Perth Glory válaszokat keres a Newcastle Jets-hez érkező sokkverés után

A dicsőség 2-1 veszteséget szenvedett az A-Liga címsorában a szombat estén, amikor megdöbbentette az alsó Jets-et.Az eredmény véget ért Perth 10-szeres veretlen futásának otthonában, és öt pontot hagyott nekik a harmadik helyről, amely egy ijesztő összecsapásra lépett a létrák vezetőivel, Sydney.Besart Berisha a Wanderers-t a kardra helyezi.

Newcastle csak egy győzelem után lépett be a szombat meccsére, de teljesen uralta Perth-t, és sokkal többet nyert volna, ha nem egy lenyűgöző megmentésért a Glory kapus Liam Reddy.

Lowe különösen megdöbbentette, hogy a csapata milyen szegény volt az első félévben, és a játékosok a szünetben még a saját szurkolóiktól is elszálltak.

„A nap végén mindent szeretne egy bizonyos jellegű és hozzáállású előadás” – válaszolt Lowe, amikor megkérdezte a csónakot. – Ez az első alkalom számomra, és remélhetőleg ez az utolsó.Talán egy éjszaka. Nyilvánvalóan nem akarod túl fogadási útmutatók sokat ezekből.

A Diego Castro csillagszereplő sérülése hiányában az év döntő idejében fájt a dicsőség. Castro nem jön vissza januárig, ami azt jelenti, hogy hiányzik a Sydney, Melbourne City és a Nyugat-Sydney elleni ropogós mérkőzések.

Lowe vonakodott a Castro távollétének használatáért, mint kifogásként a csapat rossz alakjára, és azt mondta, hogy mindenkinek ki kell emelnie. – Ez nem csak a játékosok. Mindannyiunk – mondta Lowe. – Mindannyian együtt vagyunk.Ez nem “én”, ez egy “mi” forgatókönyv. “

A dicsőség csak egy győzelem a nevükből az elmúlt hét játékból.

Jets támadó Andrew Hoole megszüntette Nebojsa Marinkovic megnyitó, mielőtt egy picit zavarba ejtő Milánó Smiljanic középpályás-gólt, az első félidő leállási idején tehetséges Newcastle-t mind a három pontot. Morten Nordstrand visszatér a unibet ingyen fogadások péntek este az Adelaide United-nél.

Jets edzője Mark Jones izgalmas volt a Perth elleni győzelmével, amely egy hét meccses győzelmet aratott.

– Ez nem rakéta tudomány.Öt vagy hat induló játékost vesz fel a világ bármely csapatából, és a csapat küzdeni fog – mondta Jones. – Ha ugyanúgy játszunk [Perth ellen], jó lenne behatolni a hatba. ”