Første tiebreak, deretter kanari. Cibulkova tapte i finalen med Li Na

Kinesisk tennisspiller Li vant Australian Open for første gang. Den fjerde spilleren i verden slo i dagens kamp om tittelen slovakiske Dominika Cibulkova 7: 6 og 6: 0 og sone for hans endelige nederlag i Melbourne fra 2011 og 2013. I 31 år, 11 måneder, ble Li Na den eldste vinneren av kvinnenes singler i Australian Open og hun fikk sin andre Grand Slam tittel triumf på Roland Garros i 2011.

Begge spillerne i å ta trofeet forgjeves å holde tilbake tårene. “Jeg har mistet et par ganger her, og nå er det endelig gjort.Allerede ser frem til å komme hit igjen i et år tilbake, “sa hun på banen Li Na.

Cibulkova i Melbourne slått ut seeded trekant russiske Maria Sharapova og femte gir Polka Agnieszka Radwanska, grasiøs tur turneringen, men den første slovakiske tittelen Grand Slam i historien strammet. i finalen, bukket samt landsmann Miloš Mečíř i 1986 US Open og tre år senere i Australian Open.

jeg var i stand til å være tjuefire slovakiske med en ytelse på første Grand Slam av sesongen fornøyd. ” Det var en fantastisk to uker i livet mitt. Jeg vil ikke gråte.Det er klart at Australian Open er nå blitt min favoritt turnering, “ sa.” Jeg ønsker å gratulere Li Na, fortjente å stå her som vinner, “sier hun.

Cibulkova i fire tidligere dueller mot Li Na uhrála bare sette en oppskrift for henne ble ikke funnet i den femte. trosset det kunne bare i det første settet, men kineserne pådrar seg to dvojchybách ‘donert’ første kamp.

Li Na tok soupeřce tjenesten i det første settet igjen, alltid men hun mistet også henne, selv etter oppsettet, og åpningssettet ble vant i slipsbrudd.Series vinne baller ned i midten av banen har skapt en avgjørende fordel 5: 1, og som i de to foregående finalene dueller i Melbourne ledet. 1: 0 i sett

Folk favoritce vokste trygg og denne gangen kunne han forhåpentligvis spilt kamp strammet til tittelen . Mens det første sett av spillerne trukket time og elleve minutter, annen akt varte i bare 28 minutter.

Slovak var mot fors maskin soupeřce kraftløs. Selv kjempet sportsspill til siste slutt, mister alle tre av sine tjenester og Melbourne farvel “kanarifuglen”.

Li Na ble bare den fjerde tennisspilleren i historien, som seiret i Melbourne etter bortekampen poeng.Den første tittelen til Kubota med Lindstedt Polsk-svensk par Lukasz Kubot og Robert Lindstedt beseiret Erica Butorace i Australian Open i finalen av doblerne og Raven Klaasen i Sør-Afrika to ganger 6: 3. De to tennisspillerne fikk sin første Grand Slam-tittel.

Lindstedt, 36, hadde en flott seier i det fjerde forsøket. Med Romania Horio Tecau i årene 2010 til 2012 mistet han tre ganger i Wimbledon-finalen.Om fem år yngre Kubot, som bor i Praha, vant en Grand Slam tittel ved første anledning.

Butorac med Klaasen imot strammet på den vinnende slutten av en vellykket kampanje, der slo ut verdensener og regjerende mester amerikanske tvillingene Mike og Bob Bryan og hjemmelaget par Lleyton Hewitt og Patrick Rafter, som i 41 år, returnerte til tennis etter en tretten år hiatus

. Australian Open (subsidie 33 millioner australske dollar):

Singler – Final: p> Li Na (4-Kina) – Cibulka (20-SR) 7: 6 (7: 3), 6: 0

b> dobler – endelig:

Kubota Lindstedt (14-Pol./Švéd.) – Butorac, Klaasen (US / JAR) 6: 3, 6: 3

Juniorer:
Singlerfinale:

: 3, 6: 0.

Juniorer:
.) – Fett (Kroatia) 6: 2, 6: 1.