Messi nem büntette és megszüntette karrierjét. Az utolsó uralta Chile

Évről évre Argentína és Chile találkozott a Copy América döntőjében. Ismét egy nem repülős párbaj volt, amely eldöntötte a büntetést. Továbbá, az első épített Lionel Messi. Otthon

Míg az elmúlt évben megváltozott a büntetőrúgás, ezúttal előtt 82.076 néző a stadionban East Rutherford nem sikerült, és nem fordult, majd egy büntetés sem Lucas Biglia, a győztes Másolás América eldőlt.

„mi vagyunk a csapat, amely megteremtette a történelem, és ma már bizonyított, hogy újra”, mondta Edurado Vargas szerezte, aki hat gólt a tornán, és csakúgy, mint tavaly lett a király versenyzőket. Chile nem verte meg sem a normál játékidőt, sem az argentin megújulást a Copa 27. mérkőzésén, de sikerült megvédenie tavalyi premierjét.

Messi két nappal a 29. után.A születésnapján a nagy verseny utolsó harmadát elvesztette, és negyedik alkalommal pályafutása során. 2014-ben Argentínája nem volt elegendő Németországban a világbajnokság döntőjében, 2007-ben tehetséges fiatalként, hogy legyőzte a Copa America-t Brazília vereségében. Argentinok várják a nagy trófeát 1993 óta </​​p>

Az argentin csatár, akkor talán egy roham érzelem egy interjúban TV állomás TYC Sports bejelentette, hogy a nemzeti csapat mez ő fogja viselni.

„A nemzeti Én elhagyom a csapatot. Négy döntőt játszottam, látszólag nem ítélt. Megpróbáltam, mi volt.Azt rosszul ezt a címet Argentína akart, de nem tudott, ezért úgy gondolom, hogy vége „, mondta Messi.

Messi pénteken kifejezve nem éppen hízelgő az argentin labdarúgó-szövetség. – Néhány óra várja a repülőgép repülését. Ez katasztrófa. AFA van…Istenem! „Ő írta a Instagram kell kapitánya az argentin nemzeti csapat.

A visszavonulását a nemzeti csapat beszélt korábban, leggyakrabban az összefüggésben a világbajnokságot két évben. Az argentin azonban úgy döntött, hogy azonnal kitölti képviselői fejezeteit. Búcsú nélkül, és anélkül, fanfár.

A kérdés az, hogy lesz-e valóban végleges végén a Barcelona ügyes keze az argentin mezt. Vagy az a döntés, hogy megváltoztassa az ötszörös aranylabda tartóját?Életkor még mindig van, elvégre ő csak 29 éves.

piros mindkét oldalán

A legtöbb vasárnapi döntőt tíz csapat játszotta. Brazil bíró Héber Lopes már kimondta, a 28. percben a második sárga lapos chilei védő Marcela Díaze és két perccel a szünet előtt figyelmeztetés nélkül küldött az öltözőszekrény argentin Marcos hátvéd Roja. Otthon

A mérkőzés kivételével kizárásával 120 perc alatt Nem volt nagyobb dráma, egyik csapat sem volt esélye. Shootout döntött egy lövés a jobb kapufa váltakozó Francisco Silva.

Az idei rendkívüli Copa América kell idéznünk a centenáriumát az első kiadás a verseny, valamint a létesítmény a dél-amerikai Labdarúgó-szövetség COMNEBOL.A versenyen tizenhat csapat vett részt – tíz dél-amerikai és hat a CONCACAF zónából, Észak-Amerikából és Közép-Amerikából.