Laura Trott a Brit olimpiai történelmet a negyedik aranyéremmel teszi az Omniumban

A multidiszciplináris esemény végső tesztjébe lépett, a zavarodottság néha zavaró elmosódottsága, azaz a pontverseny, és soha nem támadták meg. Azon az éjszakán, amelyet nagyrészt emlékezni fognak Trott és a vőlegénye, Jason Kenny rekorddöntő sikerére, csapattársaik, Becky James és Katy Marchant kénytelenek voltak megoldani a büszke lábjegyzetek szerepét. Idővel a figyelem középpontjába kerülnek, de a női egyéni sprintben ezüsttel és bronzra telepedtek.A német Kristina Vogel az angol duót egymás utáni kiütési körökben verte meg, hogy aranyat nyerjen. Jason Kenny hatodik aranyérmet kapott a drámai keirin győzelemben a Rio-ban Tovább

“Mit csináljak Londonban, újra, őszintén nem hiszem el – mondta Trott. “Amikor látod azokat az embereket, akiket idolizmussal töltenek be az egymást követő Olimpián, mint Sir Chris Hoy és a vőlegényem, Jason, azon tűnődtem, hogy a földön ezek az emberek csinálják. Így tehát azért, hogy ide jöjjek és csináljam, büszke vagyok rá. “Olyan sok pontot kínált a végső versenyen, hogy a győzelem semmiképpen sem volt elhanyagolható következtetés. És mégis valahogy volt. Trott kétnapos teljesítménye mesteri volt, és túlságosan hozzáértő ahhoz, hogy ilyen nagy vezetést fújjon az utolsó akadályon.Az amerikai riválisa, Sarah Hammer, a belga Jolien D’Hoore előtt állította az ezüstöt. “Felfelé és lefelé haladsz,” mondta Trott. – És tudom, hogy a következő három év olyan nehéz lesz, mint London után. Az év múlva lépsz fel a világbajnokságra, és visszajutsz a nem olimpiai felszerelésedhez és felszerelésedhez, és a lábad visszaesik a földre, azt hiszem. Nagyon kemény munka, és azt hiszem, az emberek gyakran elfelejtik, mert Nagy-Britannia nyer egy aranyérmet, és azt hiszik: “Ó, könnyű.” Nem könnyű. Olyan kemény és stresszes, és most az a gondolat, hogy mindent megtesz, megint fenyegeti a pokolba. De ez valami, amit szeretnék tenni, az ötlet, hogy hat aranyérmet nyerjek.Most már csak élvezni fogom a pillanatot. “

Ezt már tudtuk már: Trott a Hertfordshire-i Cheshunt-tól érkezik. Gyomorfekélyt szenved, ami alkalmanként a következő versenyeket és edzést okozza. Cheshire-ben él az aranybányászokkal és több kutyával. Szereti Bruce Springsteen zenéjét, és nagyon szereti a versenyzésből származó tejsavas égetést. Egyszer majdnem elkezdett egy házat tűzzel megpróbálni sütni egy burgonyát. Nyolcadik korában megnyerte az első versenyt és a £ 2 pénztárcáját. Azt hiszi, előbb látta, hogy a nagyanyja kísértete ül egy székben. Facebook Twitter Pinterest Trott, James és Kenny élvezik a dicső éjszakát a velodromban.

Mindezt tudjuk, mert ő mondta nekünk.Egy interjúalany álma, hajlamos az öneloszlató, viccre fojtott pletykára, ami remek példányt tesz lehetővé. De komoly, csípős oldal is van: nem hajlandó szenvedni a bolondoktól, és mint bármi más is – a főnök, a barátja, az égő – ő csak nagyon szereti a biciklizést.

“Én annyira ideges volt a pontverseny kezdete előtt “- mondta. “Úgy gondoltam, hogy olyan országok, mint Hollandia és Belgium, felállhatnak rajta, mert nyilvánvalóan, ha Jolien megfogadta a lapját, akkor ott lenne velem. Szóval kissé ideges voltam, hogy támadni tudnak, mint te nem hiszed, de éreztem magam, és erősen éreztem magam.Nagyon keményen dolgozom a pontversenyen. “A Team GB kerékpáros edzője visszavág a riválisok előtt, megkérdőjelezi az olimpiai sikert. Olvass tovább!

Három esemény után mélyen aludt, 128 pontot vett 130 elérhető. Másodszor a karcolásversenyben, először az egyéni törekvésen és az eliminációs versenyen. A kerékpározás őrjöngése és elindulása Trott uralja az Ördöget olyan mértékig, hogy megbocsáthatók, mert feltételezik, hogy nem a versenytársak mozgása, amelyet elemez a perspex szemlélőn keresztül, hanem a viharos mátrix-stílusú viharfelhő digitális eső.

Az ebédidő második napján az idő próbája után tovább haladt. Visszatérve a délutáni foglalkozásra, ahol ült, ahol mindig ül: fejhallgató a Team GB fülke ugyanazon a sarkában, az Aussies szomszédságában.Győzelmét a repülő ölében egyenetlen volt, hihetetlenül komoly pozícióba helyezte a döntőbe. 100-as 250 méteres körben elég volt a győzelme. Következtetésében mindent elárasztott, és könnyek áradásaiban tört ki.

Ezek után a Trottel viccelődött, hogy reméli, hogy Kenny három aranyérmet nyer és egy lovagot keres, a házasság révén nevelkedni fog. Annak ellenére, hogy lenyűgöző kalap-trükkje van, tisztességes azt mondani, hogy biztosan úgy néz ki, hogy felrobbantja a Buckingham-palotát saját gőzzel.

“Úgy tűnik, őrültnek tűnik, őszintén szólva” – mondta. “Az ilyen dolgok nyilvánvalóan győztes aranyérmekkel érkeznek. De úgy érzem, hogy a nyolcéves, aki kerékpározni kezdett, mert teljesen szerette. “