Schick, Čermák et al. Harc a vörös trikóért. Sparta még mindig Rosicky-ra vár

 

„Nincs értelme beszélni róla, akkor komplikáció. Ez csak nem kellemes, de másrészt, mert a futball tennünk azért, hogy legyen egy ilyen verseny van „, mondta az edző Zdeněk Ščasný.

A néz, ha a Dočkal, szabó Lafata, Sural, Koubek és friss Michal Kadlec a hetedik képviselő lesz, amikor visszatér a bajnokságból.Tomas Rosicky.

“Az utolsó sérülése nem változtatja meg azt a tényt, hogy nagyon érdekel minket” – mondta Adam Kotalik Spartan vezérigazgatója. „De a tárgyalások eddig nem történt változás, Thomas azt akarja, hogy a jövőben megoldani a bajnokságot.”

Rosicky leghíresebb Spartan kennel, 2001-től öt évig dolgozott a Dortmund elmúlt évtizedben az Arsenal, ahol lejárt szerződés . A Sparta reméli középpályás harmincöt közeljövőben vele együtt sérülések, folyamatosan kísérje el őt, annak ellenére, hogy.

„Tomas dönteni magának, nekünk, ha az ő érkezése volt az ideális megoldás.És azt hiszem, Sparta ideális lenne Tomas számára “- mondta edző Zdeněk Ščasný. Az euróban egy TV-szakértő azt mondta, hogy a cseh bajnokság nem volt elég jó neki és külföldön ajánlotta. Nem hiszem. Számítunk arra, hogy nem teszünk mindent, ami nehezebb lenne külföldre menni. Segítene nekünk bizonyos játékokban “- mondta Ščasný. Egy új arc csak Michal Kadlec védő, aki a Fenerbahce-i szerződés lejárta után jött. Sparta-ban már játszott, most nyolc év után, öt év Leverkusenben és három Törökországban tér vissza hozzá.

Az ifjúsági klub, ifjúsági, ifjúsági, Ki volt a házigazdája.Aleš Čermák, Patrick Schick Herolind Shala Matej Pulkrab, Juraj Chvátal, Milan Piško vagy Zinedine Mustedanagič.

„Nem elnevezési kifejezetten, de a feltételezés, hogy hagyja Cermak és Schick teljesen nyilvánvaló”, mondta Ščasný.

húsz Schick, aki csak az utolsó pillanatban, hogy összpontosítson válogatott küzd Az euróban való részvétel azonban Olaszország. Érdekű AS Roma és a Sampdoria Genova.

bosnyák tehetségét Zinedine Mustedanagič (a képen balra) és Aleč Čermák Matej Pulkrab (jobbra)

„Az jelentéseket az olasz média néha rázzuk a fejünket. Azonban egy általunk kapott ajánlat nem teljesen érdekes. De eddig ez nem a mi képzeletünk.Nem ez az, amit az átruházás óta ígérünk – mondta Kotalik. „Mi konzultáljon a tulajdonos, kapcsolatban vagyunk a klub, de nem abban a fázisban, hogy mi volna érteni.”

Látható, hogy az olasz csapat sem menü csíp, és Schick marad Sparta.

A Schicka mellett Ladislav Krejčí és Jakub Brabec is a pályázók. “Nem akarjuk, hogy mind a három elhagyja. Természetesen ez függ a konkrét ajánlatot, de nem várhatjuk találkozott három úgy, hogy nem lehetett visszautasítani „, mondta Kotalík.

A dugó Nhamoneisu Costa, aki aláírja az új szerződést. „Pixel Perfect csak kis részleteket,” mondta Kotalík.

Ezzel hagyva Cserekapusnak Marek Štěch, ki az, hogy a klub vezetője.Petr Jiráček középpályása Jablonce felé tartott (további információ itt olvasható).