Roy Keane volt, több mint egy fenyegetést jelentett

Roy Keane-nek volt egy kis tanácsa, és ez Roy Keane volt, több mint egy fenyegetést jelentett. Ha az Ír Köztársaság csapata tudni fogja, mikor és hogyan kell leállítani a játékot, az asszisztens vezetőjét előzetesen kérte országa végső és döntő 2016-os E csoportjához, Olaszországhoz szerdán. Olaszország és Írország nem engedélyezett a sérült Lille pitch További információ

“Hibás, érted?” mondta Keane. “Igen. A tanácsom az lenne, hogy: “Igen, vegye ki őket.” Nem vagyunk itt, hogy barátiak legyünk. A rajongók meg fogják csinálni. A játékos szempontjából, ha veszélyt szagolsz, és azt hiszed, hogy “itt van a bajunk”, akkor igen, mindent megtesz, hogy elérje a megfelelő eredményt. Ha ez egy hiba, akkor megsérted őt. Ez nem bűn. Lehet, hogy sárga lapot kapsz, lehet, hogy még egy piros is lehet, de a csapata nyerhet. Áldozatot hozni.Szereted a labdát?

“Az a bátorság jön rá. A bátorság nagy része a futballistáknak. A bátorság nem jelenti azt, hogy valakit elindítanak. A labdát akarják, ha néha nem akarják a labdát, ha ez így van. Bátorság. Bátorság. Ezt a következő két napban kell látnunk.

“Furcsa módon a nemzetközi labdarúgásban valóban időt kap a labdára, így a döntéshozatalról van szó, amit az első vagy a második érintés. Hallottam már a nagy menedzserekről, hogy egy menedzser úgy ítéli meg egy játékosnak, hogy mit csinál, amikor ideje van a labdára, döntéshozatalára, és mennyi ideig tart az elsőtől a második érintéséig. Ez egy olyan terület, amelyet tovább kell fejlesztenünk. “2016-as év: mit kell Angliában, Walesben, az Ír Köztársaságban és Észak-Írországban?Bővebben

Keane-nak nincs ideje emlékezni az ő dicsőséges karrierjeire, ami szégyen, ahogy ott volt és megcsinálta. A klub és az ország legjobb pillanatait az olasz csapatok ellen játszották. Része volt az Írországnak az 1994-es olimpián az Egyesült Államokban megrendezett világbajnokságán, és ihlette a Manchester Unitedet a 1999-es bajnokok Ligája elődöntőjében a győzelemre a Juventusban Torinóban.

“Nem tudom, hogy emlékeztetned kell, de 10 évvel ezelőtt abbahagytam a játékot” – mondta Keane. “Van egy kis chit-chat a játékosok a tapasztalataim, de nem annyi, mint gondolná.Nem lényeges ez a játék. “

Ugyanakkor Keane hivatkozott a híres Világkupa-győzelemre Olaszország fölött, amikor Ray Houghton célja volt a különbség, mint például az ilyen eredmények történik. Írországnak meg kell verni Olaszországot Lille-ben szerdán este, hogy esélyt kapjon az utolsó 16-ra. Keane szintén felvette a németországi 1-0-os hazai győzelmet a bajnokság kvalifikációs kampányában. Keane csodálta a Az olasz labdarúgás egyszerű volt. Kiemelte, hogy a csatár, Éder, cinikusan visszahúzta a belga középpályás, Dries Mertent, az olasz 2-0-os győzelmének 74. percében a csoportos mérkőzések nyitókörében, mielőtt elindította a labdát. Édert lefoglalták, Belgium pedig 1-0-ra lerántotta a labdát.Nagyon meg kell a miénk legyünk, de mi már korábban legyőztük Olaszországot, így meg lehet tenni. “Olaszország biztosította előrehaladásukat a csoport győzteseinek; Antonio Conte, a menedzser nagymértékben megváltoztatja a kezdő XI-t, és remény van Írországban, hogy kiszolgáltatottak lesznek, mivel a hangsúly az elmúlt 16 évre változik. Keane ezt a fogalmat előre kiszámíthatóan rövidre zárta és hangsúlyozta, hogy Írország nem számíthat kedvére. A játékosok nemzetközi karrierjében játszaniuk kell egy olyan teljesítményt, amely megfelel.

“Belaruszra büntettünk, és tényleg nagyon élvezem ezt a sportban. Szeretem ezt az oldalt – mondta Keane. “Ha nem vagy a legjobb, büntetést kapsz. Rossz napunk volt az irodában, de korábban volt hátrányunk. Beszélnie kell velük, és azt hiszem, mi lesz.