Edzője Vrba az elemében, mondja a Kolar koncentrációs tábor elején

Az edző Pavel Vrba, hogy Daniel Kolář töltött sok ábrázolás és Pilsen csapat, így van néhány dolog, hogy tudja. Lehet, hogy az edző a válogatott bejut elemében, mikor végre a csapat edzőtáborban Ausztriában napi kapcsolatban, mivel ezt használják a klubszinten.

„Coach, mint, Hogy így van, és hogy képes minket edzeni.Már tudom, hogy neki elég jól, ezért úgy érzi, ő most elemében, „ azt mondta Kolar újságíróknak, miután megérkezett a táborba Kranzach.

Ez a fő előkészítő szakaszában az Eb-on játékos a nyolc napos várakozás két mérkőzést és hét kihívást edzésre. „akkor számíthat arra, hogy intenzív lesz, de ez mind a játék, és ez szórakoztató,” ismertetett Kolar. ” látni fogjuk, hogy hogyan tükröződik rajtunk. De minden jobb, ha az edző ideje átadni nekünk a gondolatait, „ mondta.

A hangsúlyt csípés és összeszerelés, és végül dönt a végső jelölést. A szerepe póttagok most tulajdonított Luke Mareček és Patrik Schick. „én is szeretném tudni. Ez egy tisztességes megközelítés az edző.Azt hiszem, jó, hogy a srácok tudják, mire készülnek “- mondja Kolar.

A pilseni védő viszont a második bajnokságra készül, miután négy évvel ezelőtt Lengyelországban volt. “Most már tudom, hogy működik. Ennél többet várom. Ez a csúcs, amit már nem kell tapasztalnom. Hálás vagyok, hogy a jelölésben vagyok. Ez egy bomba számomra és a tetején, amit tehetek, “mondta Kolar.” Ilyen nagyszerű élmény volt abban az időben. Az ott élt városból. Haladtunk. Minden együtt ment.Remélem, ez még jobb lesz “- tette hozzá.

Az egyetlen aggodalmát a bajnokság biztonságával kapcsolatos terrorista támadásokkal kapcsolatban. ” Nem nagyon érzem magam, De arra gondolok, hogy nem gondolok rá, és nem ismerem el, hogy valami történhet “- mondta Kolar, aki úgy véli, hogy nem fogja ugyanúgy érzékelni, mint amikor Pilsennal játszott Izraelben. Avivu is összetört valamit, de nem éreztük veszélyesen. Sokat nem láttunk “- tette hozzá