áram lenne.” Ez egyike a Ranieri kedvenc szavainak is, és úgy tűnik, olyannyira összefoglalja ezt a Leicester City-t tapasztalat. Elektromosság.Ha valaha is egyetlen szóra volt szükség a csapat kikristályosodására, és a szezonra, amelyen élnek, ez olyan jó, mint bármelyik. A King Power erejét, ezt a kompakt, modern otthont a földrengésmérlegeken mértük , és 90 percig megrázta magát, amikor Swansea-t elszakították. Nem lehetett észre semmi félelem a kudarc, a fagyás, mint a befejező sor megjelenik a horizonton. Valójában éppen az ellenkezője volt. Mindig a hangulat mindenkit söpört végig az izgalmas utazásért. A földön kívül minden program eladó, úgy, mintha a születésnapjuk lenne. A klubboltban a koporsó ingek modellezésére használt próbababaek mezítelenek voltak – nincs egyetlen Leicester City ing.Egy rajongó, akit felkerestek a korábbi kapitány, Matt Elliott, az ő klubja öltözött rádió rádiós feladata, ragaszkodott ahhoz, hogy neki egy rakás sweeties, hogy átjut a játék. Claudio Ranieri üdvözli a csapat “fantasztikus válasz” Jamie Vardy távollét További információ

Ranieri könnyed érintése ezt a nehézséget könnyű átugrani. A szezon során a célok meghatározása módszertana volt, a bár emelkedik az idő múlásával. Először a rögzítés 40 pont volt. Aztán, miután gondoskodtak róla, a vonalvezetők az Europa Ligába költöztek. Ezután a Bajnokok Ligája – és nem csak a negyedik helyezés és egy selejtező, de az első három, amely garantálja az arany jegyet. Végül a hazai versenyen Ranieri végül úgy érzi, nem mertem előre beszélni. A cím. Bezárás. Most közelebb.Az elkövetkezőben a következő három játékban semmit sem vesz magától. “Fontos – állapította meg -, hogy erősebb legyen, mint ma.”

Lehet? Fogják? Várunk és figyelünk. De Ranieri hittel van egy dologban. “Mi a szíveinkkel játszunk, és nehéz megverni azokat, akik szívvel és lélekkel játszanak”.