Tenyésztők Kupa: O’Brien jelentést készít a Mendelssohn jó állapotban történő javításáról

A Mendelssohn, aki a Classic-ban fut, a nyeregben vezette az edző fiát, Donnachát, majd egy hosszú sorban futók, akiknek nyilvánvaló esélyei voltak a saját versenyükben, köztük Sergei Prokofjev (Juvenile Turf Sprint), csak csodálatos ( Juvenile Fillies ‘Turf), Anthony Van Dyck (Juvenile Turf), Boldogan (Mile), Gustav Klimt (Mile) és Magical, akik jelentős ellenfélnek számítanak az Enable szombati gyepen. Tenyésztők Kupája: Engedélyezi az európai kihívást, ahogy Kentucky készen áll a viharra Tovább

O’Brien 12 győztes volt ebben az ülésen az évek során, amelyek közül 10 érkezett csak két versenyen, a Turf és a Juvenile Turf.Johannesburg, a 2001-es fiatalkorúban, az egyetlen győztese eddig a unibet fogadási bónuszt szennyeződésen, és a Classic a Ballydoyle frusztrációjának egyik különleges forrása lett, köszönhetően a Giant’s Causeway, a War of War és a Henrythenavigator közeli hiányosságainak.

Ahogy O’Brien csütörtökön beszélt a pálya után, azonban különös érzés volt, hogy úgy érzi, hogy Mendelssohn nagy versenyen fog futni az idei Classic-ban, és azt is, hogy a szombati verseny volt az egyetlen cél az O’Brien-nél a Mendelssohn 20-as-20-as befejezésének keserű csalódottsága miatt, amikor május elején itt a Kentucky Derby-t kedvelte.Szintén jelentősnek tűnik, hogy Ryan Moore az Egyesült Államokba utazott mindhárom Mendelssohn következő kezdetén, biztosítva, hogy mind a ló, mind a jockey teljes mértékben felkészült a szombaton várakozó tesztre.

„Ryan az első kanyarban [Kentucky Derby-ben] tudta, hogy az esélye eltűnt, és csak utána nézett rá – mondta O’Brien. – Akkor úgy döntöttünk, hogy visszahúzunk és lassan megyünk, és megfelelő felkészülést adunk neki a Classic-ra. Jól kell kijönni ezekből a versenyekből, és nagyon gyorsan felfrissült. Az utolsó két nagy munkája, nagyon boldogok vagyunk, és úgy éreztük, hogy újra előjön.Megtanítottuk neki, hogy keményen versenyezzen, és előrelépjünk, és úgy érezzük, jobb helyzetben van, mint a Kentucky Derbynek.

„Ryan hatalmas csapatjátékos, és tudta a célt és mindig szerette volna vele lenni, mert tudta, hogy mit célozunk. Az év során sok nagy versenyt és nagy túrát vesztett el, mert tudta, hogy mi a terv. Nyilvánvaló, hogy az életben unibet online fogadóirodák mindannyiunknak nem mindig minden van, de a végső cél érdekében dolgoznunk kell a tervvel és a csapattal. ”

O’Brien is érdekes gondolata volt a a gyep pálya lehetséges állapota itt több mint 24 órás szinte állandó eső után. – A szennyvízelvezetés itt semmi más – mondta O’Brien -, és jobb, ha ma esik, mint holnap.Ha van olyan pálya a világon, amely megfelelően lefolyik, akkor itt lesz. ”Facebook Twitter Pinterest A Aidan O’Brien csapata végigvezetett. Fénykép: Steve Cargill / racingfotos.com / Rex / Shutterstock

Összességében eddig két hüvelyknyi eső van, és bár még mindig lenyűgöző látvány, hogy tucatnyi lovat nézzen a fényszórók alatt. mind a szennyeződések, mind a gyeppályák egyértelműen jelzik az éjszakai áztatásukat. persze egy szörnyű állapotban, amit John Gosden szerdán elmondott, talán a legrosszabb alapja volt, amit valaha is látott.Gosden látta, hogy Golden Horn, a 2015-ös Derby és Arc győztese, a gyepen megverték, és különösen szívesen látja, hogy a fű hogyan lovagol itt, mivel az Enable-t, az idei Arc győztest, szombaton ugyanazon a versenyen küldi el. este csütörtök brit kártyáin Charles Molson (2,00) jutalmazhatta a támogatást, amikor visszatér a hét furongóhoz a Lingfield-nél, miután a legutóbbi alkalmából a Salisbury-nél hat furlongon futott le. Korábban ezen a hét furlongon futó utazás jobb iránymutatást nyújt a képességeihez, ideértve a Chelmsford City-nél két második helyet is, amelyeket az óra mentett, és egy lépéssel visszafelé haladva néz ki, mint a megfelelő lépés.