Csendben, Manchester City verte Unitedet a generációs játékban

A klub, amely a “Welcome to Manchester” hirdetőtáblákat adta nekünk, amikor Carlos Tevez színeket váltott, most más stratégiával működik, és ha van valami, a zaj a város másik oldaláról származik. Manuel Pellegrini sajtótájékoztatói szürkének tűnnek, mint a John Major Spitting Image bábja, míg a spanyolországi Las Noticias del Guiñol egyenrangú show Louis van Gaal a téglákkal, a fején, kiáltva mindenkire, és dobta Van Gaal jött ki a múlt szombat meccsen az Everton ellen, mondván, hogy a jövő nyerésének ideje a “jövő héten, amikor nyerünk a Manchester City ellen”.18 hónapot töltött el, mivel Sir Bobby Charlton ígéretet tett arra, hogy “jövőre a No1 Manchesterben leszünk”, és Ferguson, a régi kudarc-készítő még mindig érdekli, néhány héttel ezelőtt Bridgewater Hallban, amikor valaki megkérdezte Abu Dhabit, hogy befolyásolja a labdarúgó tájat. “Nagyon sokat tettek”, minden, amit felajánlott volna “, a város azon részének felújításával kapcsolatban.” A Manchester derbi státuszjelentésként mûködik arról, hogy ki bölcsen fordult a gazdagságra | Barney Ronay Bővebben

A benyomás néha elhagyja azt, hogy az Egyesült, bár erõteljesen tagadják, a városra jobban aggódnak, mint a fordulóban, és nem csak azért, mert oly sokáig a Pellegrini csapatának tükröket kell viselniük.

Mindenkinek tudnia kell, hogy Sheikh Mansour és az Abu Dhabi United csoport hosszú távon itt van, egy dinasztia létrehozására törekszik, és mindenképpen érdekes volt megtanulni Az Egyesült, az ifjúság fejlesztésével kapcsolatos nagy hangsúlyt fektetve, a város éppúgy megtalálta, mint az akadémiájuk legjobb fiatal kutatóit.A radar idején ment, de a Times nemrégiben bejelentette, hogy tavaly volt egy pont, amikor az Egyesült komolyan gondolt arra, hogy a Premier League-hez panaszolja a “túlzottan” alkalmazott taktikákat, és még belsőleg is beszélt arról, játszanak szomszédaikat. Nem világos, hogy ezek a taktikák állítólag voltak, de nyilvánvaló, hogy egy ilyen jellegű történet káros a városért.Ez viszont gyanút hagy maga után a savanyú szőlő mellett, vagy ami még rosszabb, szándékos kenet, most széles körben elfogadott, hogy a város rendelkezik a kiváló felállással.

hogy az Egyesült soha nem ment át a fenyegetéssel, függetlenül attól, hogy valódi-e vagy sem, és a színfalak mögötti zavargások – a harag, a bizonytalanság, a féltékenység, ezt hívják amúgy is – még mindig ott van. A mesterlövész teljesen más, mint játszani, igazán különleges Rodney Marsh Bővebben

Amikor a két fél a múlt hónapban különböző korosztályokkal szembesült egymással, az Egyesült elveszett minden egyes mérkőzésen, az egyiket kivették, beleértve egy 9-0-os vereséget a 14 év alattiaknál ez vezetett magasan a klubba, ami nyilvánvalóan Fergusonnal jár együtt. A város alattiak és a 10 év alattiak jelenleg a nemzeti bajnokok.A 15 év alattiak kezdték el a szezont, amikor hat gólt értek el a Liverpool ellen 40 perc alatt, és a 16 év alattiak nyerték az első 10 mérkőzésüket, és 57 gólt gyűjtöttek a folyamatban (köztük 10 a Middlesbrough ellen, kilenc pedig Sunderland ellen az egymást követő hetekben). Időbe telik, de a falusi méretű képzési komplexum, amely az Alan Turing Way-ből származik, az egész produkciós vonalak gyártósorává válik. A klubban már 16 ifjúsági nemzetközi, 16-19 éves koruk van könyveiken. Tizennégyük Angliába és 66% -a akadémiai játékosai Manchesterből származnak. Facebook Twitter Pinterest Útmutató a Manchester derby-hez

