Minding bizonyítja a szívélyességét a Nassau-i versenyben a Glorious Goodwoodban

A Flat racing szupersztárokra vonatkozó közös panasz az, hogy amint hírnevük van, pamut gyapjúba csomagolják. Nem lehet ilyen vádat tenni a Minding esetében, aki még egyszer valami durva lakás rossz vége előtt volt, mielőtt a Nassau Stakes szinte elkerülhetetlen győzelmét enyhítené.

az ötödik alkalommal ebben az évben és a 10. alkalommal pályafutása során, de nincs semmi jel arra, hogy a forgalmas kampány semmi jelet nem hagy.Vagyis, hacsak nem számolod a hat hüvelykes sebet, amelyet májusban adtak magának, amikor az ír 1000-Guineák előtt a fejét a lövedékekre dobta.

A következő hónapban volt az Oaks-i háborúkban egy rés váratlanul becsukódott rajta az egyenes tetején, és végül visszahúzódott, mielőtt megdöbbentő gyaloglást produkált, ami végigvitte az összes ellenfeleit. Ez a Nassau újra felfedezte a versenytársát a dicsőség útján. Talán a lovak között rögtönzött játékos, a kapcsolattartás élénkíti.

Az ütközés még Bet365 egyszer feljutott az egyenes tetejére, amikor Ryan Moore, Minding szurkolója elindult a Swiss Range és a Queen’s Trust mögött, aki állandóan lépést tartott.Élve azzal a veszéllyel, hogy a forró kedvence szabadon fut, James Doyle rohanni kezdett a Gyönyörű Románc mellett, arra kényszerítve Moort, hogy visszahúzódjon. Röviden, és aggodalmasan az ő támogatói, Minding volt a fejét a levegőben, és szorult vissza az utolsó helyre.

Egy nagyobb mező körül, ez a fajta visszaesés elég ahhoz, hogy véget vessen az esélyednek, de Öt futó vett részt ebben az időben, és Minding minősége lehetővé tette számára, hogy az 1 – 5 esélyek által javasolt módon újra vitatkozni tudjon.A furlong póluson véget ért, bár a Queen’s Trust továbbra is a második lett, és talán az 1. csoport minősége is, ha nem támadja meg újra az Mindingt.

“Mindig taktikai – mondta Moore -, mert csak így tudnak legyőzni. “Megkérdezte, hogy mennyi probléma van az ütközés miatt, azt mondta:” Ez egy másik ló problémája lenne, de nem igazán neki. “Minding edzője, Aidan O’Brien, olyan ember, aki az idegeiben él, amikor a legmagasabb osztályú versenyeket futják, és kevésbé véres kilátást Unibet vettek fel, láthatóan megrázta magát, miközben egy nyilvánvalóan sürgető vágyat panaszkodott mi történt. Könnyű volt megnézni őt? “Nem igazán. Mindenki látta.Remélhetőleg rendben lesz, de ideges leszel nézni, mert sok dolog történhet.

“A versenyzés nagyon veszélyes a legjobb időkben, és a sebességgel, ilyen típusú pályákon nagyon sok dolog történhet. “Lee Westwood nyerte a nagy fogadást a Glorious Goodwood-ban Bővebben

A stewards megvizsgálta az eseményt, de arra a következtetésre jutott, hogy nem történt bűncselekmény. Ez volt a helyes döntés, de bizonyosan megkönnyebbülés Doyle számára, ugyanúgy, tekintettel az ötnapos tilalomra, amelyet “nyitott” versenyben a “gondatlan” számára adtak.

Most, hogy a Minding alaposan és ismétlődően a szexi legjobbiként alakult ki, örömmel látná, hogy átveszi a gyülekezeteket, de O’Brien nem kínálna többet, mint “bármelyik utat megy”, bár azt tanácsolta, hogy maradjon a képzésben következő év.Az ő Coolmore munkáltatói rengeteg jelöltet kapnak a nagyszerű középső futamokra a szezon végéig, és valószínűsége az, hogy Minding csak akkor kap egy esélyt, ha egy üresedés keletkezik.

Ez nehéz hetes a könyvesboltok számára, ami még rosszabbá vált a Minding és egy másik kemény, hároméves korongban a Dancing Starben, a Stewards Cupban a győztes kedvenccel. Ő lett az Bet365 első olyan nő, aki 1992-től kezdte el a híres sprint-hátrányt, amikor Lochsongra, a Dancing Star nagymamájának testvére lett.

A nagy cégek veszteséget értek el a Glorious héten, de legalább egyikük öngyilkos sebet szenvedett.A Tote rendszere az ország egész területén összeomlott a Nassau előtt és nem jött vissza, annak ellenére, hogy ismételten megpróbálta újraindítani az Egyesült Államokból, a Steward’s Cup után, ami a Betfred tulajdonában lévő pool-fogadó cégnek számított. p>

“Alapos vizsgálat folyik, de szeretnénk bocsánatot kérni az ügyfelekért az okozott kellemetlenségért” – nyilatkozta a cég.