Stephen Moore 2-et Brumbies-ként a Queensland Reds-nél szerez

A Brumbies konszolidálta helyét a Super Rugby ausztrál konferenciáján, egy nagyon fontos 43-24 bónuszpontos győzelemre a Queensland-en a GIO Stadionban. Az ACT franchise nyerte a győztes csíkot négyre egy fagyos péntek estén a Stephen Moore-nak a Wallabies-skipper Stephen Moore-val való próbálkozása miatt. A házigazdák lázasan indultak, és 10-0-ra vezettek, mielőtt a támadást argentin félidő Tomas Cubelli, aki az 58. percben Joe Powell-t váltotta fel, ami az utolsó 20 percben három próbálkozáshoz vezetett.Jarryd Hayne az “érdeklődő” NSW Waratahs edzője által őrzött Read more

Három győzelem öt pontot ad az éghajlatos riválisok előtt az NSW Waratahs-nél, akik szombaton Tokióban játsszák a Japán sötétfarkasokat.Még akkor is, ha a Tahs nyer egy bónuszponttal, a Brumbies megtartja a vezetést egy extra győzelemben a hüvelyben, két rendes szezon játékkal.

A hónap után Canberrában meglehetősen nem izgalmas ügy volt – hosszú nemzetközi hiatus. A közel nulla hőmérséklet és a zsíros mező sok hibát és sérülést jelentett – köztük a Brumbies debutant és a No8 Ben Hyne-t is, akiknek az első Super Rugby játék kevesebb, mint öt percet tartott a bokája felett.

az első vér egy büntető célponttal és átalakítva próbálja meg Andrew Ready-t 18 perc után 10-0-ra leadni. Volt egy kis idő, hogy a Brumbies felmelegedjen, de végül éppen a szünetet megelőzően Moore társkapitányon keresztül futott le egy gördülő csőrrel.A Ben Alexander öt mutatója a félidős sziréna után 15-10-es esélyt adott. A Queensland-nek megtagadták a lehetőséget a 42. percben a pontszámok szintjének megadására, miután a TMO észrevette a lábát az út során egy szórakoztató Samu Kerevi próbára. Ehelyett a házigazdák elhaladtak egy újabb Moore erőfeszítéssel – a hetedik szezonban, a legerőteljesebb a Super Rugbyben.

Duncan Paia’aua röviden vitte le a széleket a Brumbies vitorláiból A Lealiifano egy Cubelli szünetet ért el. Cubelli 10 perc múlva átvette a sajátját. Lausii Taliauli a bónuszpontot öt percig zárta.

A Brumbies jövő héten Aucklandba utazik, hogy szembenézzen a Blues-szel, míg a Vörösek a főnököket fogadják.