Dán csapat keverte össze United, Nápoly elveszett, Valencia felöltözött hat

Bratislava. Az SSC Napoli játékosok elvesztették az első 16-döntő UEFA Európa Bajnokság 2015/2016 mérkőzését a spanyol Villarreal 0: 1-es mérkőzésén. Február 25-én megtorolnak San Paolo stadionjában.

Az SSC formációjában a szlovák Marek Hamšík, aki az egyik legaktívabb játékos volt a pályán, csatlakozott a csapathoz. 90 percig játszott, de csak néhány jó támadó akciót és valódi esélyeket hozott.

Az olasz csapat mez csupán 68 perc területén argentin bombázó Gonzalo Higuain voltak, de a natív, akik 82 perc alatt, köszönhetően Denisa Suareza dőlt kövesse a mérleg az ő oldalukon. Suarez 20 métert meghaladó közvetlen rúgással lőtt egy lövést, amikor megrázta a falat és Pepe Rein kapusát.A cél a talaj ellenfél kell kerülni, mondja Hamsik

„Ez rossz, hogy megkapjuk gól a záró percben. A boldogság az, hogy még mindig van elérhető a második része a konfrontáció. Minden tehát nyitva marad. Azonban ez lehangoló. mi volt a két meccset egy rövid időre, amelyben már jól teljesített, mégis folyamatosan kudarcot vallott. sajnáljuk az a tény, hogy mi vagyunk a számukra, nem egyszer neskórovali. ezen a találkozón azt kérte, annál is inkább, hogy milyen áron pontosan egyeznek az ellenfél mezőjével “- mondta Hamicky a Sky TV-nek.

Nápoly szombaton elveszett a Serie A Juventus Torino 0: 1, jól ütött 88 percig a Serie A táblázat csökkent a második helyre egy ponttal mögötte a hódító.Manchester United a szégyen, hogy a fiók

Manchester United a sebek után hullámzó teljesítményt a Premier League, ami neki válaszfalak garantálni részvételt a Bajnokok Ligájában.

kapitány nélkül Wayna Rooneyho és spanyol kapus David de geu, aki megsérült a mérkőzés előtti bemelegítés, elveszett Louis van Gaal a dán Midtjylland annak talaj 1: 2.

Sergio Romero bemutatkozott a Manchester City helyett de Geu helyett. A vendégek küldenek a vezetést a találkozó 37. percében Memphis raktárak, de a település még törni ellátás Pione Sisto.

A szünet után, a dán képviselő sikerült megfordítani a pontszám csúnya ütés Paula Onuachua 77 perc, ami azt a párbajt az Old Traffordon tartani a játék a hatalmas folyamatot.Dortmund Otthon habozzon

A presztízsharca látta rajongók Dortmund, ahol Borussia megengedett FC Porto és a portugál teljesen győzött 2: 0 után gólt Liverpools nettó lengyel védő Łukasz Piszczek és Marco Reus.

Mindkét csapat ebben a szezonban a Bajnokok Ligája elfoglalta a harmadik helyet a csoportban, és kaptak egy esélyt, hogy menjen a kupa jelenet EL, kedvezőbb kiindulási helyzet elé megtorlás Porte egy német klub.

A címvédő Sevilla megerősítette a szerepét egy hatalmas kedvenc Norvégia elleni Molde FK, mely fölött diadalmaskodott 3: 0 köszönhetően a két csúnya ütés meccsen Fernanda Llorenteho pontszámok fejezte francia utódja Kévin Gameiro. GOAL!Sevilla 2-0 Molde (Llorente 49) #UEL pic.twitter.com/Zb8Qxa5HWr – Bajnokok Ligája (@EuropaLeague) február 18, 2016 gyors megsemmisítése Bécs illő rekordot

Valencia elsodorja területén Rapid Wien päťgólovou ágyúzás az első félévben, és csak egy hatalmas csoda által végzett, az osztrák csapat képes győzni után 6: 0, megtorlásul megfosztják az eljárást.

A háziasszonyok a negyedik alkalommal “partes” -ként lépnek be a találkozón.Santiago Mina (Santiago Mina) küldte, azután azonban Dani Parejo egyértelműen szabadon maradt. Rapid védelme továbbra is “sérült”, nem is helyettesítő kapus Richard Strebinger, aki a sérült szlovák John Novot három sebének közé tartozott.

A cél védekező védelme volt Mina, Alvaro Negredo és Andre Gomes, Rodrigo pedig megnyerte a meggyőző eredményt az elődöntőben.

Santi Mina otthona lett az Európai Liga történetében az első olyan játékos, aki csapata öt gólt mutatott a csapatban – kettő adta magát és háromat nyert.

A Valencia játékosok összehasonlították a Steaui Bucharest rekordot, 2014 szeptemberében nyertek 6: 0-ot a dán Aalborg ellen.Valencia egyenlő a #UEL történelem legnagyobb nyerési margójával (Steaua Bukarest 6-0 Aalborg, 2014. szeptember 18.)…Bravo! pic.twitter.com/qm4kDOm3z3 – UEFA Európa Liga (@EuropaLeague) 2016. február 18-án Sparta az előny megtorlásával

Prága Sparta fontos győzelem volt. Letkában otthon, FK Krasnodar sikerült nagyon jól teljesíteni, és számos alkalommal végül is különbséget talált.

Egy óra játék után Duckalov középen a jobb oldali háttámlát ideálisan Lukáš Juliš vetette fel, és csapatát vezette. A “Vörösek” 1: 0-os győzelmét tartották a végső sípban, és nem kell nyomást gyakorolniuk. A 16-döntő EL mérkőzését kedden Isztambulban játszották, a hazai Fenerbahce nyerte a Lokomotiv Moszkvát és Ján Đuricot a 2: 0 bázisban.Európa Liga – 1. mérkőzés 16 végleges:

Célok: 6. Piszczek, 71 Reus

A cél: 68. Mbodji Ez Anderlecht támogatója volt egy nagy éjszaka – a belgák legyőzte Olympiakos 1-0. #UEL pic.twitter.com/WSdpbrH3Ql – BL (@EuropaLeague) február 18, 2016

Célok: Bernardeschi 59-37 Chadli (11 m)

Célok : 44. Sisto, 77. Onuachu – 37. Depay

Cél: 82. Suarez

/ M. Hamsik (Napoli) játszani /

Célok: 9, Sall, Monnet-Paquet 39, 77 Bahebeck – 44. Samuel, Janko 56 (11 m)

Célok: 35. és 49. Llorente, 72. Gameiro

Célok: 12. Sarioglu – 21. Milinkovic-Savic

/ M. Skrtel (Liverpool) sérülés miatt nem beszélve a beosztásról a vendégek /

A cél: 54. Aduriz

Célok: 53. Konate – Stojilkovic 13. 61. Silva. ČK: 90.Vukcevic (Braga)

/ L. Čmelík (Sion) sérülés nem beszélve a névsort helyi /

A cél: 64. Julis

Cél: 26 Bellarabi. RC: 74 Semedo (Sporting)

RC: 86 Kucher (Shakhtar)

Célok: 4 és 25. Mina, 10 Parejo, 29 Negredo, 35 Gomes , 90. Rodrigo

/ J. A Novota (Gyors) sérülés nem jelent meg a vendéglistában /