Prima liga începe. Scopul lui Budějovice? Fiți cea mai rea treime de la sfârșit

A douăsprezecea poziție în tabel și 18 puncte câștigate. Aceasta este o bază decentă cu care jucătorii din Dynamo České Budějovice merg în prima parte a primei ligi de fotbal. De aproape două luni, s-au antrenat. Acum vor să se joace.

Sâmbătă seara, Pilsen a favorizat pe teren. Ce așteaptă în primăvara lui Jihočechy? Și cum s-au pregătit pentru primăvară?

Pregătire

Neobișnuit. Aceasta ar putea fi numită pregătire pentru iarnă. Ca urmare, a fost o medie, dar nu decisivă.Mai rău, echipa până săptămâna trecută, se confruntă cu o infirmeria imens.

„A fost cauzată atât de concentrare în timp util, precum și accesul la jucători la un moment în care coaching-ul individual“, a declarat antrenorul Luboš Urban. Deci una dintre întăririle lui Martin Chien a fost văzută de generalii din Teplice. Machovec nu sa implicat în pregătire, așa cum a făcut Novák sau o pereche de tineri jucători Funda și Hála.Echipa aproape completă a fost instruită până în ultima săptămână. „Acum ne pregătim aproape toată lumea, pentru unii jucători vor în continuare pentru o lungă perioadă de timp, dar în timpul Unibet bonusuri pariuri primăverii ar trebui să fie implicate“, a declarat managerul sportiv Martin Vozábal, care cu siguranță fanii vor vedea în acțiune Michael căpușă, după o intervenție chirurgicală la genunchi.

cadre

După toamnă, jucătorii care se aflau în Boemia de Sud au fost angajați. Koreš, Hora, Brunclík și Vošahlík. Dar cu asta, a fost numărate. “Am fost interesați de Vashahlik, dar nu am vorbit despre slavii”, a spus Vozabal. Cu toate acestea, ceea ce a surprins a fost sfârșitul carierei lui Andrew Herzan, care sa întors în familia sa.

Înlocuire?Chrienul deja menționat de la Pilsen, Pešek de la Sparta, precum și o pereche de jucători experimentați de la Olomouc de clasa a doua Petr Janotka și Adam Varadi. “În prezent, suntem convinși că acești jucători ne pot ajuta. Dar când liga arata ce va fi realitatea “, a spus Vozabal, care a fost joi pentru a discuta despre sosirea ultimei armări. Fereastra de transfer se închide diseară.

“Dacă vine plumbul, playerul se va afla în setul de bază”, a adăugat Urban.

Ținte

Dynamo České Budějovice nu este un favorit al competiției.

“Vrem ca liga să fie în Budějovice în sezonul viitor, așa că atunci când vom termina în primul loc non-stop, voi fi fericit. Dacă ajungem pe locul al unsprezecelea, al zecelea, al nouălea? De ce nu.Ar fi un bonus suplimentar pentru munca noastră “, a spus antrenorul Luboš Urban.

Plzen

Pentru a începe adversar dificil. Una dintre cele mai dure. “O să le surprindem. Dacă jucăm un joc solid și nu ne întoarcem cu rușine, atunci voi fi fericit “, spune Urban. Are dreptate. Punctele pe care echipa Budějovický ar trebui să le colecteze sunt situate în altă parte. Poate o săptămână mai târziu acasă cu Brno.

Jocurile de acasă vor fi cruciale pentru Jihočechy. Brno, Jihlava, Bohemians sau Dukla Hradec sunt rivali, că acestea ar trebui să cucerească Boemia de Sud, și, astfel, să asigure numărul necesar de puncte pentru salvare. “Trebuie să începem să câștigăm încă de la început, pentru că după tragere este atât de teribil de încet”, spune Urban.Pentru a câștiga imediat după Jihlava, după două jocuri acasă, șase puncte, ar fi un început minunat.