Eurozápisník VII. Vagy a francia ezúttal megmentette a Griezed Lightnint,

A megtakarítás vaku egy kicsit ki a kék tegnap bizonyult otthon Antoine Griezmann, aki a jármű joker szokatlan fejet a végén nettósított a győztes gólt Albánia ellen, és utánozták így Dimitri Payet szerezte, aki egy hasonló flash Franciaország megkínzott három pontot Románia ellen. Döntetlen a második mérkőzés azt jelenti, hogy néhány dolog megmaradt nyitva. Tovább nyomorúságos teljesítmény Oroszországban kimutatta, hogy ugyanazon a line-up elég Szlovákia…

Még mielőtt részletezném az elemzés mind a három játék, hadd emlékeztessem önöket a lényege az egyik pillére a formátumban Eurozápisníku: táblázatok három jeles minden játék.

Bent rögtön az elején meg fogja találni a legjobb játékos a mérkőzés szerint a statisztikai szerver WhoScored.com.Ok nem annak használata nyilvánvaló: a helyi adatbázisban, úgy a legösszetettebb, és ezért általában a legjobb tanúsítja a valós teljesítményt.

akkor nem kell egy oldalon egyedül sétálni, eloltotta, már csak a statisztikai doboz, amely a futballista odaítélése szimbolikus csillag valószínűleg hozzájárult a leginkább.

Emellett nem követik szigorúan a választási hősök és renegátok, és mi már magántulajdonban, akiknek feladata a soha rendelkező WhoScored nekřížit, és válassza az Ön számára, így a lehető legnagyobb szereplői.

1) kiegyensúlyozott duels a szót gyakran Regisztrálja a különbség játékosokat. Marek Hamšík ismét megerősítette, milyen jó a labdarúgó.A többiekhez képest ez alkalommal egyedülálló képességeit teljes mértékben bemutatták. Másoktól eltérően nem tett technikai hibákat, mert egyáltalán nem volt gondja a labdavezérléssel. Többször is megmutatta nagy betekintést, amikor nyomás alatt tudta kiválasztani a megfelelő pass, amely röviden megnyugtatta a játék az egész.

A értékelésében, természetesen nem megfeledkezve a két ragyogó pillanatokat, amelyek megfelelnek lényegében döntött – ősbemutatója egy szép függőleges rozběhnutého Weiss, majd követte a nagy lövés a hátsó után.

2), miközben nézi a mérkőzés egy könnyen az a benyomása, hogy visszatért az időben, hogy a 2010-es év a korábbi világ kupa Mint számtalan párbaj is történt.Az egyik csapat általában úgy döntött, hogy passzívan megvédi magát egy mélyebb blokkban, anélkül, hogy nyilvánvaló erőfeszítéseket tenne az ellenfelük felhajtására – ezúttal a szlovákok ezt a szerepet betöltik. Ezzel szemben a gólt birtokló csapat gátolta a labdát, mivel nem tudott bejutni a pályán. A változásnak ezt a részét Oroszország nagyon elfoglalta.

Nagyon komoly problémákat okozott a kezdete – bár extrém védője sértő volt, a játék nem segített, vagy éppen az ellenkezője. A játékostól nagy távolság miatt nagyon nehéz volt részt venni a játékban.Központi középpályások is rendkívül statičtí – még képes betölteni a tereket a középső és a szélső védők, és ezáltal javítsák a pozíciós játék egységet, hanem maradt a pálya közepén, ahol azokat gondosan öntött. Berezuckit és Ignacevicet tehát kényszerítették arra, hogy magas átlós játékot játsszanak egy feszített védő széleihez, vagy közvetlenül a labdát a labdarúgónak küldjék. Ez a stratégia azonban nem volt logikus, túl veszélyes.

Ugyanakkor, be kell vallanom, hogy én annyira feltűnő passzivitás szomszédaink kissé meglepett. Különösen, ha figyelembe veszem azokat az hiányosságokat, amelyekkel az orosz szervezet támadást indít. Ez csak enyhe nyomást gyakorolna a jégkorongra, ami aztán kénytelen lesz rúgni a labdát.Nagyon valószínű, hogy ez a kezdeti kick-off nem lenne pontos, így a szlovákok könnyedén visszaszerezhetik a labdát. Ugyanakkor ők fejlécek harc zajlott távolabb a cél (feltételezve persze, hogy lenne a helyes védelmi vonal), ami aztán ismét csökkenti az esetleges veszélyre.Másrészt, az a kérdés, hogyan Skrtel a Durica tudták védekező húzza miatt – azok jellemzőit lehet számítani, hogy lenne az árral szemben, amely így lehet az oka, hogy miért választották azt a konzervatív opciót.

3) Az egész játék során azonban a szlovák blokknak problémái voltak a védekező és a védekező tér között. Ez a hely néha soha senki nem tartott, és tekintettel arra, hogy stoperům bizonnyal sehol megjelenni vonakodnak, nem lehetett támadó játékos Oroszország, hogy a labdát, és kezdeményezi támadó akció, ami jellemző volt főleg a vége felé, a második felét.

