James és mtsai. Teljes forgalma. Cleveland jött az NBA bajnokaihoz

 

A küldetés teljesül, az átok véget ér. A LeBron James két éven belül elvégezte, amit tett, amikor a Cleveland Cavaliers visszatért a mérföldkőből a Miami Heat-ben. Az ő indián államában Ohio kapta a címet.

És egy átok? 52 év után esett. Így van a Cleveland City egy sportes ünneplésre várt. Legutóbb 1964-ben élvezte a Browns amerikai futballistákat. Most Cavaliersnek köszönhetően.

“CLEVELANDE! Ez az Ön számára! “James kiabált a meccs után. “Megértem, hogy az emberek több mint 50 éve élnek Ohio-ban. Alig várom, hogy hazamegyek.Hozom ezt neked, emberek – mondta Larry O’Brien trófeával a NBA győztesével. Otthon

James a döntőben villant hetedik tripla-dupla, 27 pont, 11 lepattanó és 11 gólpassz.

Tíz másodperccel a vége előtt pont beiratkozott tavaly, amikor, miután kemény fúj Draymonda Greene és hosszú gyűjtés üti egy hat padlólapokat.

Az emlékezés akarat látványos blokk kísérlet Andre Iguodala kevesebb mint két perccel a befejezés előtt.

gomb lövés de James szerzett partner Kyrie Irving, Stephena Curryho lőttek át a három 92:89 .Kosár, amelyre a tavalyi bajnok nem sikerült * -odpovědět rekord eredményt az alaprész (73 győzelem és 9 vereség) nedozdobili védelem.

Cleveland, mint az első klub történetében az NBA döntőjében tudta elhárít három mérkőzés pontot ellenfele, és átveheti A győztes gyűrűje. James csatlakozott a harmadik cím a harmadik trófeája Bill Russell szánt legértékesebb játékos a döntőben mérkőzést.

„Odaadtam mindent. Az utolsó mérkőzés, amit öntött szív, vér, verejték és könnyek „, mondta James, miután a játék címe.

Az utolsó sorozatban kapott 29,7 pontot, 11,3 lepattanót, 8,9 segíti, 2 , 6 nyereség és 2,3 blokk. Mindezen mutatók legjobb mindkét csapat.

Irving kapott 26 pont.Döntő célja az volt, hogy az utolsó négy és fél percben az egyetlen kosár. J. R. Smith támogatta a győztes csapat 12 pontot és Kevin Love adunk kilenc pont 14 lepattanó. Otthon

Az edző a győztes csapat Tyronnu Luemu elég odkoučovaných cím öt hónap. Januárban az elbocsátott David Blattot helyettesíti a padon. A tavalyi siker Steva Kerra, az első férfi csapat Golden State másik edzés újonc, aki vezette az egész NBA diadalát.

A legjobb vesztes villant Draymond Green, az ő 32 pontot közülük azonban 22 rögzített már az első Fele, hozzá 15 lepattanót és kilenc segitséget. Harrison Barnes helyreállt és két sötét futás után 10 pontot kapott.

Mindazonáltal a Warriors-nak jobb védelmi erőfeszítésre volt szükségük támadó vezetőik számára.Stephen Curry 17 ponttal maradt “csak”, amikor 19-ből tizenhat (Troyes 4/14), Klay Thompson 14 pontot ért el 6/17-kor (Trotsky 2/10).

Nem tettem eléget ahhoz, hogy segítsek a csapatomnak – mondta Curry. “Ez megrémít egy darabig.” És megköszönte a csapattársainak: “A sértés fáj. De büszke vagyok mindenkire, aki a fedélzetre lépett. “