Egy másik, aki fél a vírustól. A Berdych és a Plíšková nem versenyez az olimpián

Berdych és Plíšková az első cseh sportolók, akik felmentést az olimpián. Ezek hiányában a játékok alatt öt gyűrű már hivatalosan jelentették a cseh Olimpiai Bizottság és a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF).

„Nehéz volt számomra, hogy a döntést hosszú és nehéz tárgyalások szeretteinkkel,” írta délután nyilatkozatot A Davis Kupa győztese a negyedik játékban. Plíšková este csatlakozott hozzá. “Ugyanilyen okok miatt elnézést kérek, mint Tomas Berdych.Azt is megosztani aggályok lehetséges következményei Zika vírus fertőzés „, azt nyilatkozta, hogy CTK miért adták az olimpiai premiere.

Egy másik cseh teniszezők élén kettős Wimbledon bajnoka Petra Kvitova kell kezdeni Rióban. „Én a kapcsolatot az összes többi felet tenisz utak és erősítette meg, hogy az olimpia részt,” mondta CTK Petr Pala vezető cseh tenisz expedíció Rio.

Az egyéni ezért játszanak Kvitova, Lucie Safarova, Barbora Strýcová és Jiří Veselý Lukáš Rosol.A páros párok által jelenleg Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká és Rosol a Vesely.

Miután ellenőrizni Berdych és fül szétesett várható pár Berdych és Radek Stepanek, aki nem rejtette érem törekvések és fül Safarov. „Intenzíven találunk a változások lehetőségét, hogy a jelölést”, mondta Pala.Lehetőség van arra, hogy hozzon létre egy Safarova pár nagybácsik, mind a már, és felvette egy olimpiai felszerelés.

Berdych tájékoztatni távollétében néhány mondatban és az idézett tisztán személyes okokból. „Mégis, úgy érzem, az én rajongó kell, hogy legalább az egyik súlyos tények, amit vezetett ezt a lépést”, mondta a harminc éves teniszező.

Az a tény, az a vírus terjedését Zika helyszínén az olimpián. “Mivel nemrég alapítottam egy családot, az egészségügyi kockázatok korlátozása a legközelebbi prioritásomhoz képest. Elnézést kérek mindenkinek, hogy a döntése csalódást okozott.Hiszem, hogy amikor én okait tekintve mélyebb, megérti, hogy így tettem, ki iránti felelősség a családja „, mondta Berdych, aki észre a hiányát Rio közzétett első évfordulóján az esküvő Eszter Satorová, akit feleségül július 16-án a tavalyi Monte Carl.

Először Berdych nem vette fel Wimbledon megkezdése előtt Rio-ban. “Még mindig van az olimpia a programban, de meg kell nézni és gondolni rá. Azt kell, hogy megtudja, hogy a dolgok, majd hogy a legjobb döntést, „mondta egy brit teniszező a cseh média, és hozzátette:” Nem tudom, hol a találgatások én lehetséges tartózkodás származott.Természetesen megyek Rio az olimpiára, és várom, „biztosította.

A Rio tervezett Berdych játszhatunk, de Stepanek és páros, valamint megvizsgálta a mix Pliskova. Most arról van szó, hogy a cseh pár bejut a vegyes párosokba, és hogy a páros lesz a páros.A második pár versenyezni páros eddig áll Rosol és boldog.

Berdych Stepanek nem vesz részt Rio egy nagy csapás, mert sok vágy, hogy megtámadják a nemesfém. „Radek vette az információt figyelembe, és várja, hogy milyen információkat kapunk hétfőn a felelős személyzet Tenisz Szövetség a lehetőségét jelölést,” mondta CTK Karel Tejkal, szóvivője a Davis Kupa csapat.

Berdych zárta nyilatkozatát mondta, hogy téged Cseh reprezentáció Rio sikere. „És remélem, hogy a lehető leghamarabb én ismét az a megtiszteltetés, hogy megvédje a bíróság a cseh színekben”, mondta a győztes 12 versenyen egyéniben az ATP Tour, amely ezen a héten bocsánatot is a mérkőzést negyeddöntős a Davis Kupa döntőjében Franciaország ellen Trinec. </P >

Mivel a Zika vírus kivették az olimpia, például, és Wimbledon döntős Milos Raonic és a világ számos öt Simona Halep Románia.Ugyanezen okból a világ négy legjobb golfozója, az ausztrál Jason Day vezetésével, nem jön Rio-ba.