Surrey Rory Burns szilárdan áll, miután a Middlesex követte a követést

Ritkán lehet olyan nap, amikor csak négy járólap esett, és 206 futamot sikerült elnyerni. Ez volt a krikett, egy rengeteg pályán, hogy megvizsgálja a lelkesedő pisztolyok legérdekesebbit, de ahogy a tömeg felsikoltott.

Ők sikoltoztak, bár nem tudták, miért. Egy üres Gareth Batty fedélzeti meghajtót üdvözöltek, ahogyan a csapata megnyerte a világbajnokságot; Surrey egyetlen támadó bónuszpontjának érkezése, mint az uralkodó koronázása; Ben Foakes első és egyetlen határa – nem úgy, hogy a 109. labdájából származik -, mint Taylor Swift, a színpadon jártak.Paul Stirling, aki sok időt töltött el az OCS állvány előtti rövid határvonal mentén, soha nem írhatott alá sok autogramot az életében. “Szeretjük Burns-et, mi”, ritkán lehetett kántálni, mivel a Surrey-nyitó Rory Burns átgázolt, és 124-es golyóig fél évszázadon át kötötte útját.County krikett – ahogy ez történt Több információ

Ez azonban a Surrey Iskolák Napja volt, csúcspontján pedig 6000 ember – csak körülbelül egyhatoda elérte a tizenéveseket – a Kia Oválisnál; az ebédidőben elképesztő verseny volt, és a Vauxhall Városi Tanya – hozva velük egy sor állatot a libákból a tengerimalacokba – itt lecsökkent. A gyerekek mindent elárasztottak, és remélhetőleg a botok.

Mindeközben Surrey megveregette, éppen arról, amit tenniük kellett.A foltok veretlen ébersége nem volt elég ahhoz, hogy segítsen nekik elkerülni azt a követést, amelyet Adam Voges szabályszerűen hajtott végre, csak azért, hogy megfeleljen Burns és Arun Harinath dombos alakú falának. A párt az istennő személyiség volt, aki a 98-as napi lebontásban részesedett; Middlesex sok és változatos kérdést kért – a láb elméletétől a részmunkaidős pörgetésig -, de a Surrey párt mindig találta a választ. Mindkettő jól haladt a fedélen és a talajon, míg Burns tipikusan gyorsan húzódott, még akkor is, ha a szabadság volt a legfontosabb lökés. A turné 270 szállítmányának egy-egy száz és tizenhat része volt dot golyó.

Korábban, Ollie Rayner vette az utolsó három első innings wicket után James Harris elutasította Tom Curran halászat kívülről.Rayner ovális szakember; ő a Middlesex 28 legénységének 21-ből és 25-ből átlagosan 15-en, 32-en a Surrey-nál végzett 17 karrierpályán. Talán Anglia kéne felhívni őt a nyár végső tesztjére.

Mivel a Foakes halott és Batty, majd Matthew Pillans a szabadsághoz hasonló stílusban játszott, Rayner jelentős bűntudattal és rengeteg intelligenciával büszkélkedett. A zsákmányos fedél négyes, hatodik határa volt, de Rayner a labdát a következő labda előtt rögzítette, miközben Pillant a mély medvakkettben fogták el, miután vonzó vonásokkal játszottak, beleértve egy négyes mozdulatot is. Végül, a hamvasztott Ravi Rampaul – a Burns társaságában, a futó – egy jobban megragadta a labdát, miután a Foakes négy golyóval maradt a fennmaradó részen.Az utolsó előtti átjáró bukása során a Middlesex konferencián találkozott, hogy megvitassák a követést, és – az eső előrejelzésével az utolsó reggelen – a végrehajtást választotta. Burns és Harinath biztosította, hogy Surrey csak 55 pocsékzárással zárult le; két winless oldalon, sok a tét.