Justin Rose várakozással tekint Rio golfra, és az olimpiai szellembe kerül

Egy pillantás a Rose közösségi média platformjaira, felvázolja, hogy mennyire merül fel, hogy hamarosan a GB csapatban vált. A korábbi US Open bajnoksággal folytatott beszélgetés tovább bővül, az angol olyan, aki az olimpiai jelenetet összességében magába foglalja, és nem kizárólag a golfra összpontosít. Csütörtökön utazik Rioba, mielőtt egy Bet365 nappal később részt vesz a 2016-os megnyitón. Rory McIlroy meg fogja nézni “az anyagot, ami számít” az olimpián – nem golf. Olvass tovább

“Ez lehet a legkülönlegesebb az egész hét pillanatában – mondta Rose. “Amint a golf elindul, egy verseny lesz. Ha tudsz csúszni egy érmét, akkor egyedülálló lesz. De ugyanakkor a megnyitó ünnepség, maga az esemény is épp úgy fogja érezni magunkat, mintha valami különlegesnek lennénk.

“Az olimpiai játékok fontosak voltak a családunk számára.A feleségem mindig is beletörődött benne, táncosnő nőtt fel, és az olimpiai álma az övé volt, annak ellenére, hogy a tornaterem típusát sosem ismerte fel a sportolás. Egy napon remélte, hogy így lesz. Nagyon izgatott, ezért nagyon izgatottak tőle.

“Ez az első 100 évig. Ki tudja, hová fog menni innen, de remélem, felfelé és felfelé, mint a tenisz. A teniszezők most már kihagyják a nagy Masters sorozat eseményeit, hogy felkészüljenek az olimpiára, és lassú égő volt, így remélhetőleg igazán pozitív élmény van Rio-ban, elterjedt a szó, és a golfozók egyre izgatottabbá válnak a lehetőséggel. ”

Rose nem játszik a Unibet galériában.Ez mélyen gyökerező érzelem és értékes fajta azok számára, akik az ügyet a visszavonások és panaszok hátterében tartják. A következő hétvégén el fogja tölteni az olimpiai sportok elérhetőségét, merülve a jelenetbe. PGA 2016-os bajnokság: harmadik kör, villámcsapás felfüggesztve – élőben! Olvass tovább

Ő is Brazíliába fog menni finom szeszes italokkal és javulni fog. 66-os szombatján a harmadik fordulóban 33, egymást követő kilences volt. Ez nem volt rossz módja annak, hogy a 36-os fordulatot jelentsék. Rose eltűnt a helyiségből, amikor a játékot villámcsapás miatt 19.15-kor megszakították. Így hát Padraig Harrington a kitűnő 65-es után. Az előrejelzést figyelembe véve megkérdezik, miért nem kezdődött meg szombaton a játék.A hétfői befejezés most nagyon valószínű. Rose azt mondta: “A születésnapi ajándék korán jött, így a vágás itt. Amikor befejeztem a második fordulómat, úgy éreztem, mintha megcsináltam volna, de ahogy a nap folytatta, azt gondoltam, hogy hiányozni fogok. Ez volt az egyik legszigorúbb vágás, amit valaha láttam, hihetetlenül közeli volt. Az alsó sorban annyira boldog voltam, hogy ma is ott vagyok, és a legtöbbet akartam kihozni.

“Nem játszottam jól, de hihetetlenül jól sikerült, ami annyira szórakoztató volt, mert ez valami, amit hihetetlenül keményen dolgoztam. Nagyon sok előrelépést láttam a zöldségeken.

“Ez volt az a nap azok közül a napoktól, amikor olyan jó pontszámot kaptam, amennyit lőttem volna, ezek ritkák. Úgy érzem, közel vagyok ahhoz, hogy jól játsszak, de szükségem van egy kis időre a pályán.Nem a mai eredményről van szó, de mindennap fontos a bizalomért és a fejlődésemért. Ez az év utolsó nagyja, így fontos, de minden héten fontos lesz nekem mostantól a Ryder Cupig. Napi ünnepélyes napot keresek. “US Open: Rose megszünteti Mickelsont a 17 éves Bet365 várakozás befejezéséhez További információk

A nagyobb versenyképes kép 2010-re nyúlik vissza. évente legalább egy versenyt nyert. Eddig 2016-ban nincs ilyen győzelmi jegyzet.Van egy tisztességes kifogás, mivel Rose-et komolyan hátráltotta a játékosok bajnokságában, amely megzavarta a nyár elejét.

“A hétvégén játszottam a játékosok között, talán nem volt okos, mert rosszul jártam hétfőn és kedden. “Rose rámutatott, hogy a háta jól érzi magát. Hét hét éve hét éven át égető törekvés. – Az biztos, hogy ez a fejemben van. Meg kell néznem 2011. Ez nem volt különösen jó év, akkor szeptember közepén elnyertem a BMW-bajnokságot, és ez egy nagy év lesz. Minden héten megtörténhet.

“Nagyon tisztában vagyok vele, tudom, hogy az idő elfogy, de ugyanakkor úgy érzem, sok dolog van a játékomban.”

Melyik legutóbbi ok az olimpiai golf ünneplésre.