A United történelmével rendelkező klub számára nem csoda, hogy ez riasztást okoz, még akkor is, ha a múlt évadban a 21 év alatti címet idézheti.Amikor Van Gaal pénteken beszélt a sajtónak, az a Jimmy Murphy, a fiatal tehetségek gazdag ápolója volt a Busby-korszakban. A falakat Duncan Edwards és a többi “Golden Apples” fényképei festették – Murphy soha nem tetszett a “Babes” címkének – és van egy csodálatos statisztika, amely 1937-re nyúlik vissza, hogy United legalább 3758 játékot töltött legalább egy hazai játékosával a csapatban vagy a padon.

Ezen a ponton hagyományosan messze van a város és a többiek előtt. Pénteken, pontosan 10 év múlva Micah Richards, az utolsó akadémián végzett, aki egy első csapat lett a városban, debütált.Azóta 27 másik ifjúsági csapat játszott át a város rangsorában, de együttesen mindössze 122 indítottak, és a Pellegrini, azonnali eredmények iránti igényével, vonakodott használni őket olyan módon, hogy nem mondható el Van Gaal.

Van azonban egy olyan érzés, hogy a Manchester labdarúgó körökben az Egyesült lehet, hogy a színfalak mögé ingerült.Semmi sem foglalja össze többet, mint ahogy Robin van Persie, Darren Fletcher, Phil Neville és Andy Cole úgy döntöttek, hogy fiaikat városba küldik, és meglepő, legalábbis azt mondják, hogy Brian McClair februárban bejelentette, hogy elhagyja szerepét Az Egyesült Akadémia igazgatója, hogy májusban új munkát kezdjen a skót FA-vel, és nyolc hónappal a klub értesítése után nem váltotta fel.

Nézzük meg a 126 hívott játékos klubonkénti bontását is Anglia 16 év alatti, augusztusban 21-es szintig. A Chelsea 17-et kapott, majd a City-t 12-en, a Liverpool, a Spurs és az Arsenal 10-et, az Everton nyolcat, a Southampton Six-t és a Newcastle-öt.Az Old Trafford klub két, ugyanúgy, mint a Sheffield United és a Reading, és kevesebb mint Brighton és Fulham. United, hogy ne feledkezzen meg, megnyerte az FA Youth Cup rekordot 10-szer, nyolcnál többet Város. 1932 óta több mint 200 ifjúsági termék van áttörve az Old Traffordon, több mint 18 000 magas rangú előadást és 2500 nemzetközi kupát, valamint világbajnokságot, Európa-kupát, Ballon d’Or és az év bajnoki címet, OBE-t, lovagságot , liga bajnokságok és mindenféle más trófeák. A figyelmeztető jelek azonban már egy ideig vannak érvényben. “A Manchester-i zűrzavar az, hogy most a város, akinek van egy jobb akadémiai programja” – mondta Paul Scholes 10 hónappal ezelőtt. “Hogy ez a város, akik egyre jobb játékosok a helyi területen.Hogy ez megtörtént, nem mondhatom véglegesen, de több tényezőre fog kerülni. “Segít abban, hogy a város fizesse a fiatalokat a St Bede kollégiumában, egy független gimnáziumban, ahol az arányok öt százalékkal magasabbak, mint az országos átlag. Az akadémiának egy csillogó stadionja van, amely 6000 ülőhellyel és a legjobb lehetőségekkel rendelkezik az országban, de ahogy Scholes elmondta, “az edzésről is van” -, és hogy valaki az ő allegianciáival együtt érkezik, meglehetősen káró értékelés.

Egy másik cikk a Tony Park, a Sons of United társszerzője, egy könyvet a klub ifjúsági csapat történelméről írta a United We Stand fanzine-nak. A Park az 1970-es évek óta figyeli a United ifjúsági csapatait, és kiváló hangot ad a témában.Úgy véli, hogy a város új létesítménye “szégyent hoz”, és hogy az Egyesült bűnösnek bizonyult a magabiztosságért. “Kétségem sincs, hogy Ferguson a legutóbbi néhány évben felelős a labdából, és ahogy sok régi kipróbált és felderített cserkész mozgott, vagy nyugdíjba vonult, nem cserélték le őket.”

