Nottinghamshire menettää kolme viivästynyttä vankilaa jättääkseen viime päivän pakenemisen vaarassa

Trent Bridge’n viehättävä viimeinen päivä odottaa Nottinghamshiren loppuottelua kolmekymmentäyhdeksän vuoden kuluttua, kun heidän bowlliensä ottivat Warwickshiren viimeiset kuusi peräkkäistä liukuportaita 56: een. Tämän seurauksena viimeinen netti vedonlyönti päivän yhtälö on yksinkertainen: Nottinghamshire tarvitsee vielä 206 kappaletta, Warwickshire Varun Chopra ja Jonathan Trott olivat voittaneet hienoja puolisataisuuksia Warwickshirelle – jälkimmäisen toinen ottelu – ennen kuin Samit Patel ja Luke Fletcher ottivat neljä wicketia jokaisen hallintokulun löytämiseksi. isännät. Mutta Warwickshiren ensimmäiset sijoittumisvangit Chris Woakes ja Keith Barker jakavat kolmea kulkumaa, kun Steve Mullaney, Michael Lumb ja Fletcher – kuten yökerhonmies – putosivat kahdeksan ylitse, joita heidän oli neuvoteltava ennen kantoja.Greg Smith päätyi lyömään kahdeksan, Brendan Taylorilla on jäljellä 12 palloa hänen puolelleen.Surreyn Rory Burns pysyy lujana, kun Middlesex noudattaa seurantaa Lue lisää

Adam Lythin kauden toinen vuosisata huolimatta mestarit Yorkshire löysivät itsensä joka seuraa seurantaa tiistaina Tauntonin sateessa. Lyth teki hienon 106 – mukaan lukien kaksi kuutosta pois Jamie Overtonista ja yhden Jack Leachin – mutta Yorkshire laski 237: lle yhdeksälle, kun he menettivät viisi 11: lla ennen kuin Steve Patterson ja Jack Brooks jakavat lyömätöntä 69: tä viimeiselle wicketille. Ne jäävät 256 Somersetin takaa viimeisestä päivästä lähtien.

Chester-le-kadulla Scott Borthwickistä tuli neljäs Durhamin taistelija historiassa – ja toinen mobiili vedonlyönti bonukset tällä kaudella – pisteet kaksi vuosisataa mestaruuspelissä.Borthwickin lyömätön 103: n toinen sisävuoro, yhdistettynä seamer Barry McCarthyn ensimmäisen luokan viiden parhaan joukkoon 70 näkee Durhamin olevan tiukasti ohjannut Lancashirea viimeiseen päivään menemällä 324: n ja kuuden wicketin kädellä.

Borthwickin leg-spin oli toisena päivänä myös väittänyt elävän päänahan, Hesaeb Hameedin 74-vuotiaana, ennen kuin McCarthy otti viisi peräkkäistä wicketia, kun Graham Onions loppui Neil Wagnerista, joka päättyi inningiin. Nopeiden ajoaikojen mukaan Borthwick miehitti Durhamin 239: n kertymän 60: stä ja jakaa 91: n Mark Stonemanin kanssa, joka teki 62.

Toisessa osastossa kaksi tuntui huono päivä seurata eteenpäin.Chelmsfordissa Essex otti vain yhden Derbyshiren wicket – Billy Godlemanin 75-vuotisen (vaikkakin Chesney Hughesin eläkkeellekin pahoin) – kun he sulkivat 150 pistettä, kun heidät oli karkoitettu 280 ensimmäisillä sisävuoroillaan. Ravi Bopara otti viisi varttia 49: stä, kun wicketit putosivat tasaisesti, mutta Essex löysi kovaa toisesta kierroksestaan ​​ja Derbyshire päättyi 108 päivältä. jatkaa Worcestershire. Sen jälkeen, kun Ollie Robinson oli lyönyt lyödä heitä 278-213 taakse, he pääsivät kantoihin 137 kolmesta jälkimmäisestä sisävuoroista. Ed Joyce laski myöhään päivässä 74: lle 179 pallolle.Ne pysyvät 76: ssä valloilleen, Uuden-Seelannin Ross Taylorilla lyömätön 16. Bristolissa puolen vuosisatan ajan Cameron Bancroftille, Gareth Roderickille ja Hamish Marshallille Gloucestershire astui Glamorganin viimeiseen päivään 234 ennen kahta sekuntia Daniel W. Bell-Drummondin lyömätön 45 johti Kentin 14-vuotiaan Northamptonshiren kanssa, kun Monty Panesar otti ainoan kulkevan putken, Tom Lathamin, kulki portti. Aikaisemmin, kun Adam Rossington teki loistavan 78: stä 69 pallosta, Northamptonshiren häntä heilui hienosti, ja Rory Kleinveldt ja Olly Stone, joka oli jälkimmäinen läänin puolesta, auttoivat heitä 498: een.Kiven vinoviesti tuli sisävuorojen päähän, jolloin Panesar yllätti hämmentävän 33: aan puoleensa puoli-vuosisataa.