Mrazek negyedik veresége egy sorban, Hemský segíti. BEST liga csapat válságban

Összefoglaló | Petr Mrázek az NHL-ben szerzett egy negyedik vereség a sorban, amikor beváltása négyszer 31 lövés és a Detroit legyőzte a New York Rangers 1: 4. A cseh játékos lőtt öt játékot vasárnapi verseny programja csak Aleš Hemský. Pardubice natív támogatott egyetlen cél Dallas, aki elvesztette a jégen San Jose 1: 5. A negyedik alkalommal a sorban, és elesett a legjobb liga csapat Washingtonban, ami nem volt elég ahhoz, hogy Anaheim és a bal legyőzte 2: 5

Mrazek nem volt semmiféle felelősséget a gólok. Rangers kinyitotta az állás gyengülő saját szakadár háromról, amely véget vetett a nyitott ketrecben Ryan McDonagh. Ugyanaz a játékos után Frans Nielsen rendezni, legyőzte a cseh kapust dorážky újra. És ismét egy szép kombináció fokozott Kevin Hayes.Cél dot tenni a hatalmi játék Derek Stepan, akinek lövés az első nem elég Mrazek lépés.

Detroit autóbusszal Jeff Blashilla vendég egyenlő versenyt, de a kulcsfontosságú helyzetekben, kezében az ellenfél kapusával Antti Raanta, aki helyett a sérült Henrik Lundqvist. És akkor megint otthon szenvedett szükségtelen veszteségeket korongot és a hibákat a védelemben. „Minket büntetni őket a végén a második periódus két gyors gól 3: 1. Ez volt a döntő pillanat. Tényleg megvan, és a harmadik időszak volt számunkra semmit komolyan foglalkozni”, mondta a kapitány Detroit Henrik Zetterberg.

Red Wings sikertelen után újabb eredményei az utolsó előtti helyen a keleti konferencia rájátszásba, és amelyben nem hagyja 1990 óta elvesztette 13 pont.Az előző szezonban Detroit besurrant a rájátszásba az utolsó gördülő hely 93 pont. Hogy ellensúlyozza a tavalyi pont összesen kellett volna nyerni az összes többi tizenöt mérkőzést az alap.

VIDEÓ: Nézd meg a montázst mérkőzés Detroit NY Rangers

át Hemského képest 1: 1-premier cél az NHL-ben Remi Elie, de a tanfolyam gólt csak a játékosok San Jose. A fordulat az első és a második időszakban érvényesíteni Joel Ward és Joe Pavelski, aki hozzá később a gyengülő, sőt a negyedik lövés.Végleges formájában biztosított elején az utolsó rész Chris Tierney.

Dallas kapus Kari Lehtonen volt a második egymást követő helyettesítés és általában ismét megerősítette, hogy az ok a csillagok nem felel meg a szezon előtti prognózis rossz játék a védelemben. Eredetileg az egyik kedvenc a versenyben Colorado elismerte a legtöbb gólt (221) és a rájátszás neki hiányzik 11 pont. „Ez frusztráló. Nehéz megmagyarázni. Amikor játszunk, mint ez, és minél több gólt kemény tudjuk megúszni”, mondta a csapatkapitány Jamie Benn.

A párbaj a két legjobb csapat a nyugati konferencia verte a Chicago hazai vezető Minnesota 4: 2 és feléje egy pont a különbség. Blackhawks már az ötödik percben vezet 2: 0, és vezetett a padon kapus Devan Dubnyk.Másrészt kitűnt Corey Crawford, hogy hatástalanították 42 lövések. A vendégek, akik nélkül belépett beteg Martina Hanzala, bár kétszer szerzett kapcsolati cél, de remélem, hogy pont előnyt végül felvette a végén Marián Hossa.

Leader a verseny Washington legyűrte hazai Anaheim 2: 5, és elvesztette a negyedik alkalommal a sorban. „Nem emlékszem, mikor volt ez a hosszú sorozatot a veszteségek. Ez azt is jelenti valamit”, mondta Alexandr Ovečkin, akik nem szereznek a tizedik játék egy sorban, amely a leghosszabb sorozat nélkül rúgott gól. Az otthoni ütötte kétszer Corey Perry edző Randy Carlyle Szerzett 400.nyerni, mint edző.

Jégkorong Edmonton előnyre Montreal kezdete óta a második időszakban Milana Lucice telibe, de a vendégek az utolsó hat percben fordult a végeredmény 4: 1. Miután pontozási kétszer szerzett Paul Byron és Max Pacioretty. „Még mielőtt volt esélye, hogy kompenzálja. De mi volt a beteg, fogta a játékot, és ha megvan az első gól, öntött minket energiával. Mi megtöltjük a pályán,” kommentálta zúzás kivitelben Pacioretty.

Chicago – Minnesota 4: 2 (2: 1, 1: 0, 1: 1)
célok:
1. P. Kane, 5. Panarin 26, T. van Riemsdyk 54 . Hossa – 11. E. Staal 41. Mikael Granlund. lövések célt: 22:44. Közönségek: 22,147. Star játékos: 1. Crawford, 2. P. Kane, a harmadikKeith (összes Chicago).

Detroit – NY Rangers 1: 4 (0: 1, 1: 2, 0: 1)
Célok: Nielsen 26. – 20. és 37. McDonagh 38. Hayes, 57. Stepan. lövések célt: 24:31. Petr Mrázek Detroit odchytal az egész meccs, elismerte négy gólt 31 felvételek és beavatkozások sikeréhez volt 87,1 százalék. Közönségek: 20027. Match Csillag: 1. McDonagh, második Hayes (mindkettő Rangers), a harmadik Nyquist (Detroit).

Edmonton – Montreal 1: 4 (0: 0 1: 0, 0: 4)
célok: Lucic 25. – 54. és 59. Byron, 55. és 60. Pacioretty. Lövések célt: 25:41. Nézők: 18,347. Star játékos: 1. Price 2. Gallagher (mindkettő Montreal) 3. Talbot (Edmonton).

Anaheim – Washington 5: 2 (0: 0 3: 1, 2: 1)
célok: 25 és 30 Perry Rakell 30., 45. Getzlaf, Wexler 53. – 33. Carlson, 45thJohansson. lövések célt: 32:27. Közönségek: 17174. Star játékos: 1. Perry, Getzlaf 2., 3. Kesler (összes Anaheim).

San Jose – Dallas 5: 1 (2: 1, 2: 0, 1: 0)
célok: 18. és 33. Pavelski 4. Marleau 23 Ward, Tierney 44. – 13. Elie (Hemský). lövések célt: 26:30. Közönségek: 17442. Star játékos: 1. Pavelski 2. Dell 3. Martin (összes San Jose).