Joseph Váňa visszatér a nyereghez. Váň Josef versenyt tartanak

Az ötlet, hogy szervezni Racing Cup Josefa Váni-ben alakult 2012-ben, egy évvel később közösen elfogadott Jaroslav Bouček Jane Ulrich és lila és Josef Vana és ez a támogatás rohant a Cseh Köztársaságban végrehajtani.

„Segítettek pozitív változások az elmúlt hónapokban lezajlott elsősorban a Cseh Tenyésztők Egyesülete telivérek és a tulajdonosok a versenylovak”, mondta az egyik szereplő a projekt Jaroslav Bouček, a főbb termelő, tagja az Európai Filmakadémia és különösen a tulajdonos Buc stabil film Josef Vana működik, mint egy edző.

a premier verseny kezdődött tizenhárom ló, köztük Josefa Váni öt képzési központok Mlýnice és Bohuslav Karlovy Vary.Azonban Čestmír Olehla és az általa felszámított Khalshani elérték az elsőt.

“Sokat jelent nekem.Örülök Khalshani érett egy ilyen jó ló „, állította Olehla.

Annak érdekében, hogy ne ez a herélt hangulatot a fesztivál versenyek tanúskodik, igaz, még mielőtt az utolsó harmadik helyen, és utoljára 2015-ben Abban az időben, nyolc éves herélt akár ismételt diadalát, amikor átlépte a célvonalat, jóval az egyetlen kanca terén ragyogása Gracie és folyamatosan javuló Zeusz.

„Az elején nem volt ideális, ő cáfolta a fejét, de aztán beszállt másodszor, hogy megmentsen,” mondta közben steeplechase edző Khalshaniho Pavel Tůma Web dostihy.cz.

Jockey Lukáš Matuský hogy Khalshaniho futam történik meg, akkor hozzátette: „Az első körben én hagyta nyugodni, majd mentem vele a helyzetét, és amikor szükség volt rá, és vett, és sikerült nyerni.”

az idei Karlovy Vary kell kezdeni Khalshani jutott Josefa Váni állni, arra készül, hogy visszatérjen, de egy másik legenda. Egy hatéves herélt Pigalle az akadályverseny, támogatással negyedmillió korona nyereg lovas, amely szerint hordoz egy ötéves jutott az idősebb lovak 4500 méter neve: Josef Váňa.

A párbajt Khalsanim?A fia és a névadás után egy hónappal ezelőtt Meranóban volt a Fafintadenient nyeregben. A Grand Pardubice győztese és az idei nyeregbe való visszatérés előkészített a győzelemre edzőként.