Ez több alkalommal vezetett végig veszélyes helyekről – de abban az időben sem a támadóknak sem volt fegyvere, vagy az utolsó lövés blokkolta az egyik védekező játékost.És ezért, bár ezeket a hiányosságokat az orosz egység nem volt képes teljes mértékben kihasználni, biztos vagyok benne, hogy lesz tisztában edző Kozák, mivel erősebb egész lenne már, hogy irgalmas.

(vs)

1) A svájci támadás csapdába esett. Újra. Nem csak Seferović, hanem az egész három alcsoportról van szó. Blerim Džemaili is nyugtalan, hogy legyen képes játszani egy ilyen ambiciózus csapat tíz, Xherdan Shaqiri hogy tekintve a taktikai hírszerzési haszontalan, és megmenti a helyzetet csak Mehmed, aki legalább csak az egész támadó bizonyult összefoglaló és megkötése. Ellenkező esetben a Helvetes hasonlóképpen káosz, mint Franciaország.És újra – és Albánia ellen is – kiderült, hogy ez a csapat egyszerűen nem épül fel a kifinomult védelem feloldásához. Nem tudnak intelligens állandó nyomást kifejleszteni, nem válthatnak játék módok között, még a karkötőket sem védhetik meg. Statisztikai szempontból a svájci megérdemelte a kérdést – tartották a labdát, lőttek többet, még nagyobb esélyük volt. De ha figyelembe vesszük a papír szilárdsága a két csapat és a románok nem engedélyezte egy jobb, átfogóbb élményt.

2) mindkét oldalán érdekes volt megfigyelni a szárnyakon. Captain Lichtsteiner frusztráló figura. Ma már teljesen tisztában volt azzal, hogy mi a legnagyobb előnye – a szárny, a labda ereje, a sárkány. Tipikus modern szárny hátul.A probléma az, hogy ha a valódi védelmi Helvet elhagyja a pozícióját, senki sem volt mögötte, hogy ígéretet; Shaqiri volt hajlandó visszatérni, a dugó Schär Djourouem hajlamosak elutasítani kvótát, és Behrami önmagában nem képes az összes munkát. Annak ellenére, hogy az összes védekező blikance és az a tény, hogy a játék célja az, hogy milyen típusú taktikailag érett csapat Juventus, nem anarchista klub futók, de Lichtsteiner még érvényes volt, mint Rodriguez, akinek csillag splaskává nem rakéta sebességét.Röviden, nem olyan jó futballista, mit sokan úgy vélik.

A helyzet a bal oldali védelem volt számára is érdekes románok Veteran Razvan Rat kazán nem rendelkezik tapasztalattal, de nem sikerül gyors és erős ellen a gyenge benyomást Lichtsteiner (plusz nem tudta teljes mértékben kihasználni a svájci ember védekező tehetetlenséget). Iordanescu-t annak a jó ténynek kell tulajdonítania, hogy nem fél téged, hogy felváltsa a megérdemelt kurvát; az őt helyettesítő Stilian Filip elhagyta a pályát egy sokkal jobb élmény.

3) románok ellen albánok kell, hogy a legtöbb előnyt. a románok egy irigylésre méltó helyzetben: Franciaország ellen és Svájc hagyott jó benyomást Mindkét kedvence képes volt ugrani és stratégiai módon felkészülni egy bemutatóra. De még mindig csak egy pont van a fiókban.Most harcolnak Albániával, és a győzelem biztosítja a nyolc döntőt; Az albánok azonban teljesen más típusú ellenfelet képviselnek. A francia és a svájci hurrikán stílus miatt a román blokk fizetett, de mi az Orlansok ellen játszani, mint az Iordanescu férfiak? A románok lesznek a kedvenceik, kreatívabb játékosuk van a támadásban – akár egy nagyon jó Chipciua vagy akár Stanciu, aki (szinte mindenki meglepetésére) a padon ült. Valójában az a tény, hogy két büntetést nyertek két mérkőzésen, eléggé tisztában van az ügyességgel. A vezetés elvesztésének frusztrációja (és a francia ellen érkező pontok elvesztése) szerepet játszhat.Közben a román sympaťáci viselkedik, mint egy bonyolult játék profil, de nem nyerő szellem.

(dz)

Kezdőlap

Kezdőlap 1) Ez a kísérlet soha többé. Ha a folyosókon kezdett spekulálni, hogy Didier Deschamps tervek telepíteni támadó Albánia ellen, egyszerű 4-2-3-1, osztva a közösség két táborra: azok, akik dicsérték az edző a bátorságát, és erőfeszítést, hogy megtalálja alternatívákat a klasszikus 4-3-3, mások rámutattak, hogy Pogba a Griezmannem bár talán az első egyezik csalódott, de még mindig megy a játékos, aki kell, hogy formába. Tehát, ha Franciaország akar az euró nyerni. Mit akar.Kiderült, hogy a szkeptikusok igazuk volt.

