Unibet

Unibet-startÁltalános információk az Unibetről – Unibet egy cég, amely 1997-ben alakult, és 2001 óta teljes mértékben szolgálja a magyar ügyfeleket. Ez egy olyan fogadóiroda, amely elsőként kezdte meg az online fogadásokat magyar ügyfeleinek kínálni.

Az Unibet cég dinamikusan fejlődik, és kiindulásként a fogadásoktól a sporteseményekre kifejlesztette az ajánlatát egy teljes e-gaming platformra. Az Unibetnél tud játszani és fogadni egy teljes és széles körű sportfogadási kínálatra, és kihasználni a legmodernabb fogadási technológiát, beleértve a videó fogadásokat és az élő közvetítéseket és fogadásokat. A videó fogadások különösen népszerűek – miközben nézi a kiválasztott játékot amellett fogadhat éppen erre a mérkőzésre attól függően, hogyan alakul ki. Ha már belefáradt a klasszikus sportfogadásokba, akkor lehetősége van arra, hogy játsszon a kaszinóban, póker teremben, vagy fogadni az agárversenyen.

A játék több mint biztonságos – a fogadóiroda ismert Európa-szerte, több mint 3 millió ügyfelet szolgál ki több mint 100 országban. Az Unibet teljesen előkészíti a szolgáltatását a magyar tippelőknek és biztonságosan és zökkenőmentesen kezeli őket. A vállalat 400 alkalmazottat foglalkoztat.

Az teljesen legálisan működteti a szolgáltatásait, európai rendeletek és törvények alapjain. Az Unibet bónusz tulajdonában van az engedély valamennyi szolgáltatásaira, és ezt a fogadóirodát zökkenőmentesen és teljes mértékben lehet mindenkinek ajánlani.
Unibetnek a kapcsolatra az ügyfeleivel készen áll a képzett személyzet, amely folyékonyan beszél magyarul. Az ügyfélszolgálat lehetséges e-mailen, faxon, levélben, vagy élő chattal.

A honlap teljes egészében magyar nyelvben van – az oldalak magyarok, a segítségnyújtás és az Sportingbet bónusz ügyfélszolgálat magyar nyelvű, a számláját magyar forintban lehetséges vezeni, és a széles körű be és kifizetések szintén kedvezően vannak beállítva a magyar felhasználók számára.

A cég gyorsan és fürgén reagál üzenetekre és e-mailekre az ügyfeleinek, a cég nagyon alkalmas a magyar igényes fogadók számára.

Az Unibetnek igen széles és gazdag a kínálata a sportfogadásokban és a szorzókban. Fogadási eseményekhez van sorolva az összes népszerű sportesemény, és még a politikai események is a mindennapi életből. Fogadni az Unebetnél, hogy hogyan végződnek mondjuk a választások, ez természetes.

Unibet Befizetési / Kifizetési lehetőségek:

– hitel- vagy bankkártya
– banki átutalás
– Skrill (Moneybookers)
– click2pay
– Csekk
– Entropay
– paysafecard
– Western Union

Fogadásokból és szerencsejátékokból itt hatalmas mennyiség van, több mód van a fogadásra – minden mérkőzésre még számos támogatási tét van kiírva, és sok mérkőzést lehet nézni az ingyen live video szakaszban az Unibetnél. A szorzók az Unibetnél a magasabbak közé tartoznak, és minden bizonnyal sokkal magasabbak, mint a hagyományos fogadóirodáknál.

Magyar ügyfélszolgálat:

– live chat

– Email – info-hu@unibetsupport.com

– tel. – +44 203 725 3792

– Msida Road, Gzira GZR 1405, Malta

Amellett, hogy a sportokra, amelyekre lehet fogadni az Unibet üdvözlő bónusszal, amely az új játékosok rendelkezésére áll, lehetőség van belépni a póker és kaszinó szakaszokba, ahol ismét bónuszok várnak az első betétre. Nézze meg maga!

Comments Off on Unibet