Ne aggódjon, kérdezte Pelt. Coach Vrba tartott, egyetértett az ő mozog

 

Mivel értelmetlen lenne az ő szemszögéből hangzott kérdése további lépéseket edző Pavla Vrba a csapatban, akkor is, ha a sajtótájékoztatón nem említik.

„Egyértelmű vagyunk érdekeltek, hogy folytassa. A csapat dolgozott. Minden, ami a futballhoz kapcsolódott, rendben volt. Az egyetlen dolog, amit nem sikerült, egy meccs volt Törökországgal, ami játszható ellenfél “- mondta Pelta a bajnokságból való visszatérés után. Minden dolgozott, minden rendben volt? A játék nyilvánvalóan nem. A spanyolok és a horvátok ellen a csapat majdnem lemondott egy támadásra. “Volt egy halálos csoport, de azt mondtuk, hogy meg akarjuk csinálni, és mindent megteszünk érte. Spanyolország, egy fantasztikus csapat, világméretű labdarúgó áttörés.Az edző úgy döntött, a jobb taktika, bár látszólag nem szép „mondta Pelt befejezni a védekező.

” Ha játszottuk őket fel és le, az eredmény rosszabb lenne legyőzni nulla egyet. Nagy esélyeink is voltak. A mérkőzés után tapsoltam. Te vagy a versenyen, és még a vereség a cél egy ilyen rivális nem volt rossz. A törökök közül hármat kaptak. ”

” És Horvátország? A történelem egyik legmagasabb minőségű csapata. Olyan valami, mint a 2004-es Európa-bajnokságon: Modrič, Rakitič, Perišič, ezek a játékosok. Két gólt elvesztettünk velük és rendeztük. Miután több szerencsénk volt a végén, nyertünk volna. Két meccs után volt egy pont, és a terv egyértelmű volt.Turks legyőzni, és megy tovább. „

Hiba tervezés vagy Törökországban cseh csapat nem volt elég. “Mindkét játékosnak 0: 4-es eredménye volt, és ha volt az első góljuk, akkor nem pszichiátriailag érvényesülne. Ők egy ilyen nemzet. De mi történik egy buta hibát, „mondta Pelt.

” Az értékelés, hogy mi vagyunk a mérkőzés Törökország első felében nem adott gól. Ha igen, akkor nem lenne most itt Prágában, de Franciaországban mentek, hogy az ellenfél a nyolcadik fordulóban. „

Hangok akkor elnökök értékelése nem megfelelő, túl pozitív? A verseny rosszabb benyomása egyedül hagyta Oroszországot. Ukrajna még csak egy pontot sem kapott, de Németország bajban volt, és más játékokban győzelmet aratott.Albánia minden nyílt focival játszott, és dicséretet hallott a játékért. Svédország volt a végén egy lefolyás Belgiummal, közel 1: 0, de végül elvesztette.

„Amikor a kocsi Vrba két évvel ezelőtt jött a válogatott, maga mondta, hogy valamit tennünk kell a akadémiák. A többi országban javultak, stagnálunk. De volt egy hatalmi küzdelem a végrehajtó bizottságban, és nem játszottunk focit. “Tudjuk, hogy keményen fogunk dolgozni, akadémiáink vannak, jó edzőket hoztunk az ifjúságra” – számolta Pelta.

Tudjuk, hogy a reprezentáció a jéghegy csúcsa. Mit csináltunk a játékosok kiválasztásánál, figyelve, hogyan támogattuk a reprezentációt. Nem dolgoztunk száz százalékkal, hanem ezerével.De fel kell ismernünk, hogy nem vagyunk a világ körmei. Bölcseknek kell lenniük, és rájönnünk kell, mi kell. Egyetértek az edző összes döntésével – hangsúlyozta Pelta.

És mi a következő? A legközelebbi mérkőzést szeptember 4-én fogják játszani, amikor belép az Észak-Írország elleni vb-selejtezőkbe, az euró nyolcadik döntőjévé. Októberben párbajban van Németországban, majd az Azerbajdzsánnal és az őszi hazai meccsekkel Norvégiában.

Várható, hogy a képviselet több változáson megy keresztül. Ő és Lafata befejezte a show-karrierjét, figyelembe véve a cseh, Limbersyyt. Nem tudja, mit kell csinálnia Rosicky-val. “Nem akarok pesszimista lenni. Próbálok olyan erősek, amennyire csak lehetséges. A cseh képviselet időben működik, nem rendelkezünk a játékosok legerősebb generációjával.Hiányzott az állami támogatás. A csapatsportok a lehetőséget, hogy részt vegyenek az olimpián, Rio Íme kosárlabda, és sokkal bonyolultabb, „mondta Pelt.

” Azt akarom, hogy az első érzelem alábbhagyott, meg kell lélegezni. És kezdd el, ahogy mondják, egy zöld réten. Lássuk, ki érdekli. Csendben dolgozunk azon, hogy kit fogunk tovább kvalifikálni. Ne nézzen vissza, hanem előre. “