David Wagner a Bundesliga érdeklődését tekintve a jövőre ruházza a Huddersfieldet

A Huddersfield városigazgatója, David Wagner, a Bundesliga oldalán Wolfsburghoz kötődő spekuláció után a jövő bajnoki klubjához ígéretet tett.

Wagner, 45, hétfőtől a német hírcsatornáktól számoltak be a jelenlegi Wolfsburg edző, Valérien Ismaël helyettesítője.

A Wolfsburg igazgatója, Hans-Gerd Bode korábban elutasította a pletykákat azon a napon, amikor a klubja úgy döntött, hogy Wagner-t nevezi ki, aki most kijelentette, hogy a Huddersfield iránti elkötelezettség.

„A médiában rengeteg pletyka volt a jövőnkben, és bár nem hiszem, hogy a történet lenne, nem tudok hallgatni ebben a kérdésben” – mondta Wagner. a klub élő fogadás nyilatkozata. „Helyes, hogy néhány Bundesliga klub érdekelt.Nyilvánvalóan látták azt a módot, ahogyan a Huddersfield Town-ban vagyunk, és az utat, amit az elmúlt 12 hónapban együtt folytattunk. Raphael Honigstein Tudjon meg többet

„Fontos számomra, hogy tisztázzam, hogy a hangsúly a Huddersfield Town előrelépésére irányul. Azt szeretnénk fejleszteni, amit eddig jó szezonra tettünk egy nagyszerűbe, a személyzet, a játékosok és a rajongók együtt.

“A rajongóinktól kérem, hogy tartsák fenn a kiváló támogatást a játékosok egész szezonban, kezdve a Nottingham Forest ellen a boksznapon.Itt valami különlegeset hozunk létre. ”

Az egykori Borussia Dortmund tartalékcsapat edzője, amelyet Chris Powell utódjává neveztek ki 2015 novemberében Huddersfieldben, novemberben egy másik Bundesliga oldallal, Ingolstadttal kapcsolódott.Ő volt a listán a lehetséges pályázók listája is, akik kitöltötték a Derby County és az Aston Villa bajnokság oldalain.

A Huddersfield elnöke, Dean Hoyle aggodalmát fejezte ki a legfrissebb jelentésekben, és mondta a német média „Huddersfield Town nem lehet Bundesliga klub, vagy olyan, amely európai versenyben játszik, de nem hibázik, komoly, büszke, ambiciózus, gazdag történelemmel rendelkező klub vagyunk” Hoyle mondta. „Talán ez nem egyértelmű a németországi média kollégáink számára, figyelembe véve az elmúlt 48 órában megjelent cikkek hangját. Huddersfield David Wagner:„ Nem volt villany, nincs WC, nincs ágy és nincs mobil A telefonok tovább olvashatók

„Nem akarunk játszani vagy elbocsátani.Értékeink vannak, és mindig helyesen viselkedünk magunkat; valami, amit nem lehet más klubokra mondani. Szerintem Dávid folyamatos elkötelezettsége a Huddersfield Town iránt bizonyítja ezt a klubot és annak állását. A Bundesliga klubok számos előrelépését visszautasította idei idején, legutóbb, nagyon hamarosan.

„Fontos, hogy egyértelmű legyen ebben. A nap fogadási bónuszok akkor fog eljönni, amikor David tovább halad, ahogy minden vezetőnél vagy vezetőedzőnél minden világbajnokság klubjában. Azonban ez a nap nincs rajtunk. ”

Wagner, aki jó barátja és egykori Mainz csapattársa, Jürgen Klopp alatt dolgozott Dortmundban, a múlt bajnokságban a terriereket irányította.Nyáron újjáéledt a játékpályáján, 13 új aláírást készített, és gyorsan elindította a klubot játékkísérőkké. Huddersfield, aki megpróbálja megnyerni egy negyedik egyenesen a League-t az erdő ellen, jelenleg a bajnokság negyedik.