Unibet

Az Unibet 1999 óta játszik Gibraltár játékengedélyt, és eredetileg ez a fogadási társaság az észak-európai ügyfelek felé irányult. Fokozatosan azonban az egyik jelenlegi európai piacvezető lett.

Unibet honlapján

Az oldal formátuma nagyon felhasználóbarát és professzionális. A weboldal aktuális sport hírek és információk a közelgő sporteseményekről széles körű felhasználói beállításokkal. Minden bónusz feltétele egyértelműen szerepel.

Unibet ellátási együtthatója

A rendelkezésre álló fogadások száma nagyon magas, az Unibet erős oldala mindenekelőtt a labdarúgás, a jégkorong és a tenisz esélye. Ezek azonban nem a legmagasabbak a piacon, de az együtthatók a TOP 10 rangsorban vannak. Az ázsiai hendikepek biztosan örülni fognak nekik külön osztályban.

Unibet regisztráció – 50 EUR bónusz »
Az Unibet együtthatók magassága
Unibet padlója átlagosan 6-7% (együttható 1,87 – 1,87). Nagyobb együtthatók az észak-amerikai fajokhoz, valamint az északi foci labdarúgáshoz. A népszerű labdarúgó-mérkőzések, mint például az angol Premier League, a francia Ligue 1 és a német Bundesliga sem szerepelnek. Sok sportesemény nagyon érdekes együtthatókat kínál, amelyek a meglehetősen magas fogadási korlátokkal együtt az Expekt nagyszerű bukmékereket hoznak létre, amelynek honlapja biztosan megnyit egy számlát.

Regisztrálj a exp számára

Az Unibet induló fogadások is egyszerűek a kezdőknek. Ha az előfizetésre kattintasz, alapinformációkat kell megadnia, és ha felmerül a probléma a regisztrációkor, az online támogatás finn nyelven is elérhető.

Betétek és visszavonások

Feliratkozás és regisztráció után kattints a betétlapra, amely további lehetőségeket mutat be: letétbe helyezés a nettó pénztárca Skrill (ajánlott), Neteller, Ukash vagy fizetési kártyák vagy banki átutalás révén. A vállalat számos lehetőséget kínál a nyereség visszavonására a játékos számlájáról. A WebMoney az egyik támogatott lehetőség.