Messi fáj a has, Suarez szerezte mindhárom gól

Bratislava. Ő egy pszichológia mestere. Gyakran előfordul, hogy tanul könyvek hogyan munkám a játékosok, hogy tiszteljék egymást.

Még Portugália edzője bérelt a pszichológia professzora Regina Brandao, aki az egyik legközelebbi munkatársa. Az edző készít egy pszichológiai profilját minden játékos annak érdekében, hogy jobban megértsék az érzést.

Az edző a Guangzhou Evergrande Luiz Felipe Scolari, mielőtt a játék a Barcelona ellen ismét készített egy listát az érzelmi és biztató jelszavakat. A brazil, aki a világbajnok 2002-ben, őket egy borítékba, és titokban csúszott az ajtó alatt minden játékos.

Ez nem dolgozik. Evergrande először érkezése óta a június klub elveszett. Csak a 29. játékban.

„Még a nagy klubok Barcelona belehalt ezeket az eredményeket, így nem vagyunk rosszabbak.Sokkal már javult, de a globális óriás, még mindig Nedoběhl, „ismerte Scolari.

FC Barcelona legyőzte az elődöntőben a világbajnokság klubok Evergrande 3: 0. Minden gól után Luis Suárez. Ő lett az első a történelemben a szerző mesterhármas MS klubok.

„Suárez szenzációs volt. A tizenhat egy gyilkos, hogy nem szerez minden helyzetben, még a nagyon nehéz, „mondta a meccs után a spanyol média Barcelona edzője Luis Enrique. Messi és a vesekő

Uruguajčan tenni ebben a szezonban minden versenyen húsz gól 23 mérkőzést. Ez a gólkirály FC. Karrierje ért háromszáz célokat.

Barcelona belépett nélkül két legjobb játékos.Lionel Messi dobni gyomorpanaszok, csak Neymar ült a padon, problémák merültek fel az ágyék.

„Messi csütörtökön felébredt az alhasi fájdalom, amely általában vesekövet okozhat”, mondta Barcelona egy nyilatkozatában azzal a ténnyel, hogy ez még nem világos, hogy mennyi ideig fog négyszeres a legjobb futballista a világon kívül a játék. [FOTÓK] Barca meccs képeket. Teljes fotógaléria itt https://t.co/A1WiJBXvhL pic.twitter.com/ijA1Ezt3qC – FC Barcelona (@FCBarcelona) december 17, 2015

Barcelona játszik a döntőben, vasárnap 11.30-kor a Yokohama ellen River Plate . Katalánok lehet nyerni a versenyt harmadik alkalommal, ami rekord.

Ez a szezonban tartomány katalánok már az ötödik nagy trófeát.