Négy évvel ezelőtt Darid épp reménykedett a jelölésben, most támogatja

Négy évvel ezelőtt Vladimir Darid az Európa-bajnokság teljes újoncaként elhagyta az Európa-bajnokságot. Ma én vagyok az egyik kulcsszereplő, így békében élvezhetem a Kranzach előkészítő táborát. “Négy évvel ezelőtt emlékszem, hogy ebéd után lefeküdtem, és kikapcsoltam a hangot. Ötven nem fogadott hívás voltam egy ügynöktől, az uniótól az emberektől, Pilsenből, így tanultam összeomlani, mert egy koncentrációs táborban képviselek. “ leírta Darid 2012-es eseményét, amely Pályafutása miatt.

“Újonnan érkeztem, én voltam az első alkalommal a válogatottban, és figyeltem.Összegyűjtöttem tapasztalat és abban a reményben, hogy a bajnokságot „ az említett Pilsner kennelben.

A hangsúly azonban sikerült bemelegítő meccset Izrael és végül tette, hogy a jelölést edző Michala Bílka. „emlékszem, hogy amikor az edzőm szólt hozzá a szobába, ahol arról kellett dönteni, ezért mentem oda, talán öt percig, és kíváncsi voltam, hogy mi a döntés lesz,” mondta.

négy év után, de ő elment egy edzőtábor Ausztriában Darida más, tapasztaltabb, és tagja a kezdő felállás. „ez egy másik Darida. Azóta sok minden történt. Pilsennal játszottam a Bajnokok Ligáját, aztán Freiburgba költöztem, leszármazottam, és most részt vettem a Hertz Berlinben. Abban az időben csak remélem, hogy megnézzem a pályát.Most azt várta tőlem, hogy nem csak számok, „ az említett Darida.

Különösen akkor, ha az egyik legforgalmasabb cseh játékos külföldön és alátámasztja Bundesliga Hertha, amiért játszott 35 mérkőzést . „ez azt bizonyítja, hogy mi volt az elmúlt évben (ügynök) Ondrej Chovanec kiválasztotta a megfelelő csapat. El akartam menni a Freiburg egy nagyobb csapat és a játék egyszerre. Nagyon jó volt. Hozott nekem bizalmat, mert a csapat sikeres. Volt egy szabad fej, gyűjtöttünk pont, megdöbbentő számunkra harcba szállni. Az ember nem gondolja, hogy bármilyen veszteség süllyed, „ az említett Darida javulás az elmúlt szezonban.

Most a saját előadások a klub is igyekszik létrehozni a bajnokságot.Segített neki új ezüst csizmákat is. “Most arra vagyok felkészülve, hogy készen álljak az Európa-bajnokságra, nagyon megkülönböztető képességűek, inkább a kickereket látnám, mint amikor fekete színűek” – mondta. És lehetnek ezüst csizmák is a medal ambícióit a versenyen? “Jó lenne.” Számunkra a cél az, hogy elmozduljunk a csoportból, akkor nézzük meg “- tette hozzá.