A probléma ezzel az, hogy a 4-2-3-1 akkor nem működik a kezdetektől ellen kompakt, védekező zkonsolidovanému rivális – amely messze a legnagyobb albán inkább (és Deschamps Tudnia kellett). A francia edző alapult a következtetést a meccset románok csak enyhíteni Pogby majd „switch” rendszer AM Payet egy pár Kanté – Matuidi a pivot vezetett drámai győzelmet 2: 1. De nem vette észre, hogy Payet célja véletlen egybeesés, vagy inkább ragyogó egyéni flash, nem pedig rendszer győzelem. A 4-2-3-1 csak Payet-t illeti, senki más.Ha a legnagyobb taktikai probléma Franciaország ellen a románok hiánya volt szerencsejáték többi elhamarkodott lépést, és túl függőleges vonalat játékok Albánia ellen mindezen bajok látható kétszer. Nem mintha ez lehetetlen megjósolni.

figyelmes, dinamikus albán blokk az első pillanattól kezdve egészen mesterien elpusztította a francia erőfeszítés, hogy nyugodt az irányítást a játék, így az eredmény egyfajta splašenost két hatástalan szárnya hlavičkující kilenc hogy nem kapott semmilyen központok és futó Matuidim teljességgel elégtelen vpasírovaným a hely, ahol a csapatok működnek normál Guards ragyogó áttekintést, hogy mi történik a pályán.Vajon Deschamps elérhető legalább hatásos Beky képes ellátni Giroud központok, amelyek lehet valami, mint az Bielsova Marseille – akár elemi, rohant függőleges erő lehet az alapja a taktika, de kötelesek a) pontos központok és b) egy nagy gomb megnyomásával. A korábbi francia hiányzott a mérkőzés, a második Les Bleus sikerrel alkalmazott, hogy átáll, nem véletlenül, miután Deschamps esett a fülét, és visszament a bevált 4-3-3.

Bár Franciaország végül sikerült visszaszerezni, és a végső nyomás során három pontot lőtt, a kérdőívek számtalan. Az egyik legnagyobb kérdés az, hogy hogyan lehetséges az, hogy Pogba sokkal a meccs szélű megfelelő helyen sorról Sagna láthatatlan szellem.Még a nagy útlevél 70 méter, amely létrehozta az eseményt, mielőtt a második gól érkezett Sagnova helyet.

2) albánok megmutatta neki jutott az olasz iskolában. Ohranější közhely kerestünk körül Nehéz megtenni, de mi a baj: Gianni De Biasi olasz, és az olaszok tudják, hogyan védekezzenek a labdarúgásban. Albánok tudtak játszani okos, hogy ki a kedvenc szokatlan helyzetben: Les Bleus nagyobb volt birtokában, sokkal nagyobb számú lépésben, hanem cselekedett rendezetlen és viharos benyomás több naběhali játékot nézett egyenesen kaotikus. Amennyiben Albánia szerzett nyugalmat és tanácskozás, ahol a francia céltalanul cirkáló területen, hogy megpróbálja megtartani a labdát, legalább öt menetben egy sorban.Nem rendelkező csapat Kantého akik harcolnak léggömbök, mint bárki más (és amíg itt vagyunk naťukli párhuzamosan Marseille, emlékezni a szinte azonos játszik Giannelliho Imbulu) tette volna egy hatalmas tivornya. Az év első felében az albánok nagy přehušťovali helyet, ők támadják, mint egy őrült, és a végén fél ők voltak a jobb csapat rendszeresen.

albánok végül elsüllyedt nem annyira Deschampsova taktikai változtatásokat vagy nagyobb hangsúlyt kap a francia sürgető; Még ebben a helyzetben a kívülálló még mindig legyőzheti a sorsot a sarkon, csak hogy folytassa az egész játékot.A fordulópont volt kénytelen cserélni, amíg a kiemelkedő középső védő Ajetiho; Griezmanna, amikor gólszerzési helyzet valószínűleg figyelte csak egy.

3) Will Deschamps valahogy megoldani szabványos helyzetek? Az utolsó pont az betegség, amely tisztán látható volt már a mérkőzés románokkal – ez Franciaország egyszerűen nem ismeri a szabványokat. Sem védelmezni, sem játszani hatékonyan. Ez a Deschamps csapat hatalmas Achilles-sarka. Az a tény egyértelműen defenzív vezető (Koscielny ez tényleg nem zárja ezt a pozíciót kb Evra, de ez a „jóváhagyott” a touchline) okoz szinte minden sarkában büdös pontozási esélye, míg a másik viszont, az ember nem, ne nyomja a dorážkám, Nem harcol, nem kockáztat. Mintha a francia féltett volna a golyóktól.Ha Deschamps támadó taktikája “hagyja, hogy lerúgja a Payeta-t, amíg lelassul, így sok szerencsét.

(dz)