A klub, “mondja,” tenyészt “kedves” labdarúgókat – olyan játékosokat, akik egy napot csinálnak, de senki sem izgatja. Az aktuális beállításra gondolok: “Hol vannak a csillagok következő tétele? Hol van a következő George Best? Hol van a következő ifjú, aki egy futballpályát világít? “” A városban úgy vélik, rengeteg arany alma van, és hogy minden a csodálatos tervezés és a jelenetek mögött álló munka fokozatosan jön létre .A következő várakozás az, amelyikre vigyázni kell, még akkor is, ha nem városi úton van, hogy a háztetőkről kiabáljon. Facebook Twitter Pinterest Daniel Taylor városa és az Egyesült egyesített Manchester XIMuseum lecsökkenti szabványait a Sun felemelésével a hírnévre Hallgatva a Sun Jihai hat és fél év alatt 93 bajnoki mérkőzést indított a Manchester Cityben, a régi időkben Abu Dhabi pénz átalakította a klubot. Ez átlagosan körülbelül egy tucat szezononként, mivel a város újra kilencedik, 16., nyolcadik, 15., 14. és kilencedik volt.A klubban eltöltött idő 8-1-es vereséggel végződött Middlesbroughban, a Sheffield United-ben szabadon átutalva és a meglehetősen humdrum rekordot követve, 11 indulóval és egy helyettesítő megjelenéssel a bajnokságon. volt egy megdöbbentő teljes visszahúzás, és a Nemzeti Labdarúgó Múzeum hódító csarnokába való indukciójának leginkább zavaros része az, hogy nem is érdemel helyet a város egyenértékűségében. Huszonegy ex-játékos megtisztelő a város híres halljában. A Nap nincs köztük, és senki sem gondolta volna, hogy legyen.Ehelyett a Sun csatlakozott olyan nevekhez, mint Sir Bobby Charlton, Bobby Moore és George Best egy 37-es listáján, akik a nemzeti listán szerepelnek, a múzeum saját felszólalása szerint “, hogy megünnepeljék és kiemeljék az összes idejét a legmagasabb tehetségek a kántáláshoz Angliában “.

A normális kiválasztási folyamatot megkerülte, és a Sunt a múzeumigazgató mondja, nem pedig a szokásos kiválasztó panel.Talán jobban elgondolkodtunk abban, hogy a hírnév csarnoka valódi becsületet jelentene, amelyet meg kell gyönyörködni, nem pedig trükk vagy reklámkampány, vagy valószínűleg politikai előny, amikor a kínai miniszterelnök a városban van. A múzeum azt állítja, hogy semmit sem kell túlságosan olvasni attól a ténytől, hogy a Sun ugyanazon a napon jött létre, amikor Xi Jinping volt tekintettel a vörös szőnyeg kezelésére, és hogy elismerje nagykövetségét, és egybeessen a látogatással.Mindannyian nagyon kielégítõnek érzi magát, és igen, Jozy Altidore-nak reménykednie kell, hogy Obama elnök hamarosan meglátogatja.Rio és Terry meglepõ újraegyesülés A 2012 júliusi Westminster ügyészi tárgyaláson minden nap részt vettek, az a gondolat, hogy Rio Ferdinand, John Terry és Ashley Cole ismét ugyanabba a csapatba sorolódnak, nem olyan, amire valaha is elképzeltem volna.

Ezért meglepődve látta, hogy Ferdinand és Terry megújítja az öreg közép-hátsó partnerség az Unicef ​​meccsre az Old Traffordban a következő hónapban. Ashley Cole a Nagy-Britannia egyik oldalán baloldalt játszik majd a XI. Világ többi részével, és szem előtt tartva a Ferdinand öccse felé irányított szavakat, a korábbi Manchester United játékos lenyűgöző bűnbánatot mutat. / p>