Mennyi per várta, hogy? Kínai ismét megközelítette Sparta és tesztelt 202 millió

Bořek Dočkal és Kína? Ez a kapcsolat még mindig hirtelen kattintva. Major League klub Henan Ji-na-Jie valójában remél cseh képviselője ellenére kedvezőtlen vélemény a múlt héten, ő nem hajlandó feladni az eredeti ajánlat nőtt 7,5 millió euró volt, vagyis több mint 202 millió koronát. A végső döntés pillanatában a játékos, és nem eshet február 28, amikor a birodalom véget szerda Átigazolási határidőt.

A vasárnapi derbi a Bohemians talán hosszú ideig az utolsó mérkőzés, ahol Bořek Dočkal hozott piros mez Sparta Prague.A játék tulajdonképpen visszatért a lehetőséget visszavonulását gazdag kínai Super League, ahol vonzza klub Henan Ji-na-Jie.

„A kínai Sparta ismét közeledett, és nőtt az ajánlatot”, mondta a napi sport közeli forrás Letná klub vezetése. A játék most csillagászati ​​7,5 millió euró, azaz több mint 202 millió koronát. Ez lenne Dočkal tette a második legdrágább játékos, aki visszavonult a Cseh bajnokságban, miután Tomas Rosicky.Mert 2001-ben kifizetett Borussia Dortmund 504 millió korona volt.

Henan Ji-na-Jie címzett Sparta mert Dočkal múlt héten, de még nem volt hez hatmillió euró (162 millió dollár) nem sikerült.

De a helyzet jelentősen megváltozott, miután Sparta csökkent az első mérkőzés az európai bajnoki rájátszás Rostov 0: 4, és elvesztette a valódi esélye a haladás. Kínai érezte egy új esélyt, és visszahúzta a fűrészt. Nagy szövetségese érzékeny tárgyalások találtak a játékos ügynökök Sport Invest, amely megvalósítása a transzfer érdekektől. Amellett, hogy a nagy jutalékok neki fő indítéka megnyitása új, rendkívül érdekes piac, mesterien uralja ezt a téli átigazolási piacon eseményeket.Elment Kína rekord mennyiségű csillag, mint Oscar és Carlos Tévez és jól beszél Wayne Rooney.

„Abban a pillanatban ez függ a de facto Bork. Ha úgy dönt, hogy meg akarja próbálni, a változás sem történik „, mondja egy hozzáértő forrásból. Huszonnyolc Dočkal Kínában jönne legalább évi 70 millió.

Nagy figyelemmel Sparta, Slavia Pilsen és olvassa az újságot a keddi Sport