Miután a ponton van, hogy boldog legyen a mai nap után, tudja, Silhavy

Slavišaig bement a derbi, a Sparta miatt a bemutató a játék is észreveheti a különbséget a két csapat között, mint a kedvenc, ez a szerep volt a pályán nem erősítette meg, és végeredményben örülni a lényeg, hogy miután a sípot fúj a Mingazov sešívaným biztosítása büntetést CSAPATKAPITÁNY Milan túl rossz.

Ez volt tudatos és Slavia edző Jaroslav Šilhavý. „A teljesítmény nem volt jó, és meg kell vallanom, hogy nem sajátította a szerepe a kedvence. Vyválčili pont a végén a tizenegyedik órában és mi kell örülni neki.Meglepődtem, mint mi voltunk idegesek az első félidőben, akkor könnyen elvesztette a labdát, nem volt kevés mozgás, akkor nem sok sikerrel személyes párbajt, és még a második félévben nem sokat változott, „ mondta az edző a tűzés.

megkérdezi, hogy a játékosok nesvazovala lehetőséget, hogy újra a fejét az asztalra, ami látták tegnap otthon döntetlen Pilsen ellen Teplice, de ötvenöt edző egyértelmű válasz nem. „nehéz megmondani derbi, mint olyan nagy játék, és sok játékos mögötte ez a konstelláció, mentünk, hogy harcba Sparta kedvencként, játszott először. Ez nyilvánvalóan szorozni a motiváció, hogy a táblázat segítségével Plzen, amely megnyerte tegnap.A döntőben, de miután mi van a pályán megmutatta, most kell mutatni, döntetlen, hogy alázattal. „

Az alap konfiguráció már Slavia hogy két kényszerű változások miatt sárga lapja a mérkőzés nem tudott beavatkozni Janová Bořil és Sykora, aki a pályán váltotta Michal Frydrych és Stanislav Tecl hogy bármilyen nagy teljesítmények erősítést Liberec a jobb szélen, nem kötődik – kancsalság azonban Tecla konkrétan nem kritizálni. „a teljesítményt a csapat maga tévedett, és felállni a lehullott – az átlagos teljesítmény a mi oldalunkról a területen több. „

Mivel a pillanatban, hogy a hazai döntetlen eredmény hozott, a konfliktus Karavajeva a Mingazov a 91. percben maradt edző fenntartva. < i> „Valóban, én nem látom, de a játékvezető közel volt a helyzet, úgyhogy gondolom, hogy ez egy büntetés mikor fütyörészett.”