Rangers biztonságos promóció a skót Premiership a győzelem Dumbarton

A Rangers kipróbálhatja a hamvasztásukat a kedden este, de Mark Warburton túlságosan jól ismeri a főnixet, hogy még mindig teljes körű repüléssel járjon.A szombaton Raith Rovers későkiegyenlítője után a jégen maradt pezsgő kétségtelenül kipattant, miután Dumbartont 1-0-ra verték egy csomagolt Ibroxon, de nem élvezték túl sokáig, és nem valószínű, hogy a skót bajnokság trófeát a Az utolsó négy év hegek, 2012-ben bekövetkezett pénzügyi összeomlás, amely az Alloa, Elgin és Berwick és az Elwick-i a Raith Rovers 2014-es Ramsden Kupa végső veresége megalázása állandó, és míg a szurkolók megkönnyebbülése üdvözli a Rangers visszatérését a Premiershipbe, elkerülhetetlenül a gondolatok azonnal megfordulnak, hogy áthidalják a különbséget a Celtic-nek, aki Dundee-ben 0-0-ot húzott és Nagyon ambiciózusnak tűnnek, de négyéves utazás után, amely 104 győzelmet, 26 húzást és 16 vereséget tartalmazott, ami Ally McCoist volt, miután közel három évig tartó az alapok a tegnap este Warburtonnak nincs érdeke a rózsák szagolásához.

Tudja, hogy mennyire fontos az elgondolás és az elgondolás, miközben bemutatja az átmeneti piacon a takarékosságot, amely ebben a szezonban jutalmat nyert.És értékesíti, hogy több a tét, mint egy hely a döntőben, amikor a Rangers szembe kell nézni a Celtic-szal a skót kupa elődöntőjében a vasárnapi héten, nem utolsósorban miután Neil Lennon nemrégiben megkérdőjelezte, hogy a korábbi Brentford menedzser készen áll-e az Öreg A cég derbija, amely provokatív válaszokat váltott ki: “Ha nem tudsz foglalkozni ezzel, akkor ne legyél az üzletben.” A Fiver | Arch utal az 1970-es évek Thames televíziós tehetségkutatóra Tovább…Még a Rangers promócióját is megerősítették Warburton megkérdezte, hogy az ő oldala hiteles kihívást jelentene-e a Celtic következő szezonjában, és Lennonra adott válaszát félretéve gondosan választotta a szavait. “Az a várakozásom, hogy be kell menni a bajnokságba és nagyon versenyképesnek kell lennünk.Nagyon versenyképesnek tartom, hogy nagyon kemény csapatnak kell lennünk, hogy megverjük és lebontsuk, és hogy olyan játékokat keressünk, amelyekre számítanak. Nem fogok itt ülni, és azt mondom, hogy nem fogunk kihívni a bajnokságot. Nem fogok itt ülni és azt mondom, hogy megnyerjük a bajnoki címet. “” Világos, hogy a Warburton nyáron történő toborzása alapvető lesz a várakozásoknak való megfeleléshez.Labdarúgó-bajnoki tudása alapján a Martyn Waghorn, James Tavernier és Wes Foderingham sikerei sikeresnek bizonyultak, ahogyan Harry Forrester is, a Warburton alatt a Brentfordban együtt töltött időszakban, és elkötelezte magát hosszú távú jövőjével az Ibroxon, miután januárban érkezett . A pénzügyileg a Rangers a 2012-es évhez képest sokkal nyugodtabb vizekben lehet, de a Premiership visszatérésének költségei nyilvánvalóak voltak, ugyanúgy, mint a korábbi ellenzék támogatói bojkottja, amikor a működési veszteségek bejelentése 11% -kal nőtt. -kal 9,04 millió fontra a pénzügyi évtől 2015 júniusáig a múlt hónapban. Warburton azonban biztos abban, hogy pénzeszközöket kap a csapat megerősítéséhez, hozzátéve, hogy “a fórumon nem mondtak semmit. Messze van tőle.Nagyon támogató jellegűek voltak “, de talán azt állította, hogy a keddi meccsére vonatkozó programjegyzeteit választotta, hangsúlyozva a skót klubok és az angolok közötti kiadási hézag szélesebb körű szakadását:” Ha figyelmen kívül hagyjuk, tovább fogjuk fizetni az árat. “

A Rangers visszatérhet Skócia elitjébe, de Warburton egykori londoni városi kereskedőjeként ismeri az alku valódi értékét.